Перейти до змісту

"Пакращення" від нової влади.

Dean

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
6 минут назад, rl72 сказал:

а, то тобі про совок треба новини постити? жаль, то тільки в Північній Кореї чи на Кубі ще залишилось, я про новини звідти не в курсі

Дибілко, зроби собі загранпаспорт і сходи хоча б у Польшу, якщо на проїзд не маєш, і світу побачиш і заробиш паро гривень.

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 2
  • +1 4
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
30 хвилин тому, nickel сказано:

Дибілко, зроби собі загранпаспорт і сходи хоча б у Польшу, якщо на проїзд не маєш, і світу побачиш і заробиш паро гривень.

дибілко ти сам.

уже на біткоїнах заробив? то поділись із пенсіонером, якому паршива влада 100 грн. добавила.

а, точно біток впав, так що шуруй в Польщу заробляти гроші

Змінено користувачем rl72
Опубліковано

З того всього що зараз робиться лише один висновок. Для більшості хто при владі і хто її обслуговує, Україна - ресурс. Відкрите і зневажливе ставлення до рішень з Заходу говорить лише про те, що вибір зроблено на користь кремля. Я не знаю як петрусь планує підписувати нові харківські угоди, але це єдина мета, на фоні якої існування України - мізер. Хоча може петрусь веде якусь свою гру, викачуючи всі можливі ресурси, але все одно це в кінцевому випадку білет до ростова, або повний територіальний дерибан країни.

Опубліковано
1 година тому, romaxa11 сказано:

З того всього що зараз робиться лише один висновок. Для більшості хто при владі і хто її обслуговує, Україна - ресурс. Відкрите і зневажливе ставлення до рішень з Заходу говорить лише про те, що вибір зроблено на користь кремля. Я не знаю як петрусь планує підписувати нові харківські угоди, але це єдина мета, на фоні якої існування України - мізер. Хоча може петрусь веде якусь свою гру, викачуючи всі можливі ресурси, але все одно це в кінцевому випадку білет до ростова, або повний територіальний дерибан країни.

фольгу на шапочці зміни. Візьми ту що на водному юзаєш.

• Ха-ха 1
  • -1 3
Опубліковано

"Проблема не в том, что мы все в ж..пе. Проблема в том, что некоторые начали в ней устраиваться поудобнее". 

Штефан Киселевски, польский прозаик и композитор.

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
  • +1 2
Опубліковано

Сьогодні ла, роки і рл п‘ють каву на Хрещатику, якщо виділили бабло на автобус, звісно.

П‘ють за крисіна, за ахмєтова, за медведчука, за гпу з югою, за насірова, за багатьох хороших людей включаючи януковича. 

Опубліковано (змінено)

Була пенсія $200 ( 1600 грн.)

Стала пенсія $58 ( 1600 грн.)

18 часов назад, rl72 сказал:

..якому паршива влада 100 грн. добавила...

Підняли пенсію на $4 (≈ 100 грн.)

Тобто стала ≈ $62 а була ≈ $200

Вам не здається що вас десь на**ують?

Я розумію, що дуже багато людей з гуманітарним складом мислення, але…

Змінено користувачем Prot
Опубліковано (змінено)
5 годин тому, romaxa11 сказано:

Сьогодні ла, роки і рл п‘ють каву на Хрещатику, якщо виділили бабло на автобус, звісно.

П‘ють за крисіна, за ахмєтова, за медведчука, за гпу з югою, за насірова, за багатьох хороших людей включаючи януковича. 

на міхомайдан автобусами звозять таких, як ти

а на чиї гроші вам автобуси виділяють ми вже в курсі

Опубліковано
5 годин тому, romaxa11 сказано:

виділили бабло на автобус

точно і бабло на автобуси, і бюджетників заставили

25552369_381434728960575_124883656548741

ліворуціонери возмущаються

25550299_381434758960572_606553763438655

25591572_381434778960570_143649780134654

25551893_381434825627232_223807126683117

25552368_381434868960561_404722480232040

В Маріуполі взагалі всі квитки на поїзд викупили, і примусово бюджетників вивозять

матері дітей розшукують

bud.thumb.jpg.d9e65fdde20919d3818441e0d968cd3d.jpg

Опубліковано
41 минуту назад, rl72 сказал:

примусово бюджетників вивозять

матері дітей розшукують

А про "распятого мальчика" вже було? :)

Опубліковано
1 минуту назад, Savage сказал:

+ 100500!!! 

Зараз реально зійшлися два політичних клоуна, які до влади прийшли шляхом майданів і заворушень, і по іншому вони просто не вміють! Щоб придумати щось нове, необхідний час і нові піарщики, а часу цього просто вже немає. Так що цикру ще буде дуже і дуже багато, а продавжні "революціонери" зароблять купу бабла, ходячи від "кавового" до "чаєвого" майданів.

Опубліковано
40 хвилин тому, case_l сказано:

порох то завжди при владі був і в ригівському уряді в тому числі

А Саакашвілі? :)

Опубліковано
57 минут назад, risenseven сказал:

+ 100500!!! 

Взагалі-то, я мав на увазі, що шавки Пороха нічим не відрізняються від шавок Путіна в плані придумування пропагандистських казок. :)

• +1 1
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, Savage сказано:

а то треба в групах Саакашвілі наш президент, або Саакашвілі - премє-рміністр України сходити подивитись, там люблять таке постити і перепощувати, а

1 година тому, Savage сказано:

шавки

укропівські їм в тому допомагають

Опубліковано

3 часа назад, rl72 сказал:

укропівські їм в тому допомагають

Лол. Саакашвілі вже й з укропом в тебе повязаний? Що далі - агент марсіан? 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
15 годин тому, Savage сказано:

Лол. Саакашвілі вже й з укропом в тебе повязаний? Що далі - агент марсіан? 

Марсіанин, я писав що він пов'язаний з укропом?

Лол.

Опубліковано

Мій улюблений владофільский сайт видав програмну статтю про проблеми корупції.

Лінк давати не буду, щоб не забивати баки дурнею достойним людям-) Тим паче основна думка – банальна: в корупції винні не вищі еліти, а пересічні громадяни. Автор навіть афоризм придумав: «Рыба гниёт не с головы, а, как и все живые организмы – с внутренностей».

Вирішив написати цей пост тільки з однієї причини. Дати відповідь автору на одне його питання, бо, підозрюю, що, невдовзі воно буде розходитись фейсбуками централізовано-)
Так-от. Питає автор: «Хочу одного: чтобы кто-то высказался, когда он последний раз ЛИЧНО встречался с коррупцией». 

Доповідаю. Сьогодні о 7 ранку, коли ввімкнув у хаті світло. Наскільки я розумію, у цей час електростанції Ахметова вже працюють-)

Олекса Шалайський

коменти:

Відомий маніпуль. Вони навіть соціологічні дослідження проводили для підтвердження цієї гіпотези. Абсолютна маячня твердити, що в усьому винні прості українці. Згоден. Але задум цієї маніпуляції не лише в тому, щоб виправдати владу. Таким чином, вони дають сигнал: розслабтеся, нічого з того не буде, бо корупція у нас в крові. А ще цим самі ж спонукають західних колег опустити руки, бо Україна, бачите, "безнадійно хвора". Кращу гру у свої ворота годі вигадати.

Ну, їм головне самим вціліти. А Україна - то вже як вийде

• Cумний 1
  • +1 3
Опубліковано
35 хвилин тому, romaxa11 сказано:

Так-от. Питає автор: «Хочу одного: чтобы кто-то высказался, когда он последний раз ЛИЧНО встречался с коррупцией». 

Доповідаю. Сьогодні о 7 ранку, коли ввімкнув у хаті світло. Наскільки я розумію, у цей час електростанції Ахметова вже працюють-)

Олекса Шалайський

у тебе холодильника нема?

Опубліковано
1 час назад, romaxa11 сказал:

Мій улюблений владофільский сайт видав програмну статтю про проблеми корупції.

Лінк давати не буду, щоб не забивати баки дурнею достойним людям-) Тим паче основна думка – банальна: в корупції винні не вищі еліти, а пересічні громадяни. Автор навіть афоризм придумав: «Рыба гниёт не с головы, а, как и все живые организмы – с внутренностей».

Вирішив написати цей пост тільки з однієї причини. Дати відповідь автору на одне його питання, бо, підозрюю, що, невдовзі воно буде розходитись фейсбуками централізовано-)

Олекса Шалайський

коменти:

Відомий маніпуль. Вони навіть соціологічні дослідження проводили для підтвердження цієї гіпотези. Абсолютна маячня твердити, що в усьому винні прості українці. Згоден. Але задум цієї маніпуляції не лише в тому, щоб виправдати владу. Таким чином, вони дають сигнал: розслабтеся, нічого з того не буде, бо корупція у нас в крові. А ще цим самі ж спонукають західних колег опустити руки, бо Україна, бачите, "безнадійно хвора". Кращу гру у свої ворота годі вигадати.

Ну, їм головне самим вціліти. А Україна - то вже як вийде

А чому хтось постійно шукає крайнього. У корупції винні всі. Влада, тому що бере, а населення, тому що дає. Відповідно і для подолання її є жва способи - або влада перестає брати, або населення перестає давати.

Опубліковано
28 хвилин тому, volks сказано:

Відповідно і для подолання її є жва способи - або влада перестає брати, або населення перестає давати.

Я якщо два способи не спрацьовують?Що робити?Взагалі то китайці придумали третій спосіб,але в нас депутати його не пропустять,вони ж не самогубці,правда?:D

• -1 1
Опубліковано
38 минут назад, volks сказал:

А чому хтось постійно шукає крайнього. У корупції винні всі. Влада, тому що бере, а населення, тому що дає. Відповідно і для подолання її є жва способи - або влада перестає брати, або населення перестає давати.

Є така приказка - якщо сучка не захоче, кабель не вскоче. Тобто, якщо влада перестане брати (а вона ж не просто бере, бо дають, вона створює всі умови, щоб їм давали), то народу не буде чому і кому давати. А от якщо народ перестане давати властьімущім, то влада зробить все, своєю бездіяльність, перепонами в вирішенні питань (законних питань, а не порішать), щоб народ дав. 

Приведу приклад навіть на простому, на лікарні. Якщо лікар не бере гроші і якісно робить свою роботу, то вам і нема потреби йому давати (може потім, після виздоровлення, в якості подяки і то, виключно по своїй волі і бажанню). А от якщо лікар хабарник і має свою таксу на послуги, і якщо ти хабар не дасиш наперед, він тебе лікувати буде халатно і поверхнево. Це як в роддомі нашому (певно не тільки в нашому), дасиш 100 баксів на перед, будуть порхати над дружиною, не дасиш - зайвий раз не підійдуть і не спитають як самопочуття і чи не потрібно чогось. А от якщо  б порхали над кожною роженецею без всяких хабарів ізначально, то ніхто б і не додумався давати 100 баксів, максимум шоколадку, на крайняк коньячок, чисто виставити за народження сина або дочки. Імхо.

• +1 4

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...