Перейти до змісту

Тихі теревені любителів кіно REBORN

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Подивився вчора The Revenant 2016 з Ді Капріо який злили в нет, так як премєра тільки 7 січня (в Укр 28 січня). Поки для мене фільм року. Трохи перегукується з деякими картинами такого плану, але атмосфера що треба , операторська робота на рівні. 8/10. Чекати до премєри дуже довго, а та якість що є відповідає по суті DVDrip

Сьогодні візьмусь за The Hateful Eight (2015) Тарантіно, який також злили

Певно скоро перестануть відсилати копії фільмів до премєр кінокритикам  і академікам кіно нагород :D

Змінено користувачем charlie
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Ех!!!,я сьогодні зробив собі вихідний! )) і сходив " На гребні хвилі" Кому 30 і більше усі знають про що я і з чим порівнювати.Да?но! повірте тут порівнювати немає з чим просто крутий екшн! ні сюжету ні ентриги-просто крутий екшн)) саме 3D якесь слабеньке,можливо показалося,я не спєц(( але я точно не жалію що подивився такий фільм у кінотеатрі( в дома не то було б)

PS: головний герой не сподобався,.

Опубліковано

З`явився в мережі спецепізод серіалу   Шерлок.. Трохи не звичний поворот подій, але, для "фанатів" серіалу, приємний сюрприз на півтори години)))

Опубліковано

Выживший - має бути цікавим фільмом, але дивитись його в dvdscr себе не поважати. Єдине виключення, це старий лрт телевізор на дачі.

Опубліковано

Выживший - має бути цікавим фільмом, але дивитись його в dvdscr себе не поважати. Єдине виключення, це старий лрт телевізор на дачі.

Я подивився - мені норм, там спецефектів масштабних немає.

фільмом року я би це не назвав

Опубліковано (змінено)

Выживший

Я подивився - мені норм, там спецефектів масштабних немає.

фільмом року я би це не назвав

Mad Max ?  :D  якщо так, то дуже банально.Чи martian ? А я просто таке кіно не дивлюсь/ Sicario ще не дивився

Змінено користувачем charlie
Опубліковано

Вчора переглянув "останній мисливець на відьом".

Я думав, воно хоча б до  "Чорної пітьми" дотягне, чи Хроніків Ріддіка.  але нє...

Дизель уже в якості продюсера чи когось там ще.  Зняв собі кіно про себе і для себе.

Задумка цілком непогана. Але примітивно все.  Навіть ефекти.

Опубліковано

Я думав, воно хоча б до  "Чорної пітьми" дотягне, чи Хроніків Ріддіка.  але нє...

Я щось не пригадую кращі його фільми за ці

Признайте меня виновным досить не поганий... хоча не для любителів екшену)) таким Дізеля ви ще не бачили)

А ще він в Врятувати Рядового Райяна грав ))

Опубліковано

. У 2-гій Дізеля не було.

Його не було і у третій, під назвою "токійський дріфт". Він на останніх секундах з'явився на 2-3 секунди.

Опубліковано

У "Вижившому" я більше звертала увагу на Тома Харді, мені імпонує, що він сміливо грає різнопланові ролі і навіть таке злюще опудало як Джон Фицджеральд , що він зіграв у цьому фільмі, мені сподобалось у його виконанні))) У Тома досить цікава фільмографія і абсолютно професійний підхід до ролей, той же "Общак" ,"Лок" або "Стюарт: Минуле життя". 

Одним словом він сам по собі дуже цікавий персонаж, мені подобається)))

Опубліковано

Так, я пам*ятаю про названі вами фільми, просто я уже їх згадувала коли писала про Харді, в іншій темі. Та. якщо чесно у фільмі "Скажений Макс" акторскої майстерності Харді зовсім не видно, та й задум фільма спрямований на видовище. У ф "№44" все надто сухо - технічно, а в ф "Бронсон" специфічний формат, більше схожий на клоунаду, куди там порівнювати з глибинними питаннями соціопатії і її причинами, що підняті у ф  "Стюарт: Минуле життя".

Така моя особиста думка.

• +1 1
Опубліковано
On 14 Январь 2016 г. at 22:39, OlgaAlterEgo сказано:

У "Вижившому" я більше звертала увагу на Тома Харді, мені імпонує, що він сміливо грає різнопланові ролі і навіть таке злюще опудало як Джон Фицджеральд , що він зіграв у цьому фільмі, мені сподобалось у його виконанні))) У Тома досить цікава фільмографія і абсолютно професійний підхід до ролей, той же "Общак" ,"Лок" або "Стюарт: Минуле життя". 

Одним словом він сам по собі дуже цікавий персонаж, мені подобається)))

Як казали вище фільмом року не назвеш, але гра акторів на досить достойному рівні і засилля спецефектів немає - що не може не радувати

Опубліковано
6 годин тому, veter сказано:

засилля спецефектів немає - що не може не радувати

А ведмідь справжній? ;)

• +1 1
Опубліковано
26 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А ведмідь справжній? ;)

Ага! це точно!

І взагалі почитайте,хто насправді убив грізлі ;)не буду вумнічати,почитайте,це цікавоhttp://disgustingmen.com/kino/hugh-glass-revenant-movie-real-story

• +1 1
Опубліковано
12 годин тому, Zheny@ сказано:

А ведмідь справжній? ;)

Ведмідь цифра, але якщо взяти фільм у загальному, то ефектів надміру немає

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...