Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

ні 38-42 небуде ніколи , бо до того вже настане кінець Україні ненці під керівництвом яцика пєті і валєрії)))))

я цей пост збережу на місяца два напевно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

ні 38-42 небуде ніколи , бо до того вже настане кінець Україні ненці під керівництвом яцика пєті і валєрії)))))

Якщо ти теж такий впевнений то з Nokian ом поспорь, заробиш може пару сотень гривень!

П.С. Ну чому ви всі тобто більшість такі писимісти??? чому не можете бути на позитиві, наш президент пообіцяв що долар буде по 10, наш прем"єр що по 21, додаємо ціх дві суми і отримаємо 31 ділимо на два і отримаємо 15,50, якраз те що прогнозував Nokian.

І я вірю і знаю що буде такий курс, і як ви знаєте що думки матерелізуються, тому давайте всі вірити у такий курс що він буде!!!

І він настане от побачите!!!

Змінено користувачем BodyLife
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ти теж такий впевнений то з Nokian ом поспорь, заробиш може пару сотень гривень!

про що з ним спорити, він напише типу: "я казав що у квітні, але не казав якого року")))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П.С. Ну чому ви всі тобто більшість такі писимісти??? чому не можете бути на позитиві, наш президент пообіцяв що долар буде по 10, наш прем"єр що по 21, додаємо ціх дві суми і отримаємо 31 ділимо на два і отримаємо 15,50, якраз те що прогнозував Nokian.

І я вірю і знаю що буде такий курс, і як ви знаєте що думки матерелізуються, тому давайте всі вірити у такий курс що він буде!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме головне не панікувати, а вірити нашому самому розумному, чесному та інтелігентному прем'єру...

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

самий розумний, чесний та інтелігентний... з прогнозами по валюті...

якесь дежавю...

нє, здалося :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такий курс можливий при заміні пані Гонтаревої та усвідомленні всіх громадян особистої відповідальності за курс валюти, масові вклади валюти у банківські установи можуть суттево знизити курс долара, але при цьому потрібна розумна людина в НБУ, тому що особисті дії глави НБУ (збільшення обігової маси, безконтрольне рефінансування банків, які потім скупляють валюту) дуже суттево впливають на курс, так і сьогодні після виступу у ВР курс http://goverla.net.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такий курс можливий при заміні пані Гонтаревої

Гонтарєва - пішка. Потрібно змінювати тих, хто дає їй вказівки.

усвідомленні всіх громадян особистої відповідальності за курс валюти,

не треба перекладати вину у рості курсу з влади на простих людей. Бажання громадян купувати долар є наслідком росту курсу, а не його причиною.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такий курс можливий при заміні пані Гонтаревої

Гонтарєва - пішка. Потрібно змінювати тих, хто дає їй вказівки.

усвідомленні всіх громадян особистої відповідальності за курс валюти,

не треба перекладати вину у рості курсу з влади на простих людей. Бажання громадян купувати долар є наслідком росту курсу, а не його причиною.

Ви можете спрогнозувати якщо заборонити купівлю населенням валюти, якій курс може бути? Для людей яким необхідна валюта для розрахунків за кордоном обмін здійснювати при перетені кордону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не допоможуть ні заборона ні вільний курс ні кредити МВФ

єдине що тра людям в такій жопній державі – стабільність

навіть якщо бакс тормозне на 30 і так триматиметься довго – вже через пів року всі забудуться про кризу і якось адаптуються

коли знаєш чого чекати – воно якось лекше

ми то вже проходили не раз – терпімо... :) а "терпіли" то прям друга назва нашої нації

.... але ж не дадуть сукі пожити спокійно, бо наш спокій – то їхні збитки

• +1 6
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проблема в тому що у тих хто при владі зараз таке відчуття задача щоб якомога більше людей вимерло.

замість того, щоб створювати робочі місця вони в пенсіонерів податки здирають, скорочують те, шо апріорі не можна робити, сукі.

Тому й бакс росте, бізники ховаються по забуграм, вижидають. Відкрий границю, зменши мито, зменши податки, канікули всім з деякими податками, наприклад щоб підприємці почали зарплату в білу платити, і так далі…

Тоді люди самі викрутяться з цього гівна, а тут навпаки тільки всплив, а тобі "чоботом" по морді ниряй дал.…

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отправлено 35 минут назад

*

Популярное сообщение!

Добрый вечер!

Коротко.

1. Нацбанк в очередной раз поднял офкурс на 45 копеек. Теперь офкурс , можно сказать, отражает РЕАЛИИ. Мы все уже отвыкли от этого, этого не было очень давно...

А знаете, ЧТО это значит? Это значит, что ЕСЛИ ВДРУГ... завтра курс НБУ опустят хотя бы на 5 копеек... после стольких дней роста... это будет сигнал : "Все на слив". Причем - сигнал, который услышат все.

Я тут посмотрел данные по остаткам на коррсчетах в НБУ: http://www.bank.gov.ua/files/Vzal.xls

Абсолютно ничего интересного. Коррсчета , как и сказала Валерия Алексеевна, "в пределах 30 ярдов". Вообще второй месяц они колеблятся в интервале от 27 до 37 млрд. Вообще, ЭТО сейчас не влияет на валютный рынок. Точнее, это кол-тво давно избыточно.

А вот что реально интересно - это объемы эмиссии , которые мы смотрим по объему ОВГЗ в обращении: http://www.bank.gov....bills_debt.xls

Мне сегодня один из наших форумчан написал, мол, "почему давно не упоминали". Исправляюсь, упоминаю: за полтора месяца объем ОВГЗ вырос на 13,3% - с 457 млрд. до 518 млрд. Всего на 60,6 млрд. гривень. Из них НБУ выкупил (читаем: эмитировал) всего 18 млрд. Т.е. "чистая эмиссия" - 18 млрд. А вот что интересно: ПОЧТИ 30 млрд. гривень - рост портфеля ОВГЗ банков. Какие это банки? Можно взглянуть , кому был дан рефинанс. Вот они, скорее всего, и нарастили...

13,3% за полтора месяца - это много или мало? Это немало.

Но взглянем с другой стороны - пусть рост курса за это время составил бы те же 13,3%. Пусть даже 15%.

Тогда взяв 19,30 (на конец года) и прибавив 13,3%... получим ... примерно 22 грн за доллар. Пусть даже 23.

А у нас офкурс подбирается к 27-и.

Знаете, что это означает?

Это означает, что СОЗНАТЕЛЬНО курс был опущен (или поднят, кто как меряет) С ЗАПАСОМ...

А это, в свою очередь, предполагает, что при соблюдении неких факторов.. можно будет "откатить" курс чуть ниже. И преподнести это как "заслуги" некой группы лиц.

2. Межбанк растет. Меня пытаются убедить, что, мол, "никто никуда не бежит" (я об инобанках) и "никто ничего не выводит". Я сделаю вид, что поверил. Но тогда объясните мне - КТО те таинственные потребители долларов... КТО те импортеры, которые не хотели покупать по 23-24, а теперь ГРЕБУТ по 27? Какие товары будут покупаться по такому курсу? Кому нужен такой доллар?

Не верю...

3. Наличный курс вырос - и тут же откатился назад. Вырос - на опасности ввода военного положения (ВП). Откатился - потому что ... "гладиолус" (скажем так). Колебания становятся все более хаотичными и непредсказуемыми. В этой ситуации я ПРИЗЫВАЮ всех , у кого нет собственной обменки, - НЕ ИГРАЙТЕСЬ В КАЧЕЛИ. А то не успеете уклониться - так стукнет качелями по голове...

4. Банковская система

Немного инсайда. Только не надо это распространять на каждом углу. В общем... есть информация, что у "большого и зеленого" не все идеально... огромные заказы наличных в местных отделениях НБУ - вызывают удивление: такого давно не было. Что это? Вынимают вклады, выводят средства, уходят? Не знаю... За что купил, за то продал. Просто принять к сведению.

И еще. Просто ПРЯМЫМ ТЕКСТОМ: прекратите наращивать депозиты , независимо от банка. НЕ ВРЕМЯ. Сейчас время ЗАБИРАТЬ, если конечно, вам эти деньги хоть что-то значат.

Насчет валюты - вообще без вариантов: ТОЛЬКО ЗАБИРАТЬ.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КТО те таинственные потребители долларов... КТО те импортеры, которые не хотели покупать по 23-24, а теперь ГРЕБУТ по 27? Какие товары будут покупаться по такому курсу? Кому нужен такой доллар?

Напевно лише регіоналам, котрі остаточно втратили шанси на реванш , продають тут свої активи і валять з країни.

Нечекаючи долі Єфремова.

Кожен день на міжбанку продається біля 200 млн доларів. От і взнаємо , на скільки в них майна було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 лютого Національний банк знизив офіційний курс гривні, що встановлюється ним з 14:00, на 55,83 копійок до 27,358 гривні за долар.

Змінено користувачем madkot
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 лютого Національний банк знизив офіційний курс гривні, що встановлюється ним з 14:00, на 55,83 копійок до 27,358 гривні за долар.

І куда нас рухають?

Щось мені підказує, що Гонтарева довго не протяне.

Змінено користувачем Liontiger
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підри редиски

Змінено користувачем snouden
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І куда нас рухають?

Щось мені підказує, що Гонтарева довго не протяне.

питання не в тому, хто й скільки *протягне*, питання в тому, хто, коли й яким чином буде за це відповідати ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю відповідати ніхто не буде, якби була відповідальність то черга б до крісла зменшилась би в рази.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дозволяють транснаціональним корпораціям експлуатувати робітників та ресурси цієї держави.

коли вже ? бо поки що нас експлуатують лише наші обранці і всякі держ-служби

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби міські і обласні управління влади не ставили палки європейським інвесторам, типу Кромберга, то навколо Луцька вже б стояло 4-5 заводів для виробництва європейського обладнання. І пофіг би були кризи і рівень зарплати піднімався б бо була б конкуренція. Зросло б число допоміжних підприємств, розбудувалась інфраструктура.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби міські і обласні управління влади не ставили палки європейським інвесторам, типу Кромберга, то навколо Луцька вже б стояло 4-5 заводів для виробництва європейського обладнання. І пофіг би були кризи і рівень зарплати піднімався б бо була б конкуренція. Зросло б число допоміжних підприємств, розбудувалась інфраструктура.

romaxa11,

Я вже давно так казав, треба надати пільги іноземцям на оренду землі і т.д., щоб менше бюрократії було і тоді буде і робота і гроші в області.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11,

Я вже давно так казав, треба надати пільги іноземцям на оренду землі і т.д., щоб менше бюрократії було і тоді буде і робота і гроші в області.

Питання кадрів як вирішувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби міські і обласні управління влади не ставили палки....

Були одні підри при владі - не давали бізнесу розвиватись, поміняли вроді на нормальних пацанів, а виявилось - ті самі підри гомосєкі

Шо ж тоді робити? Міняй не міняй все одно будуть красти, і люстрація до сраки, поки привселюдно не каструють десяток-другий

чиновників найвищого рангу - нічого не поміняється...

P.S. Коли почнуть конфісковувати награбоване? Так грозились - заберем,повернем державі, де?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sergkots,

Людей безробітних зараз в луцьку купа, а на заводах зазвичай навчання йде спочатку - думаю кадри будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sergkots,

Людей безробітних зараз в луцьку купа, а на заводах зазвичай навчання йде спочатку - думаю кадри будуть.

Ви напевно виробництвом не займались. А я займався - питання гарних кадрів стоїть дуже гостро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...