Перейти до змісту

Алкоголь і розважальні заклади

zaHARE

алкоголь і розваги у Луцьку до стабілізації ситуації  

132 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Одне діло закон, інше - його реалізація. Он Пано круглу добу алкоголь продає і це ні для кого не секрет, хоча заборона після 22 начебто діє. І це центр міста. Кинули на лапу мєнтам непогані гроші - і продавай собі.

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Але на те і контролюючі органи+штрафи, щоб розібратись з цим неподобством

Це не неподобство. Рішення про непродаж алкоголю приймає міська рада.

Неподобство , вибачте що не зробив це, мав на увазі в лапках. Міська рада кажете? Продаж алкоголю був заборонений на території України, чи просто на розсуд місцевих органів?
Опубліковано
закон про заборону продажу алкоголю

Знайдіть його, будь ласка, на сайті Верховної Ради. Бо мені щось засліпило.

Опубліковано
закон про заборону продажу алкоголю

Знайдіть його, будь ласка, на сайті Верховної Ради. Бо мені щось засліпило.

Вибачте, виправив)))
Опубліковано

Ko3bMa,

http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1824-17, але годин конкретно там не визначено)).

Рішення про непродаж алкоголю приймає міська рада.

""Свіжа" стаття про міськраду http://www.volynnews.com/news/authority/lutska-miskrada-ne-mozhe-samostiyno-zaboronyty-prodazh-alkoholiu-vnochi/

Замкнуте коло, мля(((

Опубліковано

"Свіжа" стаття про міськраду http://www.volynnews...koholiu-vnochi/

Замкнуте коло, мля(((

На мою думку, ключова фраза цієї статті : " Видно, інтереси в алкогольному бізнесі важливіші за здоров'я нації." :_02:
Опубліковано

Люди люблять те, що заборонено, нагадало один хід одного князька (чи то шейха, це не важливо), треба було йому зробити так, щоб його народ їв картоплю, це дешево і ситно, але народ пручався, і не хотів її садити та вживати, так що він зробив.

Оголосив, що картопля - це прероготива тільки багатих, і кого зловлять з картоплею будуть карати, поля де росла картопля огородили (не сильно), і виставили охорону, якій наказали ганяти злодіїв (але не особливо), і що ви думаєте? За певний час картоплю садили всі кому не лінь, і головне завдання було виконано - це присадити всіх на картоплю.

Зараз тенденція досить цікава зокрема з курінням, зараз я більшість бачу жінок які курять, а чоловіків якось менше (це в Києві так), так само й з алгоголем, я заборона продавати в певний час, і все, так вона має діяти сркізь, але в "Вишенці" чомусь можна купити алкоголь (зокрема пиво), а от в "Нивці" не можна, несправедливо якось.

Ті, хто хоче посвяткувати, йде або в гендель, або заздалегідь скопувується, і тут діє таке, що якщо схотілось "догнатись" то вже й немає як... :)

PS: Був свідком коли два ППС додовбались до дядядьків, які бухнули втихаря, а перед тим малолєткі були то не трогали їх, навіть хотіли завести їх у відділок, як ж тим ППС не зрозуміти, що ці дядьки і так знають, що вдома жінки випишуть по перше число, тому вони тихенько собі йдуть додому, а молода гопота тільки тоді "розкриває" свій "крутий потенціал пупа землі" коли зелений змій намотується на шию.

Опубліковано

Питання контролю за виконанням розпорядження готова взяти на себе самооборона.Аби тільки мер проявив рішучість і прийняв таку постанову

Опубліковано

1) У всяки там "Нивках" на зупинках, алкоголь справді не продають після 22 год. Реально бояться. Мені, що я там все життя прожив, і всіх продавців знаю і мене знають. НЕ ПРОДАЮТЬ. (в моєму районі).

2) На супермаркети це часове обмеження (з 22,00 до 8,00) не діє. Літо, 6 ранку, їду на дачу, зайшов в "Сільпо" біля АС-1, купив мінералки і хліба, пацанчікі, ще п'яні, таряться пиффком і водочкою. І нікому ніхто! Так само і "Там-ТАм", після 22,00 до 23,00 - торгує, аж фуфайка закручується

3) Будуть бухати в під'їздах, в провулках, на лавочках. 6-7 молодиків бухають, а патруль із 2-3-х чоловік проходить повз.... І ц е в дворі, де тіти граються, і ще не потемніло.

Там ще недо-мамочки16-20 років з колясками часто бухають з тими "поцанчіками".... повбивав-би...

4) В аптеках, які працюють і після 22 години, "Цілющий" бальзам", (та сама водяра), продається!

5) Продавців штрафують на 1700 грн(!!!) це 100 неоподаткованих мінімумів, і власника точки, ще не менше, правда, він свій штраф на продавця і покладе! Тому продавкць сплатить десь до 5 000 грн!!! Воно їй нада?

6) на дискотеці можна і тверезому бути, просто в стані "під шафе" туди йти цікавіше - душа бажає!

Заборонять алкоголь в клюбах - будуть курити шмаль і ковтати екстазі і іншу фігню. Вихід знайдуть. Будуть купувати сік у 2.л. пляшці, відливати 0,5л соку і доливати горілки 0,5л.

Дрінк такий, що капєц. І на вулиці можна пити! Сік же ж!

Опубліковано

Питання контролю за виконанням розпорядження готова взяти на себе самооборона.Аби тільки мер проявив рішучість і прийняв таку постанову

Думаю рішучість мера, залежатиме від наполегливості самооборони. Не для кого не є секретом, як що в когось з можновладців є особиста зацікавленність у віттягуванні ситуації, вони ніколи не поспішають з вирішанням цього питання, навіть зараз, коли в країні переформатовують владу і все інше. Колись Тальков співав: "Перестроїть можна рожу, ну а душу нікогда."
Опубліковано
У всяки там "Нивках" на зупинках, алкоголь справді не продають після 22 год.

Навскидку можу назвати зо три магазини, де мені особисто після 22:00 продавали.

На супермаркети це часове обмеження (з 22,00 до 8,00) не діє

В деяких супермаркетах заборона на торгівлю встановлюється на рівні програми (тупо помилка "фіг тобі а не пиво"). Продати може хіба що менеджер.

Будуть бухати в під'їздах, в провулках, на лавочках. 6-7 молодиків бухають, а патруль із 2-3-х чоловік проходить повз

Скільки ходив з патрулями - не пропускали жодної компанії з пивом

Питання контролю за виконанням розпорядження готова взяти на себе самооборона.

Для цього треба збирати групи на рівні районів\дворів - ефективність буде вищою.

Опубліковано

Навскидку можу назвати зо три магазини, де мені особисто після 22:00 продавали.

І я можу, але оперую фактом.

В деяких супермаркетах заборона на торгівлю встановлюється на рівні програми (тупо помилка "фіг тобі а не пиво"). Продати може хіба що менеджер.

Назвав конкретний маркет. і не один.

Скільки ходив з патрулями - не пропускали жодної компанії з пивом

І давно став ходити? Хто ходив минулого літа??

ефективність буде вищою.

До того часу, поки тебе одного 4-5 підвипивших десь підстережуть.

Така ментальність. Він, с*ка, мені не дав пива попити в дворі (всупереч закону), я йому череп проломлю!

Опубліковано
І я можу, але оперую фактом.

Яким? Не продають після десятої? Продають. То де ж це факт?

Назвав конкретний маркет. і не один.

В Вопаку не продали

І давно став ходити? Хто ходив минулого літа??

Декілька тижнів як почав. То ми говоримо про нагальну потребу посилення заборони чи взагалі за весь період? Не перекручуйте, зараз не пропускають.

Маєте номери патрулів, дати, вулиці - прошу.

До того часу, поки тебе одного 4-5 підвипивших десь підстережуть.

Якщо будуть організовуватись групи тільки з самооборони, то, мабуть, і права в них будуть відновідно закріплені законом.

На власника "ксіви" нападати не кожен захоче.

Опубліковано

Яким? Не продають після десятої? Продають.

Кажу ж - бояться, але можуть продати. Малоймовірно, особливо, якщо хоча б раз попали на "підставу".

Опубліковано

До дупи часові заборони, рука любителя вогняної води, завше тягнутиметься до маракуї пляшки, не магазин\ларьок, так точки зі самогоном, тощо...

Активна поганда ЗСЖ, спорту, туризму, інших корисних занять - імхо, буде значно більш дієво.

Опубліковано
Активна поганда ЗСЖ, спорту, туризму, інших корисних занять - імхо, буде значно більш дієво.

Не тільки пропаганда, але й створення відповідних умов.

Опубліковано

звичайно, куди без них, нова мода, у кожному районі - по кочалці.

місцеві бізнесмени-інвестори продвигають на новий тренд :)

Опубліковано

звичайно, куди без них, нова мода, у кожному районі - по кочалці.

місцеві бізнесмени-інвестори продвигають на новий тренд

Нехай краще спортзал, ніж чергова обжирочно-випивочна.

Та й з цінами на абонементи зіб'ються, якщо конкуренція буде ^_^

Опубліковано

Проти будь-яких заборон і обмежень. Хто захоче - завжди знайде.

Хай краще п’ють більш-менш якісну горілку з магазину ніж невідомо де розбавлене пойло.

Опубліковано

я за те, щоб барчики працювали до 22.год., щоб не тягнуло на/в диско-нічник :g27:

Ну да, ну да. Я вже теж за таке))) Хоча мені вже все-рівно до скількох працють клуби, бо мене вже і так туди не тягне - біжу додому до дітей. Але ж ті, яким троха менше років повинні дівати кудись свою енергію (не треба тут тільки про спорт і т.п.). Я ЗА дискотеки. Напиватись, чи ні та й де/чим напиватись - справа кожного. Заборони не допоможуть.
Опубліковано

Ха!

Купувати алкоголь можна було з 21 року. А тепер змінили віковий ценз?

Зустрів патруль випившу компанію, перевірили документи. Нема - у відділок. (По закону, 3 години, для вияснення особистості) Перевірили вік - немає 21 року - штраф батькам такий, що батьки відіб'ють будь-яке бажання пити хоч щось окрім соку найближчі років 5!

Опубліковано

я за те, щоб барчики працювали до 22.год., щоб не тягнуло на/в диско-нічник :g27:

Ну да, ну да. Я вже теж за таке))) Хоча мені вже все-рівно до скількох працють клуби, бо мене вже і так туди не тягне - біжу додому до дітей. Але ж ті, яким троха менше років повинні дівати кудись свою енергію (не треба тут тільки про спорт і т.п.). Я ЗА дискотеки. Напиватись, чи ні та й де/чим напиватись - справа кожного. Заборони не допоможуть.

ну раз в рік можна і до танцю, тож і весіллячка всілякі, а дітей увагою не обділяю) якось так, все встигати треба ))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...