Перейти до змісту

Соціологічне дослідження.

fenmix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня, студенти-політологи Національного університету «Острозька академія» проводять опитування з метою визначити рівень підтримки та довіри до загальнонаціональних політичних лідерів в Луцьку. Ваші відповіді будуть узагальнені, анонімність гарантується. Заздалегідь дякуємо за участь у дослідженні!

У зв'язку з тим, що вже немає змоги проводити анкетування вживу (складна ситуація в країні + залучений до громадської діяльності), я розробив електронний варіант анкети. Дослідження необхідне для моєї курсової роботи. З деяких варіантів відповіді прошу не сміятися, анкета була розроблена давненько)

Анкета тільки для жителів Луцька! Дякую за увагу та сподіваюсь на вашу щирість.

Анкета

Опубліковано

+

але таке враження, що запитання і відповіді, вірніше, а особливо відповіді, складали учні школи, а не студенти-політологи... Запитання поверхневі, дитячі, я б сказав, а відповіді взагалі.. і в багатьох не відображають реальних варіантів, які б обрали жителі Луцька (на цьому ж зробили наголос).

вибачайте, якщо образив, але ІМХО

Опубліковано

Хотіла приєднатись, та так як я живу не в місті а Анкета тільки для жителів Луцька! - тому вирішила не псувати "чистоту експерименту" :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...