Перейти до змісту

Бойкот регіоналів і коду 46!


Dream

Рекомендовані повідомлення

У зв'язку з бойкотом, хочу повністю відмовитись від мобільного оператора МТС. На рахунку 40 ₴. Відповідно, хочу перерахувати ці кошти на щось корисне. Бажано, щоб не на інший номер МТС (все ж таки бойкот). Які пропозиції?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 510
  • Створено
  • Остання відповідь

У зв'язку з бойкотом, хочу повністю відмовитись від мобільного оператора МТС. На рахунку 40 ₴. Відповідно, хочу перерахувати ці кошти на щось корисне. Бажано, щоб не на інший номер МТС (все ж таки бойкот). Які пропозиції?

Якщо на корисне і безкорисно: дзвони: 565

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так і зробив. Всі 40 ₴ перерахував на підтримку Української армії та Національної гвардії. картка мтс (із залишком у 60 коп.) може спокійно відправлятись у смітник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

schakal,а який оператор буде у використанні? чи взагалі без моб. звязку?

Київстар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

schakal,а який оператор буде у використанні? чи взагалі без моб. звязку?

Київстар.

хм... шило на мило?

З жовтня 2010 р. до складу об’єднаного «Київстар» — української бізнес-одиниці VimpelCom Ltd. — входять два українських телекомунікаційних оператора — ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).

VimpelCom Ltd:

Состав акционеров компании (30.10.2012):

  • Telenor (42.95 % голосующих акций);
  • Altimo (47,8517 % голосующих акций);
  • миноритарные акционеры (9.1983 % голосующих акций).

Altimo

Altimo (Alfa Telecom International Mobile) — холдинговая компания, входящая в состав «Альфа-Групп» и управляющая телекоммуникационным бизнесом «Альфы». Штаб-квартира — в Москве.

Українським оператором мобільного зв'язку залишився тільки один - ТриМоб, але це вкрай непрактично, і Укртелеком належить СКМ, а Ахметов зайняв непатріотичну позицію в Донецьку.

В того ж СКМ в партнерстві з турками - оператор Life, але позиція Ахметова останніх тижнів не сприяє лояльності до нього.

Міняти МТС на КС є сенс тільки заради якості - але це треба дивитись в кожному конкретному місці...

Непогано було б націоналізувати МТС або КС, бо національного (в значенні - вітчизняного власника) оператора мобільного зв'язку в нас немає /Ахметов - під питанням/.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

rrid, Гроші перерахував- молодець.

Купить може (Life) лайф.(але не відомо яку позицію займе Турція)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так я не міняв. Користувався обома операторами (на рахунок якості зв'язку київстар значно кращий). Від одного відмовився. Шкода, що немає нормального українського оператора (ахметовський life однозначно не варіант).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жуйки не російські я вже знайшов. Деякі супермаркети продають польський Orbit в пакетиках.

А от з мобільним оператором дійсно складно. Поки що, як варіант, залишається намагатись витрачати на це поменше грошей. На щастя, зміг перевести всю сім'ю на досить вигідний тариф без обов'язкових щоденних платежів і щомісячних поповнень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

— Українці спроможні обвалити рубль удвічі. Для цього достатньо відмовитися від російського пального, — каже Андрій Новак, 41 рік, голова Комітету економістів. Розповідає про наслідки бойкоту російських товарів.

— У нас багато їхніх заправок — "Лукойл", ТНК, "Кло", "Золотий гепард" та інші. Якщо вони будуть порожні, це одразу вплине на фондовий і валютний ринок Росії. Найбільшого удару можна було б завдати, якби Україна і європейські держави відмовилися від російського газу. Тоді економіку Росії нічого не врятувало б, адже вона наполовину залежить від продажу природних ресурсів.

Російські товари можна бойкотувати, але це не призведе до відчутного збитку. Якщо врахувати, що вони у відповідь почнуть бойкотувати наші товари, — ефект буде протилежний. В Україні працюють мережі російських кав'ярень. Якщо їх почнуть менше відвідувати, постраждають передусім українці, що там працюють. Із трьох мереж мобільного зв'язку дві майже цілком належать росіянам. Їх ігнорувати неможливо, вони монополісти. З російських банків варто забирати депозити, переводити їх в українські. Бо є небезпека, що гроші виведуть у Москву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні наш мер приємно здивував, цитую запис з його фейсбука:

До мене звернувся заступник голови Волинської обласної організації Політичної партії "УДАР Віталія Кличка" І.В.Алєксєєв з пропозицією зупинити продаж російських товарів на території міста у зв"язку з окупацією Російською Федерацією України.

Безперечно,що це право кожного що купувати та продавати.Але якщо ми патріоти України і в такий непростий для нашої держави час ми повинні підтримати нашу армію.Тому я звертаюся до лучан з проханням купувати товари українських товаровиробників.Таким чином кошти залишаться в нашій державі,поповнять бюджет України.Сьогодні для нас дорога кожна копійка.Надіюся на підтримку та розуміння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рашиди нас трохи випереджають,на жаль

Россия арестовала счета кондитерской корпорации внефракционного народного депутата Петра Порошенко, которые были открыты в банках.б этом сообщил представитель корпорации Roshen.В частности, он сообщил, что в связи с этим инцидентом компания была вынуждена приостановить строительство фабрики в Липецке и производство продукции на ней.Он уточнил, что корпорация приняла решение, что деятельность российских предприятий корпорации будет приостановлена ​​на одну неделю. Правда, их дальнейшая судьба пока неизвестна.«Представители Главного управления внутренних дел в Москве проводили проверки на предприятиях корпорации в Липецке на основании открытого уголовного производства, которое мы считаем сфабрикованным. Также с 14 марта были арестованы счета, которые у нас есть в банках», — отметили в компании.К слову, на сегодня в России работает две фабрики корпорации Roshen общей мощностью 450 тыс. тонн в год.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого ви такі жистокі до мтс вони платять податки в Україні і через них можна перерахувати гроші. А вот товари з України стоять під російським кордоном ,їхня довжина понад 1кілометра .Такщо росія перша почала щей економічну війну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

No Russian Vodka!

1510372_1481546885395132_1410074210_n.jpg

Owners of 200 New York restaurants boycott Russian vodka over Russian aggression against Ukraine.

Russian vodka poured.

Boycott is planned to extend to bars throughout North America.

Activists are planning from boycott of vodka to go for a boycott of all Russian goods and services.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Витратив годину часу в супермаркеті "Сільпо" в Родині на тему окупаційних товарів і продуктів. Що я вам скажу, так виглядає, що війну ми програли. По деяких позиціях до 50% made in Russia. Викладено на кращий позиціях, багато по акції. Народ бере активно, не заморочується. Багато марок ніби іноземні, не здогадаєшся.

Є торгові марки з асортиментом різних країн. 50% від Путіна, решта Україна Румунія і.т.д., то треба уважно дивитися. Часто на табличці пише одну країну, а код 460.

По порядку:

- Алкоголь

Nemiroff весь російський!, Зеленая марка, Beluga, Русский стандарт, Пять Озер, пиво Трехсосенское (хто таке п'є?) Чшское барное, Ярпиво, Большая кружка, Невское, Efes

- Косметика

Londa (100% Росія), Wellaton, Syoss, Taft, Garnier, Shwarzkopf, Timotei, Shamtu, Shauma, Dove, Clear vita abe (той, що Роналдо рекламує), Elseve L'oreal переважно код 460. Чистая линия і.т.д - зрозуміло.

- Гігієнічні засоби

Kotex, Splat (буцім паста з Ізраїлю), Camay, AXE (ангели падуть), Huggies підгузки, Pervol, Losk, Persil, Rex, Vanish (не весь), Lenor, Domestos, Cif.

- Приправи

Соуси Чим-чим, Кинто, Костровок, Папричи, Нате, Дарсил, Dr Oetker, деякі соуси Calve і Heinz, кубики Gallina Blanka

- Риба

Половина ікри баночної, крабові палички на вагу, рибопродукти Vici

- Солодке

- Весь Nesquik і Nestle (напої, пластівці, кульки), ТМ Рузанна (цукерки, печиво) Rafaello (найходовіша упаковка), батончики Snickers, Mars, Bounty, Kit-kat, Twix, Milky way, M&Ms. Maйже всі жувалки Екліпс, Дірол, Орбіт, батончики Barni. Увага - Чупа-Чупс весь ворожий!

- Інше

Чай Lipton, Nadin, кава Jardin, Жокей. Кукурудза Бондюель, каші Бистров, макарони Макфа, Premyja Select соки, вода Есентуки. Екзотика Соки Придонья

На око великий магазин за тиждень торгує Путіну на новенький БТР або проплатити мітинг сепаратистів в Донецьку.

Завал, друзі!

---------------------------------

Ігор Качмарський

Російські будматеріали

1000 репостів і 500 лайків на моє маленьке дослідження про російські товари в "Сільпо" сподвигли мене відвідати "Епіцентр".

Часу пішло значно більше, товарів і етикеток оглянув тисячі. З того що помітив. "Епіцентр" масово дурить клієнтів з країною походження товару. На етикетках пише Україна, а код китайський. Багато товарів з кодом 22. Такого немає в міжнародній класифікації.

Понад 50% товару в "Епіцентрі" з Китаю.

Багато знайдено товарів окупантів з Росії. Більшість маскується під латинськими назвами:

- Торгова марка (ТМ "Момент) клеї, ущільнювачі, суміші - 90% з Росії

- ТМ Neomid, лаки, фарби, суміші,

- Vetonit суміші, шпатлівки

- Ремстрим Т - суміші

- Изолон - поролон, ізоляція

- лічильники банкнот і ламінатор в Епіцентрі теж російські і пару китайських

- Kerama-Marazzi, плитка сантехніка ніби італійська, але зроблено в Росії. Дуже багато колекцій

- Geranterm - нагрівачі води і бойлери

- Термекс - нагрівачі води, котли

- Акфафор - фільтри для води і аксесуари

- Aquant - гофри, трубки, аксесуари для сантехніки пластмасові (ці та інші етикетки в Епіцентрі заклеюють, щоб не було видно коду )

- Orio -мийки для кухні, умивальники кам'яні

- Eurodomo - мийки для кухні, умивальники кам'яні

- Florentina - мийки

- Lipsi - мозаїка декоративна

- Autoexpert - каністри, аксесуари для автомобіля

- Prology - магнітоли (є і китайські під маркою)

- Premiera - магнітоли

- ТНК - автомобільна олива

- Тосол ГОСТ

- Runway - автомобільна косметика

- Центро-инструмент (Ц И)- великий асортимент інструментів, рукави, ножиць, свердл і.т.д ключова позиція !

- Зубр - асортимент інструментів, рукавиць, ножиць, свердл

- Єнкор - асортимент інструментів

- Robot - далекоміри, лазерні указки

- Ada instruments - те саме

- Интерскол - пефоратори, дрелі, шуруповерти, болгарки

- косметика Domestos, Cillit bang, Sarma, Tiret, Harpic, Bref і Vanish (не весь)

- Airwick освіщувачі, пахучки (дуже багато їх)

- Glade - освіжувачі (не всі)

- Salton - засоби, креми для взуття

- Raid -засоби від комах

В "Епіцентрі" дуже багато косметики. Російської значно менше ніж в звичайних супермаркетах. Можливо купують в Польщі минаючи національних дистрибуторів.

- Sven - навушники і колонки

- Lamark - теплові гармати, вентилятори

- Тєкс - фарби і емалі

- Снєж - антисептики, грунтовки

Всього не побачив, бо після трьох годин в очах рябіло, голова пухла від смороду. Але то таке. Будуєте, ремонтуєте, не помагайте Путіну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глянув на свій батончик снікерс із НЗ, код стоїть 50 а виготовлено в рашці :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

No Russian Vodka!

1510372_1481546885395132_1410074210_n.jpg

Owners of 200 New York restaurants boycott Russian vodka over Russian aggression against Ukraine.

Russian vodka poured.

Boycott is planned to extend to bars throughout North America.

Activists are planning from boycott of vodka to go for a boycott of all Russian goods and services.

СВОЛОЧИИИИИИИИИИ!!!!!!!!! :0121: :0121: :0121: :0121: :0121: :0121: :0121: :0121:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, наші північні сусіди теж вирішили помститися клятим буржуям і відмовитися від американських товарів.

6bdd16b822d21747c704c626bc677cc6.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо десь писали, але ...mail.ru, yandex rambler - міняємо всі пошту. Сьогодні закрив всі пошти сру

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Корисним буде зчинити лавину зняття депозитів з банків, які засновані на капіталі окупантів (і не потрібно зараз захищати ці банки, ніби вони створюють робочі місця, вносять інвестиції, платять подадти - Україна обійдеться без такої турботи).

Сподівюся НБУ не надумає надавати їм рефінансування.

Такий крок буде не лише патріотичним, але і цілком розумним, адже як не як, а США потрохи розхитують банківську систему путлєра. Це, ми дуже сподіваємося, спричинить проблеми у материнських структурах. Не виключена перекачка грошей з України на допомогу материнській системі. Про українських вкладників в умовах таких стосунків ніхто думати не буде.

Тому депозити, особливо валютні, необхідно перекласти у банки з українським, або європейським капіталом.

Напевно варто викласти список банків, які належать путлерівцям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бойкот російських товарів дуже ефективно діє

date.png Березень 21st, 2014 user.png gepko

п.с. можу тільки доповнити автора. Сусід два-три місяці назад влаштувався агентом з продаж у фірму, яка спеціалізувалась продажем (тільки через салони краси, перукарні, не продавали товари через роздрібну торгівлю-магазини) косметичної продукції з РФ.

за перший місяць зарплату отримав більше, ніж мав в банку, де працював до скорочення.

на даний час, фактично без роботи, по області майже всі відмовились брати цю продукцію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майже всі наші підприємства роблять власну косметику гіршу ніж заводи Юнілевера чи Проктера, які контролюють своє виробництво в Росії. В сру вони розмістились через державні дотації.

Перенесення потужностей чи формул виробництва займе певний час, але держава отримає інвестиції, податки та робочі місця!

Дивимось кожен штрихкод! Треба Рексона - на базар з точкою з контрабасом!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...