justice777 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 12:22 Автор #26 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 12:22 Саме так, тому треба бути уважними і пильними - жодної копійки окупантам!
bumbuk Опубліковано 21 Березня, 2014 в 20:47 #27 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 20:47 можливо у ватсонс. Ну там вибір великийВеликий вибір саме російських товарів, з європейських лише гелі для душу. Прийдеться три дорога платити, бо злотий вже по 4 грн., і відправляти чоловіка за покупками в Польщу.
Skorpio76 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 21:18 #28 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 21:18 Ви ще співпрацюєте з банками окупантів (Сбербанк Росії. ВТБ-Банк. Промінвестбанк. Банк «Рускій стандарт».Альфа-банк.)? Ваші гроші у небезпеці!Негайно закривайте там свої розрахункові рахунки, зарплатні проекти, депозити.Це не лише патріотичний крок, але й мудре рішення, адже банківська система росії може вдатися до висмоктування грошей зі своїх українських дочок (особливо валюти) для свого порятунку. Колись вони вже вкрали усі заощадження, які тримали громадяни СРСР у радянському Сбербанку. Росія - злодій-рецидивіст!
LANser Опубліковано 26 Березня, 2014 в 07:09 #29 Опубліковано 26 Березня, 2014 в 07:09 Не знаю чи було.Бойкот ВК і Однокласникам оголошено! ДеталіЖивемо для України!ДРУЗІ
Skorpio76 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 07:54 #30 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 07:54 У Луцьку шукають спонсорів російських окупантівКампанію з бойкоту російських товарів продовжують у Луцьку громадські активісти. Вони назвали магазини, які не приєдналися до бойкоту."Поки що ми опублікували лише частину інформації", - каже керівник секретаріату волинського осередку "УДАРу" Михайло Бабенчук.У перелік магазинів вже потрапили: "Дует"(вул. Володимирська), "Смак"(вул.Винниченка), "Маєток" (пр. Волі), мінімаркет "Гастрономія" (пр. Волі, зупинка біля "Фокстроту").
Shkoder Опубліковано 28 Березня, 2014 в 11:07 #31 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 11:07 якраз сьогодні-післязавтра в watsons розпродаж російського зі знижкою 30%. заходив теж – шпротам в консерві вільніше дихати, ніж зараз в тому ex-ДЦ патріотів чотири довжелезні черги. але, до чого веду. я малій купую хагіси. код країни на них стоїть 50 (united kingdom), в той же час на упаковці напис "виготовлено в росії". це як розуміти?
charlie Опубліковано 28 Березня, 2014 в 11:28 #32 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 11:28 в росії дочірні компанії європейських брендів, тому виробляються товари в росії , хоч і основні прибутки отримують власники з закордону (або офшори), але все ж податки, то платяться росії.
zaHARE Опубліковано 28 Березня, 2014 в 13:39 #33 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 13:39 якраз сьогодні-післязавтра в watsons розпродаж російського зі знижкою 30%. заходив теж – шпротам в консерві вільніше дихати, ніж зараз в тому ex-ДЦ патріотів чотири довжелезні черги. але, до чого веду. я малій купую хагіси. код країни на них стоїть 50 (united kingdom), в той же час на упаковці напис "виготовлено в росії". це як розуміти? переходь на вітчизняні
tihiy Опубліковано 28 Березня, 2014 в 13:43 #34 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 13:43 Не знаю чи було.Бойкот ВК і Однокласникам оголошено!ДеталіЖивемо для України!ДРУЗІБуло відео власника ВК про підтримку Майдану. То як до ВК відноситись?
Shkoder Опубліковано 28 Березня, 2014 в 15:27 #35 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 15:27 переходь на вітчизняні те що мала полюбляє їсти гарбуза набагато більше за банани, я вже вважаю великим досягненням
snouden Опубліковано 28 Березня, 2014 в 15:34 #36 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 15:34 Не знаю чи було.Бойкот ВК і Однокласникам оголошено!ДеталіЖивемо для України!ДРУЗІБуло відео власника ВК про підтримку Майдану. То як до ВК відноситись?Не власника, а засновника. І під час майдану він продав свій пакет акцій.
Ko3bMa Опубліковано 28 Березня, 2014 в 15:43 #37 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 15:43 Shkoder те що мала полюбляє їсти гарбуза набагато більше за банани, я вже вважаю великим досягненням Українською? Вах-вах, однако Нагадало: ДБ: Ага, ось ці хлопці… Я роблю особливе, вуличне чаклунство… Хочете побачити трішечки чаклунства? Хлопці: Ненене, Дэвид Блейн, отвали от нас… Мы вообще по-украински не понимаем!! ДБ: А, то ви москалі? А що робите в Тернополі? Хлопці: Отвали, демон! Что хотим, то и делаем! И не москали, а русские. ДБ: А ви впевнені, що ви русскіє? Ось ти… Ти впевнений в цьому? Хлопці: Ну блин… Уверен конечно. ДБ: А що це ти тоді вирядився так? Вишиванка… ше й оселедець козацький на голові. Хлопці: Что??? Какая еще вышиванка? В рот мне ноги, демон, что ты наделал? Верни нам наши шмоты… фак мой мозг! ДБ: До речі, хлопці… я щось забув вдома свій годинник… Не підкажете котра година? Хлопці: Ееее… За вісім хвилин шоста… Фак мій моск, демон… що ти наробив… я говорю українською!!! Очманіти можна… Ноги мені до рота! Зупинись… відчепись від нас, добре? Ну що ще? Що ти пиришся, демон? ДБ: Та я оце думаю… Ви плануєте святкувати майбутній день народження Степана Бандери? Хлопці: Якого Бандери? Цього злісного націоналіста, який чинив звірства серед мирного населення? Ой… що це я несу всяку московську пропаганду… Це ж справжній незламний патріот нашої України… Слава Україні! Відсвяткуємо як треба, з розмахом! ДБ: Героям слава)) Ну бувайте… Годі з вас… я бачу, що ви хороші хлопці…
Shkoder Опубліковано 29 Березня, 2014 в 08:41 #38 Опубліковано 29 Березня, 2014 в 08:41 Ko3bMa, аби не так, як тут Короче, залез я в холодильник, взял помидору, огурец, зелень, хотел салат сделать. Ну естественно, салат надо делать с майонезом, иначе какой нормальный человек его есть будет. Я все нарезал и вдруг понял, что майонез я забыл, чёртов слоупок. Открываю холодильник, беру майонез и вдруг понимаю, что передо мной лежит сало. Никогда раньше не ел сала, а тут вдруг захотелось, ну думаю, раз захотелось, почему бы и не съесть. Пока заправил салат, нарезал сало, все как положено, покушал и тут вдруг все перефарбувалося у жовтоблакитний колiр, гул та рокiт, їбать у сраку, що за гомно, нічого не зрозуміло, вилазить із земли Тарас Шевченко и каже якусь хуйню про москалів і мораль, старий педаль, хулі йому у землі не лєжалось бл?*:!? Відтепер окрім української мови я ніхуя не розумію. Здається сало було прокляте.
Yaryk Опубліковано 29 Березня, 2014 в 12:38 #39 Опубліковано 29 Березня, 2014 в 12:38 Самий популярний російський товар, від якого ніхто не збирається відмовлятись у нас, це - МТС А могло б бути ефективним влаштувати якусь всеукраїнську акцію "Викинь сімку МТС".
Shkoder Опубліковано 29 Березня, 2014 в 12:45 #40 Опубліковано 29 Березня, 2014 в 12:45 Yaryk, "а яка тому є розумна альтернатива"? КС теж наполовину російський. а Life просто помре від щастя навантаження.
Davids Опубліковано 29 Березня, 2014 в 13:54 #41 Опубліковано 29 Березня, 2014 в 13:54 Yaryk, "а яка тому є розумна альтернатива"? КС теж наполовину російський. а Life просто помре від щастя навантаження.мережа wifi по Луцьку і всеобільне використання skype )
schakal Опубліковано 29 Березня, 2014 в 13:56 #42 Опубліковано 29 Березня, 2014 в 13:56 Самий популярний російський товар, від якого ніхто не збирається відмовлятись у нас, це - МТС А могло б бути ефективним влаштувати якусь всеукраїнську акцію "Викинь сімку МТС". Ну чому ж ніхто? Я відмовився й викинув сімку мтс. Запропонував двом знайомим також відмовитись від мтс, сказали, що можливо так і зроблять.
Zevs_Isver Опубліковано 29 Березня, 2014 в 14:22 #43 Опубліковано 29 Березня, 2014 в 14:22 що до стільникового звязку:якщо відмовитись ніяк - то треба не залишати "їм" (операторам) пакетних хвилин (чи гривень), тобто виговорюйте все - дзвоніть родичам і друзям, особливо в інших містах, а ще краще - в інших регіонахособливо це стосується контрактників
Nokian Опубліковано 29 Березня, 2014 в 15:09 #44 Опубліковано 29 Березня, 2014 в 15:09 Просто знизити обєм платних послуг. Інтернет, смс .дзвінки на чужих та за кордон.Вони вже це відчули і запустили стартові пакети з абонплатою.
leonon Опубліковано 29 Березня, 2014 в 18:06 #45 Опубліковано 29 Березня, 2014 в 18:06 що до стільникового звязку: якщо відмовитись ніяк - то треба не залишати "їм" (операторам) пакетних хвилин (чи гривень), тобто виговорюйте все - дзвоніть родичам і друзям, особливо в інших містах, а ще краще - в інших регіонах особливо це стосується контрактників Люто плюсую
Skorpio76 Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 12:00 #46 Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 12:00 "Вода камінь точить". Попит на товари окупантів знизився на 40%Акція має не лише економічне значення, а й морально-психологічний сенс. Кожен може стати "бійцем невидимого фронту".Дуже важливо, що б ТНК дійшло, що виробництво товарів потрібно розміщувати не в рашці, а в Україні.
bodia88888 Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 12:14 #47 Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 12:14 прапор на ціннику - запровадили б у нас (Луцьку) таке. Цінники міняються ж часто. Чи можливо вже є?А то, скуповлювались в Ватсоні, список був величезний. Поки все передивишся - часу багато йде.
igrok Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 12:25 #48 Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 12:25 Згоден,якусь ліпучку з прапором Рашкі треба було б.А то зір не дуже,можна і взяти рашкіне,а потім що?Зїсти?Стошнить.Викинути-жаба задушить
BARAKUDA Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 19:53 #49 Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 19:53 Цікава ситуація в "ДЦ" (Watson)... на вітринах стіки з банерами "вироблено в Європі"... а на прилавках половину товару з Росії... Ганьба...
Skorpio76 Опубліковано 5 Квітня, 2014 в 05:36 #50 Опубліковано 5 Квітня, 2014 в 05:36 Цікава ситуація в "ДЦ" (Watson)... на вітринах стіки з банерами "вироблено в Європі"... а на прилавках половину товару з Росії... Ганьба...Дипломатично громадсбке обурення варто висловлювати ось тут. Сподіваюся до них дійде.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.