Перейти до змісту

Вибори президента 25.05.2014

Arden

555 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тут такий собі Pegas закидав мені членство у БЮТ через те що я спробував спростувати той брєд який про Юлю тут написав Рома.

Відкрию таємницю - насправді я член Аун Сенрікьо, Білого Братства і Аль-Каїди :)

Але голосував тут не за Юлю.

Україна вже 22 роки живе в гівні, хаосі, розрусі завдяки діяльності таких політиків як Тимошенко, і це не бред, а сурова реалія, яку ви ніяк не можите спростувати.

22 роки назад я мусив доїдати вчорашній бутерброд "чорний хліб+варення" бо хліб на ранок виявився в 40 раз дорожчим.

22 роки Україна живе в гавні не завдяки діяльності "таких політиків", а завдяки нашій байдужості. Чи ти може згадаєш уєнне життя при Кравчуку, Кучмі, Ющі? В нас що, колись були такі політики при владі яким ми були готові оди співати? Хтось загубився в совку між комунізмом і соціалізмом, чи то мені тільки здалося?

Для РОми: Рома, а чи ти багато запам'ятовуєш все хороше, що тобі хтось зробив? Нафіга оті нав'язливі питання на кшталт "шо хорошого зробила Юля?" в кожному 3 пості, може щоб потім намагатися це нівелювати якимись сумнівними аргументами типу "Юля парішала Хюндаї" якимсь галімим меморандумом, яким можна підтертись бо він ні до чого не зобов'язує сторони? Ну і не менш провокативні питання спешл фо ю енд Пєгас:

Шо хорошого зробив Кравчук?

Кучма?

Ющ?

Яник?

Пєтя Порошенко?

Клімчук?

Кривицький?

Начальник ЖКП №3?

і т. п.

Можна не відповідати.

Запитання до Arden як топікстартера: чи можна редагуючи перше повідомлення зробити голосувалку тимчасово нетаємною, що виявити що за юзери накрутили голоси за Пєтю (тут проскакувало твердження що в якийсь момент відсоток в Пєті різко зріс), а заодно відкрити очі Ромі енд ко, шо я не є палким прихильником Юлі хоча б в голосувалці?

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Оце калєнкор!Балакаємо з бульбашами що добре Мордору.До дупи,як нам жити далі...Н-да...

Зараз хоч можна розмовляти, під час майдану взагалі таке несли, розказуєш їм, що влада вбиває людей, а вони та треба було давно розстріляти той майдан, що ми не хочемо працювати і тд., так сварилась, що мене аж тіпало.

Опубліковано

ИМХО,не небере потрібну кількість голосів ні Тігіпко (!),а тим паче Добкін.До того ж там ще Бойко є.І гризуться вони між собою,як павуки в банці.Але крайнє слово за Ахметовим.На кого поставить він,за тим і Юго-Восток.

Опубліковано

кандидати на 2й тур 100% будуть Порошенко і ЮЛя або Тигипко...хоча в одній статті читай що було б добре якби Порох був би президентом а Тигипко очолив уряд якби від Південного-Сходу...але тоді будуть питання чи він дйсно реформує країну.

Опубліковано

Я против всех нынешних кандидатов, нет доверия :( ну не верю я не единому их слову.

Згідний, і що робити далі?

Увы, но не чего не поделаешь с этим, президента все равно оберут, и я высказал свою позицию - и буду голосовать против всех.

Как бы там не было, я не отдам свой голос за того кого не считаю достойным кандидатом в президенты.

Опубліковано

Тут такий собі Pegas закидав мені членство у БЮТ через те що я спробував спростувати той брєд який про Юлю тут написав Рома.

Відкрию таємницю - насправді я член Аун Сенрікьо, Білого Братства і Аль-Каїди :)

Але голосував тут не за Юлю.

Україна вже 22 роки живе в гівні, хаосі, розрусі завдяки діяльності таких політиків як Тимошенко, і це не бред, а сурова реалія, яку ви ніяк не можите спростувати.

22 роки назад я мусив доїдати вчорашній бутерброд "чорний хліб+варення" бо хліб на ранок виявився в 40 раз дорожчим.

22 роки Україна живе в гавні не завдяки діяльності "таких політиків", а завдяки нашій байдужості. Чи ти може згадаєш уєнне життя при Кравчуку, Кучмі, Ющі? В нас що, колись були такі політики при владі яким ми були готові оди співати? Хтось загубився в совку між комунізмом і соціалізмом, чи то мені тільки здалося?

Для РОми: Рома, а чи ти багато запам'ятовуєш все хороше, що тобі хтось зробив? Нафіга оті нав'язливі питання на кшталт "шо хорошого зробила Юля?" в кожному 3 пості, може щоб потім намагатися це нівелювати якимись сумнівними аргументами типу "Юля парішала Хюндаї" якимсь галімим меморандумом, яким можна підтертись бо він ні до чого не зобов'язує сторони? Ну і не менш провокативні питання спешл фо ю енд Пєгас:

Кучма?

Ющ?

Яник?

Пєтя Порошенко?

Клімчук?

Кривицький?

Начальник ЖКП №3?

і т. п.

Можна не відповідати.

Запитання до Arden як топікстартера: чи можна редагуючи перше повідомлення зробити голосувалку тимчасово нетаємною, що виявити що за юзери накрутили голоси за Пєтю (тут проскакувало твердження що в якийсь момент відсоток в Пєті різко зріс), а заодно відкрити очі Ромі енд ко, шо я не є палким прихильником Юлі хоча б в голосувалці?

Ми маємо те, що маємо, а точніше, що заслуговуємо. Я всім і завжди (років 15) кажу, поки ми будемо жити по 2 принципам, толку не буде:

1. Де два українці, там 3 гетьмана

2. Хай в мене корова здохне, аби в сусіда дві.

В цьому вся суть. Всі хочуть керувати і сильно заздрять іншим. На всіх виборах лебідь-рак та щука, ні єдності, ні одного шляху розвитку. Ось і б"ємося на місці.

І знову мова, хто буде від заходу, хто від сходу в другому турі, а далі, що знову розкол країни?

Опубліковано

ИМХО,не небере потрібну кількість голосів ні Тігіпко (!),а тим паче Добкін.До того ж там ще Бойко є.І гризуться вони між собою,як павуки в банці.Але крайнє слово за Ахметовим.На кого поставить він,за тим і Юго-Восток.

Якщо Москва за Порошенка, то схід може проголосувати за нього

Опубліковано

Складно спорити, доказувати, що можуть бути кращі політики, людям, які окрім України нічого небачили. Я прожив в Чехії 3 роки вивчав їхню мову, культуру, політику, суспільство. І хочу бачити рівень Української політичної культури хоча б трішки похожим як в Чехії. Тимошенко, взагалі ніяк не вписується в цей рівень.

Опубліковано

Ну і не менш провокативні питання спешл фо ю енд Пєгас:

Кучма?

Ющ?

Яник?

Пєтя Порошенко?

Клімчук?

Кривицький?

Начальник ЖКП №3?

На відмінно від Тимошенко, вони не засирають свідомість простих людей ідеєю дешевого популізму. Не апелюючи до низовини людей - їхньої бідності, знедоленості.

Опубліковано

Якби в нас середнього класу ( людей, котрі заробляють в місяць 500 євро грубо) було би 50 % населення, а не 20% як сьогодні- то і політики вели себе зовсім інакше.

Чого дурні- бо бідні, чого бідні-бо дурні. Поки не розірвемо це зачароване коло , нічого не буде.

Опубліковано

Поки не розірвемо це зачароване коло

А вони і не дають його розірвати! Ви не бачите, що немає змоги у людей більше заробляти?! Піднімають податки, щоб бізнес не йшов у гору і це у кризовий час? Да всі економісти сміються з таких "заходів" Яценюка і Ко.! А їм і вигідно, щоб люди голови не могли підняти, такими легше керувати!:(
Опубліковано

Як і за всі роки незалежності вибір стоїть між поганим і ще гіршим кандидатом. Як завжди виберуть того, на якого покладають більші надії і сподівання, що нарешті хоч щось буде зроблене в інтересах України і її народу. І як завжди розчаруються, бо новий президент, як і всі його попередники, будуть думати і працювати на благо дуже вузького кола людей, які були і будуть в рейтингах Forbes (http://forbes.ua/ratings/1), а решта людей як виживали так і будуть ледь зводити кінці з кінцями. Так що все буде як завжди.... І це дуже сумно, бл..ь :(

Опубліковано

Бо якщо ти розраховуєш на вибори, то все буде як завжди, а якщо на себе і суспільство небайдужих людей, то все буде зовсім по іншому.

Опубліковано

А що ж буде по іншому? Я розраховую на себе і лише на себе, бо з такими політиками і керівниками, які зараз є чи були при владі (фактично міняються прізвища, а суть не змінюється = збагачення) іншого виходу немає. А де те суспільство небайдужих людей? Це те суспільство, що кожного разу вибирає все краще і краще керівництво для країни? Тільки живеться чомусь все гірше і гірше. Так і цього разу, використали людей (суспільство) для зміни фасаду влади, а насправді хто фактично керував і збагачувався так і надалі буде. Відбувся просто перерозподіл влади і грошових потоків, бо "папєрєдникі" занадто зажралися. Одних змінили на інших, але нам від того краще не стане. Хоча як завжди небайдуже суспільство вірить у краще і що все буде по іншому, вже цілих 23 роки вірить... але все буде так як і завжди...

Опубліковано

За Порошенком стоїть Фірташ, а за Фірташом Путін, а з другої сторони Тимошенко, а за нею стоїть безуміє і хаос. - Класні вибори :sq_ye: це як російська рулетка, де повністю зараджений кулями барабан.

Опубліковано

за тимошенко стоїть ахмєтов, а за ахмєтовим путін.

за ярошем стоїть коломойський, а за коломойським путін.

за добкіним стоїть партія районів, за партією районів путін.

всьо прапала (с) як не голосуй обереш путіна...

п.с. для тих хто в танку - сарказм))

Опубліковано

за тимошенко стоїть ахмєтов, а за ахмєтовим путін.

за ярошем стоїть коломойський, а за коломойським путін.

за добкіним стоїть партія районів, за партією районів путін.

всьо прапала (с) як не голосуй обереш путіна...

Нє разбівай к єб_ням мое любящєє сєрце (с) старший инструктор Хартман

Опубліковано

Спілкуюсь з близькими стосовно кандидатів. Всі як один за Пєтю, один я особливий (стосовно першого туру). Серед аргументів проти мого кандидата - що політик з нього ніякий, що йому буде складно домовлятись з олігархами, що мало досвіду і т.д.

Якщо президент гратиме в державних справах таку ж роль як в Туреччині чи Німеччині (хтось їх назве без Гугла по прізвищам?), навіщо йому взагалі вести діалог з олігархами, адже для цього є прем'єр? Чому щоб бути "політиком" треба "проваритися в котлі" з десяток років, невже того ж Януковича можна вважати толковим політиком? Імхо Кучмі він в подмьоткі не годиться. ТОді навіщо досвід участі у чварах, в побоїщах у ВР, у догоджанні олігархам? Чому так мало українців вважає що реальний президент має дуже щільно пересікатись з олігархами, з бізнесом, а це читай залежати від них? Чому українці думають що віддаючи голос за Юлю вони обирають минуле, а за Пєтю - ні? Він що, мєгапрогресивний чєл? Чи він менш залежний від бізнес-еліти, чи не мають на нього важелів впливу десь так у Ліпецьку? Чому щоб стати президентом обов'язково треба пройти через це гівно? І це справа не у кандидатах, це справа у тих хто голосуватиме, саме в них сидить в мозку "фіча" про необхідний досвід, про хитрожопість і політичну гнучкість кандидата. Знову оберемо невизначену багатовекторність і "водичку" з телевізора .

Опубліковано

За Порошенком стоїть Фірташ, а за Фірташом Путін.

Коли це Порошенко перед себе Фірташа поставив ? Не клеїться.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...