Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Зараз мінімалка чи пенсія - 30$, це менше чім в Африці навіть, чи в бідовій Індії. Жесть

а більшість населення працює за 100 $

Опубліковано

Дизель на окко 22.50 Уявіть собі яка буде ціна коли нафта на світовому ринку відвоює свої позиції !

Опубліковано

Дизель на окко 22.50 Уявіть собі яка буде ціна коли нафта на світовому ринку відвоює свої позиції !

навіть якщо не відвоює, побачим скоро 30грнлітр.

• +1 1
Опубліковано

навіть якщо не відвоює, побачим скоро 30грнлітр.

Відповім словами класика борди:

Ну і ще, хто буде купувати бензин по 25 грн за літр?? Я собі цього не уявляю.

Смайл )

Опубліковано

Будут и покупают. И по 50 за литр будут покупать. Службы доставки, торговые агенты иТд. Только вот цены на продукты и другие товары будут не ползти, а лететь вверх.

• +1 2
Опубліковано

Чесно, не хочу нікого образити, але зараз постійно згадую фразу одного, здається валютчика, написану на одному фін. форумі (дослівно) - "Чтобы лохи на майдане осознали себя лохами, они должны победить". І хай як це не образливо звучить, але це дійсно правда. Пройшов рік і ..... навіть не знаю як назвати те що відбувається, одним словом "здобули". Що здобули, то здобули.... Рік тому навіть не мріялося про такі "здобуття". І саме страшне те, що все найгірше ще попереду.

• +1 6
  • -1 12
Опубліковано

Чесно, не хочу нікого образити, але зараз постійно згадую фразу одного, здається валютчика, написану на одному фін. форумі (дослівно) - "Чтобы лохи на майдане осознали себя лохами, они должны победить". І хай як це не образливо звучить, але це дійсно правда. Пройшов рік і ..... навіть не знаю як назвати те що відбувається, одним словом "здобули". Що здобули, то здобули.... Рік тому навіть не мріялося про такі "здобуття". І саме страшне те, що все найгірше ще попереду.

Людина має два мотиви поведінки - один справжній та другий, який гарно звучить.

Так он на майдані люди мали обидва цих мотиви, а ті що після перемоги довели до такого "здобуття" - тільки той що гарно звучить.

Все просто.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Цікава поведінка економічного сектору влади. Я про мовчанку, ніхто навіть не збирається хоч щось пояснювати, все так буденно. Діагноз. Єдина асоціація - влада наробила серед столу купу лайна і спокійно, беззвучно спостерігає за реакцією оточуючих. А вони вже все самі додумають і виправдають, чьо енергію тратити.

• +1 1
Опубліковано
диви який жирненький троль тут пасеться, розсуждалочкі лайфньюсофські випускає, размишлізми. Як воно ше тут пописує?
Опубліковано

Цікава поведінка економічного сектору влади. Я про мовчанку, ніхто навіть не збирається хоч щось пояснювати, все так буденно. Діагноз. Єдина асоціація - влада наробила серед столу купу лайна і спокійно, беззвучно спостерігає за реакцією оточуючих. А вони вже все самі додумають і виправдають, чьо енергію тратити.

Вас це все ще дивує? Для мене це вже все одно що заснути з пісіком в мурашнику і потім дивуватись чого він розпух...

Вище в цій же темі я писав, що нас всіх вже давно рахують гівном... Як би прикро це не звучало...

Опубліковано

Так он на майдані люди мали обидва цих мотиви, а ті що після перемоги довели до такого "здобуття" - тільки той що гарно звучить.

Все просто.

що ти знаєш про тих хто стояв на Майдані? Де вони у владі? Конкретно. На всю Волинь один Ванус в якомусь департаменті і все.
Опубліковано

таке враження, що всі забули, що в нас війна, і сусідня країна відриває шматки нашої території. Тут екокоміка ЖОДНОЇ країни в світі не витрамає такого. Поки іде війна економіка буде падати.

• -1 1
Опубліковано

Все просто.

що ти знаєш про тих хто стояв на Майдані? Де вони у владі? Конкретно. На всю Волинь один Ванус в якомусь департаменті і все.

Я конкретно про Волинь взагалі то не писав вроді... ?

Опубліковано

Нічого з тобою,Майдундід,не станеться.Не поїдеш лишній раз в Турцію релаксувати.Або на Світязь,якщо не мажор.Ковбасу гамати будеш дешевшу.В одних і ти же джінсах,походиш 2-3 сезони.На піццу баришню не поведеш...

Жити і без цього можна-затягуй пасок!Чи думав,"в скаске жить будем"?

Пам'ятаю часи,90-ті,коли батько просив в діда гроші на хліб.Бо зарплату затягували.Розраховувалися бартером.Батько на Луцькому меблевому працював.Приносив зарплату соками з Казахстану.Як зараз пам'ятаю,огляди проходили на Грабовського,ДПЗ.Направили на Кічкарівку і його колєгі скидалися копійками,бо аналізи щось вартували і проїзд.А реально-зарплати не давали.А тих пару купонів,вистачало лише на проїзд спареного Ікаруса.Маршрутом "1" Дубнівська-Володимерська.

Так що,не стогни.Затягуй пасок.Така ціна свободи.

ЗЮ.Сорі за ОФФ.Троха понесло.

Опубліковано
таке враження, що всі забули, що в нас війна, і сусідня країна відриває шматки нашої території. Тут екокоміка ЖОДНОЇ країни в світі не витрамає такого. Поки іде війна економіка буде падати.
економіка падає, але національна валюта з економікою має дуже мало спільного при правильній поведінці національного банку. Прямі кроки НБУ погіршили ситуацію як мінімум в два рази. Це не кара Господня, а чисто рукотворний процес. В результаті маємо не тільки економіку в ступорі, але гіперінфляцію нацвалюти - населення за межею бідності. Це не ціна свободи, і далеко не вплив війни. Це люди не на свому місці, так буває.
Опубліковано

Пам'ятаю часи,90-ті,коли батько просив в діда гроші на хліб.Бо зарплату затягували.

Теж добре пам"ятаю дев"ності. Зараплата 20-30 долларів і заборгованність в 1998-2000 роках в п"ятнадцять місяців. Зберігаю розрахункову як реквієм. В цілому спокійно ставлюсь до загального збідніння. Прийдеться дуже багато в чому собі відказувати.

Опубліковано

30-ть взяли тепер чекаємо 40-ок ;-)

30-ть взяли, тепер чекаємо 40-ок ;-)

ставимо ставкі) коли чекати?

думаю що дадуть транш МВФ и до 40 дотягнемо десь на початку літа)

Опубліковано

Стояла Лэра в білих уггі,

На ринку доллар дорожав,

Курс нацвалюти в білих тапках,

Усе у гробіку лежав.

І вроді рік як Яник здриснув,

І по новому маєм жить,

А тілки в НБУ щось пизднуть,

Так курс під три чорти летить.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...