Перейти до змісту

Легалізація зброї

Андрій Віталійович

336 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 741
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ага , розігнався

Приїхали до одного клієнта , що якраз робив у нас авто , показали в багажнику і поїхали

Ми робили машини Айдару , Світязю і Азову --- то вони не звідти , ми питали

Опубліковано

Тут просто якраз обговорювали нелегальну

Я привів реальний приклад , як можна купити ствол , причому , досить серйозний

Опубліковано

Я маю на увазі те, що якщо зараз на чорному ринку ПМ коштує десь від 4000-6000грн (що є недоступним для вище описаного бидла) то після легалізації ПМ буде вартувати 1000-2000грн - ціна середньої мобілки, що буде цілком доступно для нечисті.

Легальна зброя ніколи так дешево коштувати не буде.

Так з легальної зброї ніхто "гусарити" не буде. Всі злочини кояться з нелегальної зброї, яку буде легко купити на чорному ринку.

Опубліковано

Свідків забагато

з такою зброєю?

Якби хтось знайомий запропонував тихенько , це одне .

А тут купа народу стоїть біля багажника =)

Опубліковано

Так з легальної зброї ніхто "гусарити" не буде. Всі злочини кояться з нелегальної зброї, яку буде легко купити на чорному ринку.

Я тебе заспокою. Нелегальна зброя  не буде коштувати дешево.

ЇЇ ціна не залежатиме або практично не залежатиме від наявності на ринку легальної зброї.

Так що можеш спати спокійно.

• 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
1 hour ago, Dieselsmart said:

Поверніть громадянину зброю назад і вручіть орден.

Аха. Я краєм ока подивився сюжет в сьогоднішньому випуску ТСН. 

На чоловіка поліція завела кримінальну справу. Показують спочатку цього дідуся "божого-одуванчика", а  потім добре відгодованого поліціянта, який розповідає про "навмисне вчинення злочину" цим бідним дідусем. 

Його постараються посадити, а ти кажеш орден...

Опубліковано
54 минуты назад, yu2007 сказал:

Аха. Я краєм ока подивився сюжет в сьогоднішньому випуску ТСН. 

На чоловіка поліція завела кримінальну справу. Показують спочатку цього дідуся "божого-одуванчика", а  потім добре відгодованого поліціянта, який розповідає про "навмисне вчинення злочину" цим бідним дідусем. 

Його постараються посадити, а ти кажеш орден...

В США в одному зі штатів(не памятаю точно де) є додатковий податок на громадян які не володіють зброєю, таким чином влада штату стимулює населення особисто долучатись до охорони власного майна і оборони себе купуючи зброю а не покладатись лише на поліцію. А в нас навпаки тебе в тюрму запруть бо влада сцить від людей володіючих зброєю.

Опубліковано

Я щиро перепрошую, якщо хтось уже постив це тут, тоді напишіть — видалю. Раніше не надто цікавився цією темою, але нещодавно надибав на ютубі цього чувака.

Відео по годині, але дуже раджу подивитись незалежно від поглядів на легалізацію зброї. Дуже цікаві роздуми, історії і дані.

Spoiler

Опубліковано
1 hour ago, Dieselsmart said:

В США в одному зі штатів(не памятаю точно де) є додатковий податок на громадян які не володіють зброєю, таким чином влада штату стимулює населення особисто долучатись до охорони власного майна і оборони себе купуючи зброю а не покладатись лише на поліцію. А в нас навпаки тебе в тюрму запруть бо влада сцить від людей володіючих зброєю.

Преглянув ще раз цей сюжет на сайті. Поліція кваліфікує дії старенького інженера як "умисне нанесення тяжких тілесних" і "перевищення меж необхідної самооборони".

Тобто чоловік вночі в себе вдома чує, що хтось заліз в твою домівку. Бере легальну зареєстровану рушницю, бачить силует людини (з ножем чи ще якимось предметом в руках) і стріляє йому дробинами в ногу. І за це його хочуть посадити. Маразм.

Опубліковано
1 час назад, Mykola81 сказал:

Тому і  треба спочатку  нормальний закон про самооборону 

100%

А як би він його вальнув, то було б умисне вбивство?

Вважаю, що закон має бути про власність, самооборону і зброю.

Хочу почуватись хоча б своїй оселі безпечно!

Опубліковано

За нашими законами ми не можемо захищати дім де живемо, сімю, інших людей (правда крім травматичної зброї і то є нюанси) .. То про що взагалі можна говорити? Стволи купуй, які хочеш, крім автоматів. Ходи з ними по місту головне щоб в чохлі і без патрона в патроннику. Але це все до сраки, бо застосувати ти їх не можеш.. хіба в землю стріляй, перед злочинцем. 

Опубліковано
3 часа назад, Antiphase сказал:

100%

А як би він його вальнув, то було б умисне вбивство?

Вважаю, що закон має бути про власність, самооборону і зброю.

Хочу почуватись хоча б своїй оселі безпечно!

Нинішня влада жодного з потрібних законів ніколи не прийме. Більше того скажу вам що за нинішнім законом про міліцію ваша власність уже не є недоторканою, і щоб увірватись до вас в житло поліцейським не потрібно нічого окрім придуманого приводу.

Опубліковано

Хоч і ватний сайт, і описана ситуація у москалів, але дуже цікава стаття на цю тему

Цитата зі статті мовою оригіналу"

В предреволюционные годы великий певец Шаляпин, будучи на гастролях, увидел ночью, как в его номер через окно лезет вор. Певец выхватил из-под подушки свой револьвер и убил «гостя» наповал. Когда в номер пришли полиция и служащие гостиницы, то они успокоили Шаляпина, дворники уволокли труп – и все закончилось.

По законам нынешней России Шаляпин гарантированно получил бы от семи лет заключения, даже если б его оружие было легальным! В царской России все виды огнестрельного оружия продавались свободно, как в нынешней Америке."

Опубліковано

Не впевнений про "чистоту" цитати, але ось таке знайшов:

Вільні люди повинні бути не тільки озброєними та дисциплінованими, вони повинні мати достатньо зброї та боєприпасів для того, щоб захищати незалежність від будь-кого, хто захоче їх скривдити. У тому числі, від власного уряду.

(с) Джордж Вашингтон

Опубліковано
24 хвилин тому, Lexx_Giant сказано:

Ага, 7.62х39 ціна 1 патрона 20 грн.. 600 грн магазин. На тренування в людей серце кровю обливається.

Ще демократична ціна, як на сьогодні.

В Сапсані Мєско 21.5 були 2 місяці тому. А доляр-то підріс, а набої-то імпортні всі...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...