Перейти до змісту

"Пакращення" від нової влади.

Dean

Рекомендовані повідомлення

1 хвилина тому, rl72 сказано:

коли Порошенко збудував свій палац?

3 хвилин тому, rl72 сказано:

ще раз для тупих.

Після того як "приватизував" скільки зміг державних підприємств та став вхожим у владні структури.

Що ж тут незрозумілого тобі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, sergkots сказано:

Після того як "приватизував" скільки зміг державних підприємств та став вхожим у владні структури.

Що ж тут незрозумілого тобі?

мені не зрозуміло при чому його виборна посада президента до його палацу?

якщо вже хочете порівнювати, то кращий варіант для порівняння - президент США Трамп. Який до обрання також був бізнесменом і також має палац

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, rl72 сказал:

ще раз для тупих. коли Порошенко збудував свій палац?

навєрно коли був міністром економіки й *цірукинічогонекрали* будучи головою нбу, а перед тим рнбо

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо вже хочете порівнювати, то кращий варіант для порівняння - президент США Трамп. Який до обрання також був бізнесменом і також має палац

а нагадай но, які посади в уряді США займав Трамп до президенства ?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми свого президента можемо порівнювати лише з можновладцями колишніх країн соцтабору та республік совка. Старт був приблизно однаковий у всіх - результат різний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, MANJAK11 сказано:

а нагадай но, які посади в уряді США займав Трамп до президенства ?

а може ще коли він на горшок ходив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, rl72 сказано:

Це аргументи закінчились?

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, rl72 сказал:

а чого то ти спригуєш (на горшок :) ) ? не я ж придумав з Трампом порівнювати. Раз порівнювати, то вже до кінця. Й запамьятай, Порошенко бізнесменом НІКОЛИ НЕ БУВ й навряд чи вже буде, він класичний еталонний олігарх, то схуялі його з дійсно бізнесменом порівнювати ?

• Дякую! 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

а чого то ти спригуєш (на горшок :) ) ? не я ж придумав з Трампом порівнювати. Раз порівнювати, то вже до кінця. Й запамьятай, Порошенко бізнесменом НІКОЛИ НЕ БУВ й навряд чи вже буде, він класичний еталонний олігарх, то схуялі його з дійсно бізнесменом порівнювати ?

я вже свою думку двічі повторив. не маю бажання повторювати її в третій раз, особливо для людей які не порівнюють твердість з температурою. 

п.с. стосовно, чесності чи незаконності набуття Порошенком своїх статків, це є лише особисті судження твої чи мої ,які немаю нічого спільного із юридичним фактом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вже свою думку двічі повторив. не маю бажання повторювати її в третій раз, особливо для людей які не порівнюють твердість з температурою. 

п.с. стосовно, чесності чи незаконності набуття Порошенком своїх статків, це є лише особисті судження твої чи мої ,які немаю нічого спільного із юридичним фактом

з вікіпедії

Цитата

8 лютого 2005 призначений на посаду секретаря РНБО. 5 вересня 2005 року після висунення проти нього звинувачень з боку колишнього Державного секретаря Олександра Зінченка подав заяву про відставку Тоді Зінченко звинуватив Порошенка у корупції та вимагав від нього відокремлення бізнеса від влади

а так, да, немає

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить тебе не зрозуміли. З поваги до співрозмовників напиши ще раз, але виклади іншими словами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, rl72 сказал:

ЗІ так про Саакашвілі ви теж теревените багато чого, що не має нічого спільного з юридичним фактом, і нічо, мізки в вас не закипають

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

з вікіпедії

а так, да, немає

на сараї теж багато написано.

і це з цієї ж серії. на рівні написаного тобою або мною на борді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

ЗІ так про Саакашвілі ви теж теревените багато чого, що не має нічого спільного з юридичним фактом, і нічо, мізки в вас не закипають

так чого в тебе киплять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, rl72 сказал:

так чого в тебе киплять?

бо вони в мене є, може трохи недорозвинені, інакше не вступав би з тобою в полеміку

3 минуты назад, rl72 сказал:

на сараї теж багато написано.

і це з цієї ж серії. на рівні написаного тобою або мною на борді.

згадуй це, коли чергову куйню про неугодного цій владі, строчити будеш

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 25.10.2017 в 22:31, sss381 сказал:

не возникло ли у домашнего животного “незаконной“ беременности.

В 26.10.2017 в 00:28, vaz75 сказал:

наберуть новий штат дармоїдів держбюджету

Таки да. Напевно, створять щось на зразок ""полиции нравов" з головним управлінням в Києві, обласними, міськими та районними управліннями, спецпризначенцями, куплять їм гібридних тойот, планшетів, відеокамер.:D

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, MANJAK11 сказано:

бо вони в мене є, може трохи недорозвинені

я ж не лікар, що ти мені в цьому признаєшся

я питав чого (причину) киплять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

згадуй це, коли чергову куйню про неугодного цій владі, строчити будеш

як тільки він чергову куйню згородить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, rl72 сказано:

А ти гівнюк. Це професійна вада така? Чи відбирають таких спецом - типу тест на профпридатність.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, sss381 сказал:

Таки да. Напевно, створять щось на зразок ""полиции нравов" з головним управлінням в Києві, обласними, міськими та районними управліннями, спецпризначенцями, куплять їм гібридних тойот, планшетів, відеокамер.:D

• Ха-ха 2
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, хватись сваритись без причини, ідемо краще в тему про Саакшвілі чергову його нісенітницю обговорювати.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, sergkots сказано:

А ти гівнюк. Це професійна вада така? Чи відбирають таких спецом - типу тест на профпридатність.

тебе ж без відбору видно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 28.10.2017 at 00:20, sergkots сказано:

Певна група з 2-3 осіб заволоділа аккаунтами, можливо власників вже немає в живих, бо наявна різка трансформація моральних, світоглядних принципів. Пишуть примітивно, жодних власних думок, окрім образ і матюків, засирають будь-яку тему своїм гівном нараз, принципово останній пост залишати за ними, клянуться в ідейності і безплатності - діагноз дебіли, тому і тримаються за місце, бо більше ніде їх профпридатність непотрібна.

• +1 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22814133_1588289844527835_28956692525997

Стежити · 12 год · 

Это то, что я называю олигархический консенсус.

Проанализировал первую двадцатку богатейших людей за 11 лет - с 2007 по 2017. Вот вам выводы.

1. Впервые за 11 лет практически все украинские системообразующие олигархи (то есть те, у кого в руках классическая тройка деньги+власть+медиа) сконцентрировались в первой десятке - консенсус. 

2. 70% первой двадцатки (14 из 20) родом из 2007-2008 года, то есть вернулись в обойму или были в ней изначально в течение всех 10+ лет.

3. Ахметов, Коломойский и Пинчук остаются в обойме (не ниже 6 места) все 10+ лет. Ахметов все 11 лет - на первом месте.

4. За годы президентства Порошенко сам Порошенко и Фирташ сумели зайти в первую десятку.

5. Если у кого-то есть сомнения, что олигархия - это именно та болезнь, которая все 26 лет тянет Украину на дно, то это лучшая иллюстрация диагноза.

6. Если кто-то рассчитывает, что можно модернизировать страну, не изменив этот ландшафт, вас ждёт разочарование. По-моему статистики в 11 лет достаточно, чтобы не ждать чуда, а менять ситуацию уже сейчас.

Рисовали вместе с Elena Romanyukova 1f642.png:)

С Хеллоувином вас.
  • +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цей пост - це безпробудне жебрацтво країни, втрата честі, гідності, мільйони емігрантів, розбиті сім'ї, злиденна старість, дідусі і бабусі в смітниках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...