yu2007 Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 22:50 #1851 Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 22:50 всі беруть і приват бере, раз дають - гріх не взяти тут питання до нацбанку - хулі дають Я не банкір, але на скільки розумію, рефінанс не дається лише за гарні очі. Потрібна якась застава, типу там майно, облігації чи інші цінні папери. Приват міг би надати в таку заставу, наприклад, свої відділення, які розташовані в Криму
BkSeo Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 23:33 #1852 Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 23:33 (змінено) Приват міг би надати в таку заставу, наприклад, свої відділення, які розташовані в Кримуякщо не помиляюсь, саме це він і зробив, за кілька днів до так званого рефендуму... тобто, Бєня вже знав що "запахло жареным" і взяв кредит під заставу відділень в Криму, і тут нічого не пред'явиш, вн відділення віддав - ідіть забирайте,якщо зможете. Те що це було зроблено з благословіння відома керівництва країни - факт! Змінено 7 Лютого, 2015 в 23:34 користувачем BkSeo
keepo Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 23:40 #1853 Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 23:40 з благословіння відома керівництва країникерівництво країни - не боги, їх теж можна на@бати. Крім того, коли Крим став "їх", керівництва як такого не було, тому я сумніваюсь, що тоді хтось брав під заставу будь-що в Криму.BkSeo, щось у твоїй інформації не сходиться.... 1
HelloBoy Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 23:56 #1854 Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 23:56 (змінено) шо потихеньку починаєм розуміти шо нас як "лохів" держава розводить з курсами та податками?)дивись через років 10 і остальні це зрозуміють.... тількі ото як в поговорці говориться: "пізно вср"вся" Змінено 8 Лютого, 2015 в 00:05 користувачем HelloBoy 1
romaxa11 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 09:28 #1855 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 09:28 Ю 2007, я приклад кума виклав як негативний, як реальний практичний результат всіх оповідань Нокіана. Людина мала 12000$, влада його косанула і поки залишила менше 4000$.Рефінансування вже пару років як є прямим легальним інструментом грабунку держави. Задоволені всі: і банкіри і чиновники, кожен отримує свій процент і втухає з цієї країни.По об'єму рефінансування вже зараз можна бачити скільки вирішили вижати з бюджету ще і на скільки впаде гривня. Давайте разом помолимось за цих розумних, багатих, щасливих людей, за нашу владу. Підтримаємо!
BkSeo Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 09:48 #1856 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 09:48 керівництво країни - не боги, їх теж можна на@бати. Крім того, коли Крим став "їх", керівництва як такого не було, тому я сумніваюсь, що тоді хтось брав під заставу будь-що в Криму. BkSeo, щось у твоїй інформації не сходиться....Я ж не кажу що особисто мені Бєня покаявся, але, ось тут читавКроме того, как упомянула сама Гонтарева, есть вопросы относительно имущества, оставленного банками в залог под рефинансирование. Коломойский и здесь сумел всех обвести вокруг пальца. Его банк оставил в качестве залога 10 миллиардов гривен имущество в Крыму. Дело было в апреле, и уже тогда было ясно, что, скорей всего, все имущество, находящееся в Крыму, потеряно. Днепропетровский губернатор оставил в качестве залога – воздух. Отдельный вопрос – почему НБУ, вернее, его руководитель Степан Кубив принял в качестве залога такое имущество. Не иначе, как между Кубивым и Коломойским были определенные договоренности не без пользы для собственного кармана.ссильі от 9 сентября глава НБУ Украины вскользь заметила, что относительно залогового имущества коммерческих банков, под которое ее предшественник выдавал рефинансирование, «есть вопросы».Что же это за вопросы такие?Дело в том, что банк Игоря Коломойского оставил в залог 10 миллиардов гривен некое имущество … в Крыму. А НБУ это имущество в качестве залога принял.Вот как о данном имуществе сказал замглавы Днепропетровской облгосадминистрации Г.Корбан:- Это отделения самого “ПриватБанка” и, наверное, какое-то залоговое имущество, которое осталось в качестве залога в “ПриватБанке” по выданным кредитам.На тот момент сумма рефинансирования была равна 1,1 млрд. долларов США.Это и есть «вопрос». Во-первых, каким образом данное имущество потянуло на такую сумму, во-вторых, каким образом его взяли в залог, если на момент выдачи любой специалист сказал бы с уверенностью 99,9%, что оно утеряно?ссильЩо тепер не сходиться?
Гість Vergil Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 09:50 #1857 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 09:50 Саме кумедно, це те, що ніхто депозити в гривнях не тримає з "патріотів". А, на словах, так нацвалюту вболівають....прям труси останні віддадуть за українську економіку.
Nokian Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 10:06 #1858 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 10:06 Давайте разом помолимось за цих розумних, багатих, щасливих людей, за нашу владу. Підтримаємо!Давайте нікому не віритиабо просто пошлемоабо просто нічого не платитимоабо будемо красти державне, бо всі крадуть і вже дехто ну так накрав, а я ж не дурніший.або віджимати, накрадене чи не накрадене, війна спише.або вбивати, Так хочеться заткнути, того ,хто зі мною не згідний.або взагалі багатих, розумних , щасливих.Щоб не було кращих за мене. 1 1
vaz75 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 10:08 #1859 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 10:08 (змінено) Саме кумедно, це те, що ніхто депозити в гривнях не тримає з "патріотів". А, на словах, так нацвалюту вболівають....прям труси останні віддадуть за українську економіку.Я, дурень, патріотично тримав 100 кгрн, при стрибку з 8 до 13, вірив у здоровий глузд керівництва країни. В підсумку втратив те, що збирав роками. Зараз не виникає навіть думок, тримати в гривнях, і особливо на депозитах). І хай мене звинувачують у "непатріотизмі". Але я, як мінімум , не краду у людей, а намагаюсь зберегти своє. Змінено 8 Лютого, 2015 в 10:08 користувачем vaz75 3
alexvvv Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 10:09 #1860 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 10:09 Саме кумедно, це те, що ніхто депозити в гривнях не тримає з "патріотів". А, на словах, так нацвалюту вболівають....прям труси останні віддадуть за українську економіку.Кого Ви вважаєте "патріотом", а то щось не зовсім зрозуміло які поняття туди складаються.
vaz75 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 10:20 #1861 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 10:20 Саме кумедно, це те, що ніхто депозити в гривнях не тримає з "патріотів". А, на словах, так нацвалюту вболівають....прям труси останні віддадуть за українську економіку.Кого Ви вважаєте "патріотом", а то щось не зовсім зрозуміло які поняття туди складаються.Порошенко, Яценюк, Гонтарєва.. Продовжувати перелік, чи сам догадаєшся? 1
Гість Vergil Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 10:22 #1862 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 10:22 (змінено) Ті, хто на словах говорить одне, а роблять зовсім інше. Ті, хто обвішують прапорами, вишиванками, на різних форумах пишуть на мега патріотичні пости, а на на ділі навіть і 10 гривень не пожертвували на війну.Справжні патріоти роблять, а не говорять, і від них словесних замків які величають Україну ви практично ніколи не почуєте.От кого я маю на увазі. Надіюсь я вичерпно виклав свою думку. :-) Змінено 8 Лютого, 2015 в 10:23 користувачем Vergil
Nokian Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 10:30 #1863 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 10:30 Багато знайомих тримають гроші у валюті та віддають її під 2-3% місяць.І це вже добре, хоч крутиться і приносить прибуток і зменшують навантаження на банки , а не лежить під матрацом. Пенсіонерам, що мають кілька тисяч гривень простіше і зручніше тримати їх в гривні у банку.Взагалі в такій ситуації як сьогодні, важко знайти рішення , котре би влаштувало всіх.Але ідея зі здачею державі золота дуже цікава і перспективна.Просто хай держава дасть за це золото чи валюту заставу у вигляді землі. 1 4
swmarmalade Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 10:38 #1864 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 10:38 Пенсіонерам, що мають кілька тисяч гривень простіше і зручніше тримати їх в гривні у банку. Це вже пенсіонер має зовсім з глузду з'їхати що б нести кілька тисяч гривень в банк 2 1
vaz75 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 10:45 #1865 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 10:45 Багато знайомих тримають гроші у валюті та віддають її під 2-3% місяць.І це вже добре, хоч крутиться і приносить прибуток і зменшують навантаження на банки , а не лежить під матрацом. Пенсіонерам, що мають кілька тисяч гривень простіше і зручніше тримати їх в гривні у банку.Ти впевнений? Розкажи це тисячам людей, які роками не можуть забрати свої, не кажучи вже про втрати на інфляції, кровні з проблемних банків, тим, кому терміново потрібні були кошти на лікування, а була заборона на дострокове закриття депозиту, тим, кому з доларового депозиту мав зняти суму в доларах, а натомість отримував в гривні по заниженому банківському курсу гривні.
Nokian Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 11:00 #1866 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 11:00 А я брав кредит по 5грн за долар, а віддаю ще й зараз.І що мені тепер , всратися і не жити?Ч покажеш кого розстріляти і все повернеться назад,як в кіно?Да нам важко, дуже важко- а що казати про східняків , у яких пропало все, гроші, бізнес, житло.І саме страшніше загинули рідні, цього не повернеш НІЧИМ,І таких людей сотні тисяч.Так що є хрест і поважче нашого.Досить плакатись, треба щось робити.Швидко і правильно.
swmarmalade Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 11:06 #1867 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 11:06 А я брав кредит по 5грн за долар, а віддаю ще й зараз.І що мені тепер , всратися і не жити?Ні, просто не створювати самому собі проблем непродуманими рішеннями. 1
vaz75 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 12:48 #1868 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 12:48 А я брав кредит по 5грн за долар, а віддаю ще й зараз.І що мені тепер , всратися і не жити?Ч покажеш кого розстріляти і все повернеться назад,як в кіно?Да нам важко, дуже важко- а що казати про східняків , у яких пропало все, гроші, бізнес, житло.І саме страшніше загинули рідні, цього не повернеш НІЧИМ,І таких людей сотні тисяч.Так що є хрест і поважче нашого.Досить плакатись, треба щось робити.Швидко і правильно.А хіба я тобі плакати казав. Та ні. А те, що ти не здався, заробляєш, гасиш це триклятий кредит, не стоїш перед банком з плакатами "долар по 5" тільки придає тобі честі.В більшості людей є високий ступінь недовіри до влади і її дій, яка ніяк не звітується про роботу (погану\хорошу). Прикручує гайки простому люду, не чіпаючи олігархів, які що хочуть, те і роблять. Тому я б не смів, як ти, радити пенсіонерам класти гроші в банки, підтримуючи, як ти кажеш, економіку країни.Щось будемо робити, що?
vaz75 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 12:54 #1869 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 12:54 А я брав кредит по 5грн за долар, а віддаю ще й зараз.І що мені тепер , всратися і не жити?Ні, просто не створювати самому собі проблем непродуманими рішеннями.Скільки тобі, перепрошую, років?Просто 7-8 років тому всі були впевнені, що ми йдемо до кращого (тобто були впевнені в завтрашньому дні). Зароблялися кошти. І самі вигідні були саме доларові кредити (по 5). А потім у 2008 році несподівана криза, долар по 12 (потім по 8). І всі, хто не погасив - попав.І що тут можна було продумати? Так що не треба ля-ля.
nickel Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 13:00 #1870 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 13:00 Просто 7-8 років тому всі були впевнені, що ми йдемо до кращого (тобто були впевнені в завтрашньому дні). Зароблялися кошти. І самі вигідні були саме доларові кредити (по 5). А потім у 2008 році несподівана криза, долар по 12 (потім по 8). І всі, хто не погасив - попав.І що тут можна було продумати? Так що не треба ля-ля.Ну за всіх я б не розписувався. 1 1
vaz75 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 13:04 #1871 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 13:04 Просто 7-8 років тому всі були впевнені, що ми йдемо до кращого (тобто були впевнені в завтрашньому дні). Зароблялися кошти. І самі вигідні були саме доларові кредити (по 5). А потім у 2008 році несподівана криза, долар по 12 (потім по 8). І всі, хто не погасив - попав.І що тут можна було продумати? Так що не треба ля-ля.Ну за всіх я б не розписувався.Ну да, хто мав і має зарплату в баксах\євро, тим все одно.
nickel Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 13:07 #1872 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 13:07 (змінено) Ну да, хто мав і має зарплату в баксах\євро, тим все одно.Я до таких ніколи не належав, але я і не їх мав на увазі. Змінено 8 Лютого, 2015 в 13:08 користувачем nickel 1 1
Дід Майдун Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 13:44 #1873 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 13:44 Кредити у валюті, давним-давно можна було перевести у гривневі. Під значно більші відсотки, але все ж таки, коли дохід в гривнях навщо було тягнути і сподіватися що більше не буде девальвації. Кілька відносно стабільних років не гарантія, що так буде завжди. 2 1
vaz75 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 13:51 #1874 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 13:51 Кредити у валюті, давним-давно можна було перевести у гривневі. Під значно більші відсотки, але все ж таки, коли дохід в гривнях навщо було тягнути і сподіватися що більше не буде девальвації. Кілька відносно стабільних років не гарантія, що так буде завжди. Тоді здавалося, що так буде завжди
Nokian Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 17:46 #1875 Опубліковано 8 Лютого, 2015 в 17:46 Тому я б не смів, як ти, радити пенсіонерам класти гроші в банки, підтримуючи, як ти кажеш, економіку країни.Знаєш, вони це роблять і будуть робити незалежно від моїх, чи твоїх порад.Прицьому підтримка економіки для них абсолютно не на першому місці, а зовсім інші моменти.Я пережив не одну кризу і точно скажу-досить року, максимум два стабільності.як люди знову понесуть гроші у банки.Так було є і буде.І єдине на що ми можемо вплинути-це строк настання стабільності. Чим менше паніки, тим швидше стабілізується.Ну і ще , в на зараз десь 5% населення має дохід у валюті.Коли цей відсоток доведеться до 15-20 , ніяких скачків різких не буде.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти