Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

народу х*й сосати

Ну дивись, ти це висловив ;)

ну звісно це не популярно казати, але поки що так! :) поки не врозумиться шляхом зміни покоління і зрозуміє що потрібно щось робити за що варто платити $$$

тіж самі телевізори, які в ЦУМі на першому поверсі коштували би 15 грн ;)

Змінено користувачем Ukrainec
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Ну дивись, ти це висловив ;)

ну звісно це не популярно казати, але поки що так! :) поки не врозумиться шляхом зміни покоління і зрозуміє що потрібно щось робити за що варто платити $$$

тіж самі телевізори, які в ЦУМі на першому поверсі коштували би 15 грн ;)

про це добре розглагольствувати, коли знаходишся по іншу сторону барикад, по ту сторону, де твій прибуток напряму не залежить від добробуту простого населення чи ти сам не знаходишся в числі простого населення, які працюють звичайними слюсарями, столярами та водіями. Я розумію, що легко не буде, та воно й не було ще легко досі, стільки часу, але шукати порятунок в інфлації це брєд брєдовий імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не бачу підстав не вірити. Надрукують, роздадуть бабулькам по 5000 грн в одні руки і ті будуть знову проти наших перти:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інфляція - це нестабільність. В короткочасовій переспективі утворюється вартісний дисбаланс між різними групами товарів, що дає можливість придбання того чи іншого товару дешевше. Потім все вирівнюється, оскільки ніхто не має бажання попадати на гроші, всі товари набувають пропорційних цін, зиск втрачається і за бакс-євро знову можеш купити тільки те що колись, до інфляції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бабулькам такого обладнання з головою вистачить, тим більше коли вони ті гривні в очі бачили.

64016.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про це добре розглагольствувати, коли знаходишся по іншу сторону барикад, по ту сторону, де твій прибуток напряму не залежить від добробуту простого населення чи ти сам не знаходишся в числі простого населення, які працюють звичайними слюсарями, столярами та водіями.

Ну поки я ще не доріс до того щоб мій прибуток окрім мене від когось залежав

які працюють звичайними слюсарями, столярами та водіями. Я розумію, що легко не буде, та воно й не було ще легко досі, стільки часу, але шукати порятунок в інфлації це брєд брєдовий імхо

До поки "звичайна" частина не до пре що роботу, яку вони виконують потрібно виконувати добре, а не для "дяді" доти їх так і будуть оцінюватись "папугами". А коли збагнуть, що житті потрібно дотримуватись правил, стандартів, угод тоді такі люди будуть оцінюватись відповідно по курсу.

Як приклад з останього що згадалося: якийсь певно "дядя" в "Луцьктепло" скомандував ізолювати всі труби подачі гарячої води в підвалі ізолоном, ви б бачили як це було зроблено в моєму підїзді: похабно, дротами, з розривами, аби як! Доки людина буде так виконувати свою роботу, доти вона буде заслуговувати на таке життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По ТСН сказали, що Росія завезла в окуповані області своїми гумконвоями обладнання для друку фальшивих гривень та фальшивих доларів.

Треба придивлятись до банкнот тепер пильніше.

мда... і що всім тепер у це вірити? довіряти нашому ТСН те саме шо кісєльова слухати. Інформаційна війна йде повним ходом... не радив би взагалі телевізор дивитись.

Раніше стикався з фальшивками дуже рідко, правда і з кешем мав справу мало. Рідко - це за все життя пара випадків. За останніх 3 місяці одну 50-гривневу купюру мені підсунули, після того почав перевіряти, другу намагались підсунути, відправив з нею подалі. В обидвох однакові ознаки - відсутня магнітна стрічка, водяний знак "на світло" не проглядається, хоча намальований, відтінок трохи фіолетуватий, і розмір купюри чуть менший. Як з одного станка. До речі якість поліграфії і паперу висока, навіть так званий "високий друк" або "рубашка" були.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інфляція - це нестабільність. В короткочасовій переспективі утворюється вартісний дисбаланс між різними групами товарів, що дає можливість придбання того чи іншого товару дешевше. Потім все вирівнюється, оскільки ніхто не має бажання попадати на гроші, всі товари набувають пропорційних цін, зиск втрачається і за бакс-євро знову можеш купити тільки те що колись, до інфляції.

Це актуально коли інфляція створена штучно/ спекулятивно, тоді дійсно рік півтора і виберемось, але якщо є вагоміші причини такі як відсутність експорту, тоді доведеться на довгий період "вигрібати" і забути прор такі звичні забугорні товари. Для цього нам потрібно налажувати виробництво експорту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ти серйозно, чи прикалуєшся ? *Пьятниця* вибач, не признав, на безлюдний острів інтернет вже провели, чи так, по вайфаю ?

До поки "звичайна" частина не до пре що роботу, яку вони виконують потрібно виконувати добре, а не для "дяді" доти їх так і будуть оцінюватись "папугами". А коли збагнуть, що житті потрібно дотримуватись правил, стандартів, угод тоді такі люди будуть оцінюватись відповідно по курсу.

Як приклад з останього що згадалося: якийсь певно "дядя" в "Луцьктепло" скомандував ізолювати всі труби подачі гарячої води в підвалі ізолоном, ви б бачили як це було зроблено в моєму підїзді: похабно, дротами, з розривами, аби як! Доки людина буде так виконувати свою роботу, доти вона буде заслуговувати на таке життя.

та да, але як це відносится до інфляції взагалі, й до її *користі*, як інструменту зростання національного добробуту в частності ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По ТСН сказали, що Росія завезла в окуповані області своїми гумконвоями обладнання для друку фальшивих гривень та фальшивих доларів.

Треба придивлятись до банкнот тепер пильніше.

Все може бути, хоча, зомбоящик може і брехати. В загалі така практика в світовій історії була, як то- США, Японія, Німеччина. До речі кажучи, друкувались фальшиві гроші саме під час війни, економіка підривалась не по дитячому.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ти серйозно, чи прикалуєшся ? *Пьятниця* вибач, не признав, на безлюдний острів інтернет вже провели, чи так, по вайфаю ?

Звісно що по кабелю! оплючую його капітану Немо трупами носорогів і дельфінів по курсу НБУ

та да, але як це відносится до інфляції взагалі, й до її *користі*, як інструменту зростання національного добробуту в частності ?

А те, що коли ти намагаєшся виготовити на експоорт продукцію яка не відповідає міжнародним стандартам, та будь яим стандартам, доти ти не отримаєш позитивне сальдо в $$$ у скрині НБУ ;)

Говорю тобі як людина яка не одноразовобачила, що таке міжнародний сертифікаційний аудит ISO

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По темі, здається мені, що ми переживемо ще одні 90-ті.

Знову кожен із нас стане міліонером...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По темі, здається мені, що ми переживемо ще одні 90-ті.

Знову кожен із нас стане міліонером...

Да Zheny@, життя наше завжди було як туалетний папір на лугу - все хвильками, все хвильками! :)

91, 98, 04, 08 упс! 14 далі буде :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звісно що по кабелю! оплючую його капітану Немо трупами носорогів і дельфінів по курсу НБУ

заміть, знову ж таки не лише від тебе все залежить, а й від капітана Немо, не буде капітана Немо, не буде інтернету й не буде кому носорогів впарювати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А куди ж він дінеться, якщо я йому завжди по вигідному курсу буду їх впарювати ;) І міжнами типу того контракт, умови, гарантії не все так просто це тобі не віники в майонез макати і по стінам мести, це тобі Европа!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А куди ж він дінеться, якщо я йому завжди по вигідному курсу буду їх впарювати ;) І міжнами типу того контракт, умови, гарантії не все так просто це тобі не віники в майонез макати і по стінам мести, це тобі Европа!

це я тобі на твою пафосну фразу вказав, що твій прибуток ЛИШЕ від тебе залежить, ніби ти один на безлюдному острові й все інше по тексту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і на рахунок контракту, я б не був так несамовито впевнений в захисті контракту, в невідворотність покарання за порушення - так, але наявність контракту не захистить від його розриву, головне щоб від нового контракту прибуток був більший ніж втрата по старому. Це знову ж таки, я до того, що не треба бути таким надто самовпевненим, бо чомусь панує думка, що ти тут такий дартаньян без вад і *страха і упрьока* , а всі остальні козли й повинні за це страдать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11

ти тут мене хочеш поставити в не зручне положення, а мені тут згадується один народний анекдот: куме! ну ти врешті решт мій друг чи вовка?

Да MANJAK11 вусьо плохо! Завтра бакс 50грн і всі ми помремо :0148: це ти хочеш "почути"?

Нє MANJAK11, надіюсь почитавши це ми завтра з ранечку проснемся, переоцінимо "комуминафігнада" і подумаєм, що ми можемо більше, краще і швидше ;)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогоднi (завтра?) локальне дно по курсу долара? Чи ще буде корекцiя до 15 на наступному тижнi? В кого якi думки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ахахаха)))

post-3925-0-39585600-1416502831_thumb.pn

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогоднi (завтра?) локальне дно по курсу долара? Чи ще буде корекцiя до 15 на наступному тижнi? В кого якi думки?

Вангую відкат курсу максимум до 15,7 по НІКО, далі два-трижні топтання в коридорі 16-16,7 і знову короткочасний ривок в космос. А перед святами знову відкат.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вам одне скажу: як тільки валютчики і ніко пичинають посекрету казати що далар буде рости/падати - роби навпаки. Можуть гучно по телефону говороти і тд. Я вже такі речі пару раз помітив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знову короткочасний ривок в космос.

Це до скількох?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знову короткочасний ривок в космос.

Це до скількох?

А хіба є межі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...