Перейти до змісту

Тихі теревені любителів кіно REBORN

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

ikiru2.jpg 

http://www.kinopoisk.ru/film/64131/

Думаю любителям якісного серйозного кіно дана стрічка прийдеться до душі. Фільм на всі часи.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивилась вчора цікавий фільм "Старим тут не місце" 2007р. ніби і не нове кіно, а якось не доводилось бачити раніше. Так от, чим цей фільм мені сподобався, та тим, наскільки реалістично правдиво Хав*єр Бардем зіграв роль психопата. Усе, від зачіски до ходи, виглядало правдиво, браво! За акторську майстерність і вдало виписаний сценаристом персонаж - 11балів з 10 можливих!

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 02.02.2016 at 14:56, OlgaAlterEgo сказано:

Подивилась вчора цікавий фільм "Старим тут не місце" 2007р. ніби і не нове кіно, а якось не доводилось бачити раніше. Так от, чим цей фільм мені сподобався, та тим, наскільки реалістично правдиво Хав*єр Бардем зіграв роль психопата. Усе, від зачіски до ходи, виглядало правдиво, браво! За акторську майстерність і вдало виписаний сценаристом персонаж - 11балів з 10 можливих!

ну цей фільм по суті вже до класики відносять, а так да фільм толковий, передивлювався разів 10 точно, та і у коенів напевно мій найулюбленіший

на днях ще раз передивився Kraftidioten 2014, не знаю чи згадував вже про нього тут, а фільм цікавий вийшов, норвежський менталітет у всій красі 8/10. Але то кіно виключно для любителів скандинавських фільмів, фанати mad max чи avengers його явно не оцінять :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...
В 02.02.2016 at 14:56, OlgaAlterEgo сказал:

Сиджу і дивлюсь. Думаю, як я його пропустив? Та просто дивився не спочатку, і не вловив суті. Так фільм - шедевр.

А в "007.Скайфол" Хав'єр грав такого ж "психа". Гляньте.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

42694.jpg 

«Облако-рай» — фильм 1990 года режиссёра Николая Досталя с Андреем Жигаловым в главной роли. 

Сюжет

Маленький провинциальный городок, воскресенье, раннее утро. Слоняющийся от безделья Коля надоедает прохожим бестолковыми разговорами. Не найдя собеседников на улице, он заходит к своему другу Фёдору. Встречают его утомлённо и равнодушно. Желая привлечь внимание, Коля говорит, что собирается уезжать, якобы, к другу — на Дальний Восток. Это его решение находит всеобщую поддержку, Коля становится местным героем, все соседи участвуют в его сборах и проводах. Предприимчивые соседи скупают Колину мебель, под диктовку Фёдора он пишет заявление об увольнении.

За сильное решение оставить скучную однообразную жизнь Коля получает уважение и даже добрую зависть знакомых. А когда он сообщает, что история с отъездом — просто выдумка, ему уже никто не верит. Колю сажают в автобус и он покидает родной город и людей, ставших ему за этот день самыми близкими.

http://www.kinopoisk.ru/film/42694/

Фільм для справжніх гурманів кіно, і добавити нічого.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора вигнав усіх з дому,котів також з залу повиганяв,закрив штори,облклався сємками достав холодний квас, я навіть і не здогадувався що на цьому мій балдьож і закінчиться,кароч включив я "5-а хвиля", але гавно!!! що це робиться таке,а? знов я повівся на трейлер,ех зараза,блін я так ждав і так розчарувався(((.

Ну то фігня,не перший раз такий облом,я все ніяк не можу подивитися "В сердці моря" ну тут то я вже думаю кайфону))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@yura-patriot Та ну ... тож є кінопошук для такого діла... якщо фільм має середній бал нижчий за 6-7 то дивитись його не варт...(за дуже рідким виключенням). + рецензії читнути мона або пробігтись очима скільки позитивних скікльки негативних.

зекономить час;)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, yura-patriot сказано:

включив я "5-а хвиля",

а що ти чекав?

Ти бачив хто у гловній ролі? Хлоя Грейс Моретц. Дівчинка-підліток. І фільм для таких самих. Моя мала (14 років) сказала - якщо там знімається Хлоя Моретц - то я полюбому буду дивитися!

Я поржав із цієї дикої помєсі Інсургєнта і Сумєрєк...  І полюбому буде 2-а частина!  (точно буде. Бо книжок 3)

загалом - мало що з того, що вийшло і вийде - варте уваги...  я в розпачі.

Остання "Сойка", (голодні ігри) - туфта ще та. Їхтреба з самого посатку дивитися. І то плутаються із Дивергентом та "бегущий в лабиринте".

Все на купу!

Виживший глянув. ну.... .  2,5 години ніачьом. Можна було у 1,4 запихнути .

Да ДІ Капріо на висоті. Гарна роль. Дуже сподобалася операторська робота.

А сам фільм - не дуже.

Зоряні війни. Паскудство. Спаганили кіно тою дівкою, яка за 5 хв обуздала Силу. Джедаї роками вчилися тому, що вона за 5 хв зробила!

І все таке... не таке!  і да - на 8-му частину залишили!

Скачав 3-й сезон серіалу "Мост".  Порадував. Прикольно. Правда над тупістю останньої серії - поржав!

Чекатиму 4-й сезон. Обіцяли вихід на осінь цього року.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Pavelix сказано:

тож є кінопошук для такого діла.

кінопошук давно уже не показник.

Було колись, що на кінопошуку оцінка була десь 4,5-5, а на ІМДБ - овер 6!  Бо руззгіє нє понялі.

Або навпаки. Малолєтки не бачили оригіналу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О!

На гребне волны!

Краще старий передивитися....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, yura-patriot сказано:

Ну то фігня,не перший раз такий облом,я все ніяк не можу подивитися "В сердці моря" ну тут то я вже думаю кайфону))

Та ну, цей фільм зовсім слабенький. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ти бачив хто у гловній ролі? Хлоя Грейс Моретц. Дівчинка-підліток.

Наприклад фільм Let Me In (2010) нормальний вийшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Зоряні війни. Паскудство. Спаганили кіно тою дівкою, яка за 5 хв обуздала Силу. Джедаї роками вчилися тому, що вона за 5 хв зробила!

І все таке... не таке!  і да - на 8-му частину залишили!

Там не стільки дівкою спаскудили, як негативними героями, які зовсім не харизматичні, а сопливі до смішного. Таке враження що не зоряні війни дивився, а якийсь низькобюджетний трешак.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, alexvvv сказано:

Наприклад фільм Let Me In (2010) нормальний вийшов.

Це "жалкая пародия " на справжній!

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, alexvvv сказано:

які зовсім не харизматичні, а сопливі до смішного.

Нахєр він маску зняв?? 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, Zheny@ сказано:

а що ти чекав?

Чекав фантастичний трилер,а побачив підліткову казочку.

Та мене збив з пантелику трейлер, у кінотеатрі його крутанули перед якимось фільмом,мені сподобався,ось я далі не вникав,ну от і подивився:)

Ладно то таке,всерівно колись би подивився,навіть якби знав наперед що бее...

Я во що надибав "Второй шанс" вродь такий нічьо може і почну дивитися,ну 1серію точно гляну,а там побачу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Нахєр він маску зняв?? 

нагадало:

maxresdefault.jpg

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 хвилин тому, alexvvv сказано:

Та ну, цей фільм зовсім слабенький. 

:unsure: що вже геть прям такий слабенький?

Для домашнього перегляду,для разнообразія, що не піде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В серці моря слабенький? Ну ви вже не перегинайте.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, Arden сказано:

В серці моря слабенький?

Відносно.  Особливо відносно того, як подали трейлери і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, Arden сказано:

В серці моря слабенький? Ну ви вже не перегинайте.

Так, наприклад Кон-Тики - значно кращий буде.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про Зоряні Війни я вже писав раніше: 

Але подума, що може недолуга озвучка була, тож вчора скачав в російській версії дубляжу, взяв пивку і вуха свинячі... І...Такі гамно( і це я не про пиво і вуха)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...