Перейти до змісту

Цікавi тенденції


MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Цікава тенденція, всі в плюсі, хто б зараз не прийшов до влади, є на кого "спригнути", всі невдачі можна спихнути на когось, або на конкретних людей.

Але суть не в тому.

Суть на мою думку в тому, що якби я був при владі (ну от такий я взяв себе і уявив президентом України, такий от я амбіціозний) :)

1. Це спрощена система податків, якщо ти наприклад швачка, то плати 50 грн. податків і спи собі спокійно, і так далі, щоб все адекватно було до заробітків.

2. А якщо ти такий "крутий" підприємець, тобі потрібна наймана робоча сила, так нема пиатань сплачуй від ставки твого робітника 5% податків, і спи собі спокійно, і ніяких тобі зарплат в конвертах.

Зменшити кількість звітів, головне щоб кожен міг без бухгалтера здавати звіти в податкову, де прийшов почитав 10 речень, і здав звіт, і все в тебе законно, і ти навпаки радий тому що відзвітувався, сплатив податки, а на твої податки хтось вилікувався "безкоштовно", ти комусь врятував життя.

3. Якщо тебе поставили прокурором, отримуй блага, службове авто, квартира (все в споряді, не хороми але жити можна), заробітна платня, ти не думаєш про те, якби то урвати гроші, бо жінка вже на шубу просить 10 років гроші, можеш собі назбиратий купити вже їй ту шубу, але ти знаєш одне якщо взяв хабаря, тебе 100% покарають як не сьогодні, то 1000% завтра, заберуть все у тебе, і твоїх дітей, дітей віддадуть у дитбудинок, жінку теж посадять за компанію з тобою. Якщо тебе таке не влаштовує, так не лізь у прокурори, будь простим слідаком.

4. Армія (як казала одна розумна людина "Хто не буде годувати свою армію, буде вимушеший годувати чужу", нам це звичайно нафіг не потрібно, так що будемо виховувати свою армію по всім канонам патріотизму, і так далі.

5. Держава контролює і гарантує (може й сама будує житло) що молоді сім'ї отримають житло в кредит (на халяву коли людям давати, чомусь вони це рідко цінують) але під реальні умови, під такі що всі можуть спокійно собі виплачувати кредит і ще залишаться кошти на утримання сім'ї. В такому випадку молоді сім'ї можуть "гарантувати" що ми - українці не вимремо ніколи, будуть народжувати дітей, та виховувати людяними, та патріотами своєї держави. Будуть вчити своїх дітей, що бути патріотом це суперово, захищати скривджених це твій обов'язок, допомагати літнім людям, та інвалідам це не для показухи, а тому що так треба, і від цього ніхто не застрахований.

6. Робити все, щоб було всеодно за скільки купувати ресурси (газ, воду, золото, срібло і так далі...)

7. І головне не ділити, на українців, росіян, грузинів, турків, греків, та так сталось що ми живемо зараз всі разом під одним дахом, тому маємо один одному допомагати та поважати один одного для того, щоб коли потрібно дати відсіч всім разом загарбникам та кривдникам нашим, або поремонтувати всім разом те, що стихія зруйнувала.

8. І зламати основний стереотрип, людина яка йде в політику, значить вона дійсно хоче допомогти всім тим, хто у неї повірив, а не для того йде щоб купити собі дороге авто, та шубу своїй жінці...

Слава Україні!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ех, шкода що ти не президент. Та й президент зараз такого не вирішує (за Конституцією 2004р)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+

- явка з повинною крадіїв грошей на приблизно таких умовах: абсолютно добровільно - повернення 100 % вкраденої суми з зазначенням за яким епізодом (тендером) вони вкрадені - людина отримує не більше умовного терміну. Якщо злодій згоджується повернути гроші вже після початку розслідування (на початкових етапах) - повернення 100% суми + штраф у 2-5 кратному розмірі+реальне профілактичне ув"язнення на 1 рік.

Якщо ж кадр опирається до останнього - суд+конфіскація+ув"язнення на повний строк.

- тендери - 100 % розкриття кошторисів без ніяких "комерційних таємниць". Хочеш мати бюджетне замовлення - відкривайся. Ні - то ні.

- декларування витрат, майна та активів чиновниками (та родиною) перед призначенням на посаду та щорічно;

- абсолютно простий механізм звільнення бідь-якого чиновника місцевою громадою (що б люди не бруківкою голосували за звільнення керівгика МВС, прокурора, а простими підписами у відповідній заяві);

- повідомив про колегу-хабарника - отримав премію 10 000 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У світі є багато прикладів позитивних (не кажу хороших) податкових систем, пропоную вумним головам адаптувати найкращі із врахуванням українських реалій:

1-ставка із обороту (цим більший оборот тим менша ставка)

2-податки на зп обовязково розумні

3-зп народних депутатів залежить від рівня середньої зп по Україні (і не 10 зп а 3)

і всім в голову загальновідому річ ми багаті наскільки культурні в плані сплати податків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

набір штампів.

Жаль, что все, кто знает как управлять государством, уже работают таксистами и парикмахерами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В грудні я почав писати одну роботу, в якій я висловлював своє бачення майбутньої України. Свою роботу я назвав "Україна Громадянська", в ній я велику увагу приділяю усім структурам держави, в особливості я виділяю інститут громадянства. Дещо я черпаю з поглядів Марка Цицерона. Зараз це звучить якось пафосно і тупо, але робота ще в процесі написання. Коротко кажучи: я підтримую єдність нашої держави, просування державного виховання, формування сучасної армії, створення національної гвардії, народної міліції з обиранням місцевих шерифів (дякую Ромасі за роздуми, однак окрім цього потрібне ще й існування централізованої поліції у вигляді СБУ. Однак СБУ зараз тісно пов'язана з інститутом президентства), орієнтування на запозичення європейських стандартів, розвиток точних наук та галузей (космічна галузь та військово-промислова), відміна податків для малого перспективного бізнесу, спрощення податкової системи, використання альтернативних джерел енергії, введення кампанії з будування нових заводів по всій країні. Для цього потрібно залучати інвестиції, а для цього потрібно знову ж таки ініціювати законодавчі реформи. Ще у нас є проблема неавтономності армії, міліції, прокуратури та судів. Усі ці структури дуже тісно пов'язані з владою і це дуже погано. Це потрібно в крайні терміни викорінити...

Ось уривок зі вступу...

Частина перша. «Хто ми є?»

Ми є українцями. У кожного з нас є своя історія походження, однак у нас є спільна мова та культура. Батьки кожного з нас могли бути ким завгодно. Однак зараз ми об’єднані під одним блакитно-жовтим стягом. У кожного з нас є український паспорт, українське громадянство. Цим ми ідентифікуємо, декларуємо свою особистість, індивідуальність та приналежність до одного народу – українського.

Дехто скаже, що не можна назвати українцем людину, яка не знає української мови чи історії. Чи можна назвати новонароджене немовля українцем чи українкою? Адже це немовля, яке гіпотетично може виховати хто завгодно: американець, росіянин чи українець. Немовля, яке могло б у майбутньому воювати за армію США, працювати вчителем в Росії чи бути підприємцем в Україні. Хоч начепіть на нього синьо-жовті стрічки, воно лише буде усвідомлювати одне (хоча це можна назвати несвідомістю): я – людина, і я належу лише мамі з татом.

Поступово, день за днем, у людини формується громадянська свідомість. Велику роль тут відіграє виховання. А по суті – це практично єдиний вагомий чинник, від якого в період дитинства залежить те, яким буде майбутній громадянин. Виховання я поділяю на два види: батьківське та державне. Батьківське виховання є важливішим за державне, адже батьки – єдиний початковий авторитет для дитини. Мабуть саме тому для багатьох батьків важливо залишитись цим авторитетом на якомога довший час. Тобто не дати іншим авторитетам (друзям, кумирам, субкультурам) змінити поведінку та світогляд дитини. Функцію державного виховання беруть на себе дитсадки, школи, телебачення та радіомовлення.

Виходячи з вищесказаного, варто зазначити, що держава повинна так чи інакше втручатись в процес виховання дітей для запобігання в майбутньому появи особистостей, які можуть становити загрозу суспільству або ж здоров’ю, життю чи гідності інших людей. Закони України забороняють безпосереднє втручання в сімейне виховання, а крім того вони визнають пріоритет сімейного виховання. Саме тому найкращим та найдемократичнішим способом формування бажаних цінностей в людині є медіакультура. До слова, я власноруч переконався у ефективності шкільної системи, вона дійсно вплинула на встановлення моїх ідей та поглядів на світ.

Однак багато молодих людей не розвиваються через відсутність бажання, мотивації, а також через вплив кінематографу, музики, друзів чи простіше кажучи – усього навколишнього інформаційного світу. Дуже важливо, щоб держава вміла захищати процес розвитку своїх молодих громадян. Я не кажу про методи типу внутрішньої ізоляції в КНДР чи інформаційного щита в Китаї. Мова йде про популяризацію українського. Потрібно примусити людину любити свій народ, свою державу та державний закон. Я вже не кажу за національні інтереси, я лише бажаю того, щоб люди на сході України та в Криму полюбили та стали поважати нашу мову, наш прапор та наше громадянство. Якщо люди народились на землі, яка належить нашій державі, однак розмовляють «батьківською» російською мовою, я можу з цим цілком змиритись. Більше того, я не тримаю зла на цих людей чи не ставлюся до них з ненавистю. Вони народились на своїй землі у старій державі УРСР, де основною мовою була російська. Однак мене турбує неспроможність чи небажання нашої держави вплинути на українізацію молоді у східних регіонах.

Російська мова не може бути державною мовою. Російська мова покликана захищати та об’єднувати інтереси перш за все російського народу, Батьківщиною якого є Росія. Російська мова в Україні повинна існувати на тих самих засадах мов національних меншин, на яких існує польська чи угорська мова.

Тобто я не кажу про нав’язування якимсь окремим соціальним групам своїх національних інтересів, однак без дотримання громадянських та національних ідей та засад ці соціальні групи не будуть здатними до повноцінного існування в ідеальному українському середовищі, яке є запорукою стабільного існування нашої держави, нашого народу, закону та правопорядку. Стосовно іммігрантів та недомінантних народів, які проживають на території України потрібно проводити політику акультурації.

Процес формування ідеального громадянського суспільства нашої держави буде тривати не одне десятиліття. І саме в наших інтересах постати Україну на ноги!

Як бачите, конкретику тут важко виділити (це скоріше інфа для роздумів). У зв'язку з подіями в державі, я найближчим часом спробую запропонувати свої ідеї і показати їх вам. Це вже ж краще, ніж нічого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти перед тим як публікувати свою писанину не пробував її порівнювати її з чимось вартісним, визнаним?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поміняйте тему :0156: .......зайшов почитати чого нам капЄц :0158: ....а тут реформи....а fenmix філософствує....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема для того, щоб хтось зайшов читнути :) (чіпляє), і чомусь я не вірю зараз тим "добродєтєлям" які тільки й нам намагаються "втюхати" що у нас тільки й проблем що східняки - це недолюди, а західняки це бандера - бий своїх щоб чужі боялись, а у нас проста проблема що немає нормального "куркуляки", який задавить всіх за вкрадену курку, чи розбите яйце, а тимпаче за відданий клаптих землі нашим загарбникам...

Хазяїна, який не буде на камеру "надувати щоки та кивати грівою", хто не знає звідки це читайте книжки, а який спитає чому пішло на те-то стільки того, що на це витрачається в рази менше.

І вирішить прості речі, про які всі знають і вміють робити, зробити супер якісні дороги - це я думаю простіше чим супутник запустити в космос, і відрізати причинне місце тому, хто не справився з цим завданням, а чому б і ні.

Вакаксія відкрита, виділили адекватні гроші (щоб не ліпити коників з ганвяшок), поклав автобан, отримали всі зарплатню, не поклали так як треба, тоді "прошу пана до гілляки", все просто, не вмієш, не берись, не знаєш, не роби!!!

А то як буває десь лікар "подумав що він супер спец", замість того щоб відвезти потерпілого до кращого спеціаліста вчасно, та визнати що накосячів десь, так ні до останнього гробить життя тієї людини, яке точно не може врятувати, так і наші політики...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мрійники-романтєкі, спускайтесь на землю, харош описувати Утопію :)

Ідеї треба значно простіші і зрозуміліші, для реалізації та виконання, а не цей високопарний чьйос :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все нормально і конкретно розписано! Підтримую (я також не проти стати гарантом країни ну чи хай вже прем'єром):)

MACCEN, візьмеш із собою за компанію?)

Але все ж таки без "ГАПЛИК"! - є ж така одна розумна цитата простих людей - "Все що не робиться - Все робиться на краще"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Все що не робиться - Все робиться на краще"

написав і засміявся - бо сам ніколи не вірив в цю тезу)

все завжди погано...і рано чи пізно ми всі помремо:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У світі є багато прикладів позитивних (не кажу хороших) податкових систем, пропоную вумним головам адаптувати найкращі із врахуванням українських реалій:

1-ставка із обороту (цим більший оборот тим менша ставка)

2-податки на зп обовязково розумні

3-зп народних депутатів залежить від рівня середньої зп по Україні (і не 10 зп а 3)

і всім в голову загальновідому річ ми багаті наскільки культурні в плані сплати податків

Ставка повинна бути одна, 3-5 відс., єдиний соціальний внесок (податки з зарплати) 10 відс.

все це я написав тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 5 місяців потому...

Щоб не плодити нових тем.

В рамках проекта «Беларусь-Польша: 20 лет спустя» «Салідарнасць» сравнила цены на продукты в двух странах, чтобы выяснить, кому живется слаще и сытнее.

Воодушевленная походом польской семьи в продуктовый магазин, корреспондент «Cалідарнасці» отправилась за аналогичным набором продуктов в один из минских гипермаркетов.

Для начала напомним, что семейный бюджет подопытной польской семьи из трех человек (мать, отец и 6-летний сын) составляет 6 тысяч злотых в месяц (примерно 19 миллионов 740 тысяч белорусских рублей). Это средний доход.

Нетрудно подсчитать, что аналогичная белорусская семья с двумя работающими родителями сможет «похвастаться» усредненными заработками в 12 млн. 397 тысяч рублей (по данным Белстата, средняя зарплата в Беларуси за июнь составила 6 млн. 198,5 тыс. рублей). Это на 7 млн. 343 тысячи меньше польской, но отчаиваться пока не будем. Возможно, дешевизна белорусских продуктов, которую так часто по телевизору называют нашим неоспоримым достижением перед странами с рыночной экономикой, сможет компенсировать этот разрыв.

Еще раз напомним, что мы будем покупать те же продукты на три-четыре дня, что и поляки, поэтому пусть вас не смущают в нашем «стандартном» семейном наборе форель и прочие «деликатесы». Все – для чистоты эксперимента!

Наименования продуктов зарубежного производства, которые мы не нашли в наших магазинах, мы заменили аналогичными. Например, вместо польского «недорогого сыра Gouda» мы взяли на акции белорусский, 10 упаковок йогурта «7 Zbóż» по 150 г мы заменили 13-ю упаковками «Данон» по 110 г. и т.д.

И вот, что из этого получилось. Первая цифра в нашей таблице – это цена в польском магазине (в пересчете на белорусские рубли), вторая (жирным шрифтом) — в отечественном супермаркете. Обе округлены до тысяч.

Мясной и рыбный отделы:

1 кг охлажденной свинины (шейный отруб) без кости — 60 тыс./ 132 тыс.

1 кг охлажденной говядины на гуляш (лопаточная часть) — 92 тыс./ 132 тыс.

охлажденная курица 1,5 кг — 30 тыс./ 48 тыс.

охлажденная форель 0,5 кг — 39 тыс./ 110 тыс.

упаковка сосисок в/с «Berlinki» (250 г) 11 тыс./ 15 тыс.

баночка тунца в масле — 20 тыс./ 14 тыс.

норвежский копченый лосось в вакуумной упаковке 100 г — 29 тыс./ 30 тыс.

Молочные продукты:

2 литра молока 3,2% в тетрапаке — 16 тыс./ 26 тыс. («Славянские традиции»)

200 г желтого сыра (местного производства, недорогой «Gouda» 26 %) — 9 тыс./ 16 тыс. (сыр «Gouda» на акции по 79,500 за кг)

200 г сыра фета (местного производства, «Mlekovita» 18 %)— 8 тыс./ 17 тыс. (Минский гормолзавод)

10 баночек йогурта («7 Zbóż» — «7 зерен», по 150 г, 2,5 %) — 39 тыс./ 56 тыс. (13 баночек «Данон» по 110 г)

Крупы и макаронные изделия:

1 кг муки (одна из самых популярных, «Szymanowska» высший сорт) — 8 тыс./ 9 тыс. («Столичная»)

1 кг риса (недорогой, «Lestello») — 11 тыс./ 14 тыс. («Столичная мельница»)

1 кг спагетти «Spaghetti Melissa Primo Gusto», пр-во Греция — 19 тыс./ 19 тыс. (Италия)

Овощи и фрукты

3 кг польской картошки — 7 тыс./ 15 тыс. (белорусская)

1 кг помидор кистевой с веточками (ароматные и не самые дешевые, пр-во Польша) — 18 тыс. / 20 тыс. (испанские)

головка салата зеленого салата «Айсберг» — 5 тыс./ 22 тыс.

1 кг польских грунтовых огурцов (средний ценовой диапазон) — 13 тыс./ 10 тыс. (РБ)

0,5 кг свежих шампиньонов — 12 тыс./ 19 тыс.

2 литра 100 % апельсинового сока «Tymbark» — 23 тыс./ 26 тыс. («Сочный фрукт»)

1 кг бананов (Колумбия) — 9 тыс./ 12 тыс. (Эквадор)

1 кг персиков (Греция) — 12 тыс./ 18 тыс. (Сербия)

Упаковка 600 г зеленого винограда (Чили) — 14 тыс. / 17 тыс. (Испания)

Другое:

буханка хлеба (1 кг) — 10 тыс./ 8 тыс.

100-грамовая шоколадка «Wedel» — 8 тыс./ 11 тыс. («Спартак»)

пачка кукурузных хлопьев «Nestle» 250 г — 11 тыс. / 18 тыс.

литр подсолнечного масла — 21 тыс./ 16 тыс. («Золотая семечка»)

пачка масла «Экстра» 200 г, 82 % — 11 тыс./ 19 тыс.

десяток яиц (размер «L» - больше среднего) — 13 тыс. / 19 тыс.

бутылка кетчупа «Włocławek», польского производства, 430 г — 13 тыс./ 14 тыс. («Махеев»)

пачка молотого кофе «Jacobs Kronung» 500 г — 66 тыс./ 80 тыс.

Напомним, что загрузив тележку доверху продуктами, поляки заплатили на кассе 200 злотых и 30 грошей (Br 659 тыс.). А вот «дешевый» белорусский комплект «потянул» аж 982 тысячи рублей. И это при заработке на треть ниже!

А вот что действительно в Беларуси покупать выгоднее, так это алкоголь и сигареты (водка от 54 тысяч вместо польских 66 тысяч, пачка «West» 12 тысяч вместо польских 43 тысяч).

http://gazetaby.com/cont/art.php?sn_nid=79178

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вот что действительно в Беларуси покупать выгоднее, так это алкоголь и сигареты

Що ще треба народу, щоб не задавав зайвих запитань? Дешеве бухло і куриво <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо тебе таке не влаштовує, так не лізь у прокурори, будь простим слідаком.

ееем, чесно, не осилив до кінця дочитати, але маю одне цікаве зауваження

ти от ніби і мрієш, але вже мислиш як справжній президент України :)

крутим прокурорам показово закручуєш гайки, а слідчим ну і напевно всім мєнтам - усьо прощаєш :)

то правильно, міліція повинна бути з президентом шоби в разі якихось двіжів не сумнівалась чи проламувати голови жінкам і пенсіонерам

P.S.: Олеже, на тебе Київ якось зле впливає :) я починаю вірити історіям про наколоті апельсини...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

1. Це спрощена система податків, якщо ти наприклад швачка, то плати 50 грн. податків і спи собі спокійно, і так далі, щоб все адекватно було до заробітків.

2. А якщо ти такий "крутий" підприємець, тобі потрібна наймана робоча сила, так нема пиатань сплачуй від ставки твого робітника 5% податків, і спи собі спокійно, і ніяких тобі зарплат в конвертах.

Зменшити кількість звітів, головне щоб кожен міг без бухгалтера здавати звіти в податкову, де прийшов почитав 10 речень, і здав звіт, і все в тебе законно, і ти навпаки радий тому що відзвітувався, сплатив податки, а на твої податки хтось вилікувався "безкоштовно", ти комусь врятував життя.

"Президент", а ти знаешь что в Украине 13,5 млн. пенсионеров, 3 млн. бюджетников, 1,7 млн безработных...

Раскажи подробнее, как из 50грн налога, полученого от швачки, ты будешь выплачивать пенсию двум пенсионерам?

На одного работающего в Украине - два человека которых стране нужно содержать за счёт сплаченого работающим налога (пенсионеры, бюджетники, безработные, армия и т.д.).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...