Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

бо не буде можливості як наЙ_бувати народ неякісним гівном.!!!

відкрию тобі страшну таємницю : якщо нормальна річ коштує 3 гривні, а неякісне гівно гривню, то на десять речей проданих по 3 гривні, приходится приблизно 100 речей проданих по гривні, й то не в теперішні часи, коли більшість реально пояси затягує, а ще в ті часи, коли долар 5грн був. Хочуть люди нормальні речі, нате нормальні, хочете гівна, то хто ж вам дохтор, нате гівна. Так що розкажи ще про най*бування неякісним гавном

Це все ж від бідності, я не бачив в закордоном в ЄС продаж відвертого шлаку. Якщо мінімалка в Польші 2500 злотих, біля 15 000грн., економіка працює нормально, купа виробництв розвивається, то якось зростає і самоповага і бажання купувати річ для себе. Купа заводів Лего не можуть задовільнити попит на іграшки в розвинутих країнах. А Лего це дорога іграшка, хоча є 100500 аналогів. Тому все ж рівень достатку визначальний. Чи ти вважаєш що люди на гнилих жигулях і волжарах від задоволення їздять?

• Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

KarambaAramba, уяви собі, будуються і досі, але вже більш раціонально, спортзалів з 250-400 квадратів (на одну родину), поменшало, в рази, а то і на порядок.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

MACCEN, буду банальним, але проблема не у курсі долара чи євро,

проблема у доходах та купівельній спроможності населення.

а щодо квартирного питання - не знаю чи ти був уважний - але розглядаючи ринок нерухомості Києва та околиць, зараз маючи долари вигідніше купити житло ніж два роки тому при курсі 8, бо ціна у гривнях зросла не дуже сильно, і в середньому на околицях міста та в приміській зоні квадратний метр коштує від 600$,в той час як два роки тому у тих же самих житлових комплексах ціна була 800-850$

два роки тому двокімнатна квартира 50 кв. м. була 43000 а зараз 36000, це звісно приблизні данні, останній місяць не дивився уважно, але у моєму районі житклових комплексів за останні два роки збільшилось в рази. а значить народ купує.

Змінено користувачем madkot
Опубліковано

Ринок все врегулює от побачиш

Я можу протилежних 10 прикладів навести, де ринок нічо не регулює, без конкретики і дат, це просто бла бла

Опубліковано
а так цей курс великий то своєдний плюс для економіки

Е-економіка) Ви як путін який казав що від падіння рубля Росія почала вигравати.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

rew, у вас все добре?

- перечитайте уважно мій пост - я писав про Київ, і єдине, що не уточнив - що мова йде про новобудови.

і щодо американців - у вас незрозумілі зання про Америку.

"рівень доходів американців в десятки раз більший ніж в нас" - ви точно щось плутаєте,або рівняєте по дуже низьким доходам.

p.s. порівнюючи зараплати у нас і в США також не забувайте порівнювати витрати на життя

Опубліковано

rew, От дивлюсь та бачу: як будуть руйнувати п`яти поверхівки по Волі, Винниченка... :0003: Особливо ті, там де магазини, усілякі там кабакі аля карабасів барабасів... :0016:

Комунікації можуть бути заміненими, будинки - відремонтованими.

Дуже сумніваюсь що ціни заваляться до рівня 90-х.

Опубліковано (змінено)

спеціально для rew "Сколько нужно денег для жизни в США", "Как живет обычная семья в США" и средняя зарплата в США за 2014 год

"ринок конкретної втроричної нерухомості терміном більше 30-40-ка років, скоро завалиться..." ))) у Львові якось знімав квартиру у будинку 18 ст. - за вашими словами вона взагалі б мала вже давно порости грибами, але ні, будинок гарненько стоїть і враховуючи ціну за оренду - ціна на неї була теж достатьно висока

у вас дуже схиблена логіка

Опубліковано

я мав наувазі ті будинки за якими ніхто не дивиться

про які саме будинки йде мова? конкретно і з фактами

Опубліковано

Це все ж від бідності, я не бачив в закордоном в ЄС продаж відвертого шлаку. Якщо мінімалка в Польші 2500 злотих, біля 15 000грн., економіка працює нормально, купа виробництв розвивається, то якось зростає і самоповага і бажання купувати річ для себе. Купа заводів Лего не можуть задовільнити попит на іграшки в розвинутих країнах. А Лего це дорога іграшка, хоча є 100500 аналогів. Тому все ж рівень достатку визначальний. Чи ти вважаєш що люди на гнилих жигулях і волжарах від задоволення їздять?

це не від бідності, а здебільшого від тупості й жадності, бо я навмисне привів приклад не, скажімо мобільного телефону, чи телевізора, а простих буденних речей, яку нормальну раз купив й забувся на декілька років, ан нє, тре купляти гамно й через декілька місяців купувати знов. Причому людині відверто в лице говориш, що це нормальне, а це гамно, всерівно багато хто купує гамно, не залежно від вартості нормальної речі. Повторюсь, я говорю не про теперішній час, а про раніше, коли люди жили ще більш меньш нормально

Опубліковано

як обясните оцей дибілізм? http://lutsk.vol.olx...html#bb2c664da1

і http://lutsk.vol.olx...html#bb2c664da1

різниця між таким гівном і тим нормальним будинком має бути не 12 тис дол, а 30 і то більше бо перший то повне гівно якого і робити неварто і коштує 48, а інший 60 коштує , но це небо і земля порівнято з тим гівном.

друже, скільки тобі років? - бо судячи по коментарям та питанням не більше 25.

розкажу у чому різниця - у новий будинок ти будеш вкладувати ще як мінімум тисяч 15, щоб довести його до житлового стану. це поперше.

розміщення на цукровому вигідніше ніж Рованцях по транспорту. але в той же час гірше по екології.

але взагалі - порівнювати примхи та причини ціноутворення кожного власника житла - не діло пусте і непотрібне - заглянь у розділ нерухомість - там люди продають довгий час квартири із значним зниженням ціни. і вистрелюють такі дивні оголошення, що задумуєшся про те, яку травку курить власник. - як приклад квартира трикімнати у Колізеї за 137 тисяч доларв, якщо не помиляюсь

Опубліковано (змінено)

або во ше один капєц http://lutsk.vol.olx...html#dd5512ae1f

не шариш ти у нерухомості і не лізь - це ціна не за будинок, а за ділянку в хорошому місці. ціна завищенна звісно ,але то таке

Опубліковано (змінено)

як обясните оцей дибілізм? http://lutsk.vol.olx...html#bb2c664da1

і http://lutsk.vol.olx...html#bb2c664da1

різниця між таким гівном і тим нормальним будинком має бути не 12 тис дол, а 30 і то більше бо перший то повне гівно якого і робити неварто і коштує 48, а інший 60 коштує , но це небо і земля порівнято з тим гівном.

1 в другому випадку продаєтся пів будинку, хоч і 157 квадратів, краще хай і меньше квадратів, але свій весь

2 в першому випадку ціну деруть бо в місті, хоча згідний, чим керуются при встановленні цін на такі хати - невідомо

Змінено користувачем MANJAK11
Опубліковано

http://censor.net.ua/news/358787

Невже я таке кровожерливе стало, що крім слова "РОЗСТРІЛ" в голову нічого не приходить?

П.С. - таке цікавеньке слово проскакує..."волатільность"...десь я його вже чув.

• +1 1
Опубліковано

Морально готує но нових висот обмінного курса? )

Мене лише цікавить, чи буде організоване злочинне угруповування "Приват" вмикати "атвєтку" вже з понеділка чи помста все ж буде холодною стравою.

Опубліковано

Мене лише цікавить, чи буде організоване злочинне угруповування "Приват" вмикати "атвєтку" вже з понеділка

Не буде. Ні з понеділка, ні пізніше. Думаю у Бєні є набагато серйозніші аргументи у політичній боротьбі ніж штучні коливання валютного курсу. Та й такі коливання - оружиє обоюдоостроє. Може вдарити і по ньому ж.

Опубліковано

Мене лише цікавить, чи буде організоване злочинне угруповування "Приват" вмикати "атвєтку" вже з понеділка чи помста все ж буде холодною стравою.

Можна полемізувати.

а) - чи має КорбєнДалласМультіпаспорт компромат на Бєню (тоді або вв'язуємося, витягуємо всіма методами, або мочім в сартірє)

б) - чи він же важливий для Бєні з якихось міркувань?

в) - чи варто втрачати немалі гроші, "граючись" Приватом, курсом? Чи буде теоретичний профіт компенсацією?

Задерти курс можна, але гроші повинні приносити гроші. А з таким курсом, як навіть зараз, чорний готівковий ринок не може приносити прибуток тим, хто на це розраховує. У людей немає грошової масси, щоб робити оборот долара, а, відповідно, і прибуток.

Тобто - чим більший курс, тим менше прибуток.

Я б особисто його опустив до 15-18 за $, і грався б в межах коридору 1-на гривня на день, заробляючи на панікерах (а таких критична маса)

Опубліковано

Задерти курс можна, але гроші повинні приносити гроші. А з таким курсом, як навіть зараз, чорний готівковий ринок не може приносити прибуток тим, хто на це розраховує. У людей немає грошової масси, щоб робити оборот долара, а, відповідно, і прибуток.

Тобто - чим більший курс, тим менше прибуток.

Я б особисто його опустив до 15-18 за $, і грався б в межах коридору 1-на гривня на день, заробляючи на панікерах (а таких критична маса)

Чорний нічого не вирішує в глобальному сенсі. І ніколи не вирішував. Про яких людей мова? Які обороти?

15-18 за долар??? Цитована цензором Гонтарєва розраховує на інфляцію 46% по підсумкам року.

Опубліковано

Не буде.

Парі?

Я нічого нікому не доказую. Лише висловлюю свою думку. Але якщо ти вважаєш що Приват розжене курс, то твій прогноз: до якого рівня?

Опубліковано

Я нічого нікому не доказую.

Злив зарахований.

Розкажіть про Бєнині "набагато серйозніші аргументи у політичній боротьбі".

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...