Перейти до змісту

Вибори президента 25.05.2014

Arden

555 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Історія вже знає випадок, коли у фіналі Тимошенко дебатувала із "пустим місцем".

Маю надію, що незважаючи на всі рейтинги (є анекдот: соціологія наука точна - скільки заплатив, такий рейтинг і отримав), Гриценко пройде в 2-ий тур.

Під час війни керувати армією має військова людина.

Щодо 40-50% Порошенка - не вірю!

Вірю у гарну виборчу технологію ("малюється" високий рейтинг, а далі запускається месидж - не втрачайте голоси, обирайте найбільш рейтингового в 1-у турі, бо путлер зробить капут).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

пошукав Ляшка на *Свободі слова* , знайшов, думав предпрезиденська агітація, а ні, глянув дату, 2012й рік !!!! А говорить він тоді те ж саме, що й зараз, що говорить як мінімум про послідовність мислення. Вже тоді він чихвостив тих ригааналів та комуняк й пропонував зробити те, що зараз пропонує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна я свою думку висловлю? Дякую.

Реально, є ДВА прохідних кандидата.

1) Порошенко

2) Тимошенко.

1) Цілком і повністю підтримую, економіст, розумний не заполітизований дядько. Який, принаймні, створював і створює робочі місця для людей!

Він вміє заробляти гроші для себе - зуміє і для Держави.

2) Що зробила ВОНА?? І що ВОНА буде робити при владі? Правильно - мститися! У неї було безліч шансів хоча б щось зробити, коли вона була прем'ркою і депутатшою і т.д.

І де її робота?? Якого милого вона двічі була в тюрмі? (перший раз під слідством, апельсини жерла за державний рахунок!)

Що там за мутки із газовими договорами??

ВОНА - лише обіцяє.

3) Всі решта кандидатів просто не прохідні. Більша половина і 4% не перетне.

Ляшко розумний, безумовно, але комічно виглядає, правда..

Маломуж - хто це взагалі?

Гриценко?? Спекулує на ситуації! Як і всі решта. Вояка при владі = Фідель Кастро і інші "бойові" товариші.

Тігіпко - запроданець московії.

хто там ще?

Все - закінчилися кандидати.

Ярош? Хто такий Ярош? Де він був рік тому? Хто чув? Знає? Досягнення?

Богомолець?? На піку Майдан 2,0 - було цікаво - тепер ні. Як міністр - так, бачу.

ipua вислови думку - не мінусуй втіхаря.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) Порошенко

2) Тимошенко.

Чому так? ЗМІ кажуть?
Гриценко??
Якраз щойно говорила з подружкою зі Львова, там всі за Гриценка і категорично проти Порошенка.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порош з Курвою прохідні тільки на 1+1. В інших голосувлках (а їх зараз доїбєні матері) Порош на другому місці а курва навіть ледь що в пятірку потрапляє

Так що їх прохідність під дуже великим сумнівом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там всі за Гриценка і проти Порошенка.

Всі? Усіх перепитала?

Чому так? ЗМІ кажуть?

Ні, здоровий глузд. І логіка. За Юльку досі багато людей, що прикро.

У понеділок знатимемо точно, і побачимо, хто був правий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна я свою думку висловлю? Дякую.

1) Порошенко

2) Тимошенко.

1) Цілком і повністю підтримую, економіст, розумний не заполітизований дядько. Який, принаймні, створював і створює робочі місця для людей!

Він вміє заробляти гроші для себе - зуміє і для Держави.

поки такі як ти будуть думати про прохідних кандидатів, вони тому й будуть прохідними, а по поводу тезисів *не заполітизований* та * Він вміє заробляти гроші для себе - зуміє і для Держави* , можу сказати лише одне:

post-158-0-21805900-1400767032_thumb.jpgpost-158-0-63802200-1400767053_thumb.jpgpost-158-0-72855900-1400767090_thumb.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порош з Курвою прохідні тільки на 1+1

Мав нагоду вчора спілкуватися із паном із Росії, з Калінінграда. Він, в свою чергу, спілкується із багатьма людьми з різних кутточків України, так він сказав, що за Порошенка якраз таки й багато. Центральна Україна зокрема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання до Порошенка:

1. Чому коли очолював РНБО "валив" Тимошенок на посаді Прем'єра? При цьому, в уряді Ющенка Тимошенко показала, що вміє наводити лад в енергетиці.

2. Як людина, яка має певні політичні приници і переконання може займати важливі посади і при Ющенку, і при Януковичу? Це говорить або про відсутність політичних принципів, або про пристосованість.

3. Чому не очолив ВРУ? Перша кандидатура була саме Порошенка. Відмовися. Обрали Турчинова. Це значить або

а) людина не готова брати на себе відповідальність;

б) людина не знає, що з таким обсягом обов'язків (і відповідальності) робити;

в) людина хоче взяти все готове. Турчинов та інші - хай влазять в бруд, кров, проблеми, а я собі на 5 років гарантую потім тепле місце.

Питання по Тимошенко:

1) газові контракти. ЩО ЦЕ БУЛО? РОЗУМ чи СОВІСТЬ є?

2) популізм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу сказати лише одне:

А тепер розумне щось скажи. Принаймні свою думку. Я свою висказав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуйте забути про оголошені рейтинги, після чого порівняйте кандидатів та їх "програми".

Зараз вигідно пхати в маси думку про "завідомо прохідних" та "переможця в першому турі".

Так от - ні в якому разі не можна звертати увагу на таку інформацію. Є голова на плечах - бери і думай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) Порошенко

2) Тимошенко.

А у мене якраз щодо цих двох є великі сумніви))). Особливо до другої)

Рейтингам, які подають ЗМІ - НЕ ВІРЮ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз вигідно пхати в маси думку про "завідомо прохідних" та "переможця в першому турі".

Зараз вигідно ще й кричати "Я наведу порядок в країні, в якій йде війна" "Я розберуся із сепаратистами і т.д."

Питання як? послати вмирати ще кілька тисяч людей? Продатися росії одразу?

Чомусь ніхто не сказав як він збирається наповнити порожню казну і віддавати борги.

Я також, але інших у нас немає. Нажаль.

Ще часом заглядаю на забугорні сайти у їхні ЗМІ. В принципі картинка така ж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуйте забути про оголошені рейтинги

вже не має різниці, оголошені (проплачені) рейтинги додадили 15-20% Порошенку на стадному ефекті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже не має різниці,

Хто не має?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) Порошенко

2) Тимошенко.

А у мене якраз щодо цих двох є великі сумніви))). Особливо до другої)

Згоден на 100 відсотків, а от в мене є ще більші сумніви й до першого кандидата)))

Давайте, визначимося, що ми хочемо? Спочатку кричимо: "Геть олігархів", а потім голосувати збираємося за олігархів!!! Ну як так? Так чого ми хочемо насправді?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже не має різниці,

Хто не має?

я маю на увазі, що на борді нас тут небагато, а основна маса (домогосподарки за 40, пенсіонери) голосуватиме за Порошенка, бо "хороший такий приємний мужчина і не крастиме, бо багатий". ТБ зробило свою справу. Хоча , я особисто майже всіх своїх знайомих відмомвив голосувати за Порошенка і Тимошенко.

Як і писав раніше, в першому турі мав голосувати за Дарт Вейдера, але не склалося. Тому скоріш за все буду за Ляшка (аргументувати не буду). Якщо буде другий тур з Тимошенко і Порошенко, то 99% не піду на вибори. Якщо Порошенко і Гриценко, то голосуватиму га Гриценка. Дякую, за увагу :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку кричимо: "Геть олігархів", а потім голосувати збираємося за олігархів!!!

Я думаю, хай краще олгіарх, який має гроші і знає їм ціну, аніж бувший ніщєброд, який все життя крав в людей і обкладався золотими батонами і іншими не дешевими цяцьками.

що на борді нас тут небагато, а основна маса (домогосподарки за 40, пенсіонери)

Як в муку...

Як і писав раніше, в першому турі мав голосувати за Дарт Вейдера

Пздц...

В країні війна, вмирають а йолоп вирішив себе назвати Дартом Вейдером і ще більші йолопи його підтримати мали??? Їм, блять, хіхоньки да хахоньки..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю, хай краще олігарх

От так і починається новий п*здець <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"бувший ніщєброд, який все життя крав в людей і обкладався золотими батонами і іншими не дешевими цяцьками" в даних виборах участі не бере. Тому, не варто ставити питання "або...або".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, я нікого не агітую, я висловлюю свою позицію, яка може відрізнятися від позиції решти - і я на це маю повне право!

І відмовляти мене від моєї позиції - марно. Довести - також марно.

Спробуйте навести якийсь розумний аргумент на користь Гриценка. Вперед. Чекаю з нетерпінням.

Якщо вдасться переконати, я навіть вам свій виборчий бюлетень сфоткаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, я нікого не агітую, я висловлюю свою позицію, яка може відрізнятися від позиції решти - і я на це маю повне право!

А в сусідній темі за таке банять ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в сусідній темі за таке банять ^_^

То пожалійся на мене! А краще в суд подай!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То пожалійся на мене! А краще в суд подай!

Євгєній, знаєте як вимовляється "пішов в дупу"? Отож-бо й воно.

Замість істерити краще б головою подумали, а не вірили рейтингам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Другий тур буде ОБОВ'ЯЗКОВО!

І нахєра він тобі треба??

2-й тур - додаткове бабло на вибори, яких і так ніфіга немає!!!

Мені 2 місяці підряд ЗП ріжуть більш, ніж на 20%!!! І продукти, при цьому, ніфіга не дешевшають! А навпаки.

Ну от, думав шо Женя спєцом не лізе в це бурлєніє говєн, але ж ні, вліз все-таки, і одразу ж із своїм "шкурним інтересом". Виходить, срать хто буде президентом, аби надбавки не різали, так? Можна подумати що їх після виборів не різатимуть. Якщо зірки світять - значить це комусь треба. Тобто якщо існує другий тур - значить він комусь треба. Нариклад, мені, купі інших людей, які не ставлять свої інтереси вище державних. Зрештою, ти ж на державній роботі не за надбавки працюєш, а за соцпакет і няшки які будуть потім?

Це абсурд, голосувати за "містера Відката" суто раді економії часу і грошей. В 2005 році навіть 3й тур робили, де ви тоді були із своєю раціоналізацією? Придумайте кращі аргументи.

Для мене поки що образ Пєті асоціюється із сцикуном і брехлом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...