Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (30.01.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

До речі десь давали лінк на статтю спеца-як вести себе в місті під час бойових дій і як мочити танкі.Може хто тицьне,освіжити інфу?

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Анатолій Гриценко

Зміни в керівництві Збройних Сил: чому і задля чого?

Начальника Генштабу – головнокомандувача Збройних Сил генерала Володимира Заману знаю добре: цей офіцер ніколи не погодився б на перетворення воїнів-десантників на поліцейських, які замість захисту народу від зовнішнього ворога захищали би владу від власного народу. Тому ні Генштабом, ні Збройними Силами Замана відсьогодні не командує – під "нові" завдання армії потрібен інший "воєнначальник".

І такого знайшли – адмірал Юрій Іл'їн – Той-що-Виконає-Наказ! Тим більше, коли адмірал має теплі стосунки з наближеним до Януковича мільярдером Вадимом Новінським...

А щоб заміна найвищого військового начальника в армії не спричинила жодних коливань навколо "генеральної лінії" правлячої партії і Президента Януковича як Верховного головнокомандувача ЗС серед в офіцерському середовищі, генерала Заману замість негайного звільнення в запас "пішли" на іншу посаду – відтепер він один із заступників Секретаря РНБО. Формально, й надалі начебто "в команді", але згодом, думаю, його "підуть" остаточно...

Опубліковано

До речі десь давали лінк на статтю спеца-як вести себе в місті під час бойових дій і як мочити танкі.Може хто тицьне,освіжити інфу?

http://ibigdan.livejournal.com/14422477.html

Опубліковано

http://ibigdan.livej...m/14422477.html

Власне вчорашні події з БТРом підтвердили слова полковника в повній мірі.
Опубліковано

http://ibigdan.livej...m/14422477.html

Власне вчорашні події з БТРом підтвердили слова полковника в повній мірі.

А якщо врахувати, що БТР набагато маневреніша "залізяка", ніж танк, то танки на Майдан може вивести лише божевільний.

Хоча, від нашої влади можна очікувати і не такої дурні...

Опубліковано

От що робити з тими тітушками ? Звідки стільки уйоб...ків набралось ? Ходять вільно поміж беркуту, мають зброю, от вони набагато страшніші за весь беркут, погромити і побити людей яі навіть неберуть участі в протестах, для них що два пальця. Тітушки правда також різні є, прості - за 200 грн., і кримінальні бики, де 200 гррн. не обійдуться... і ще здається є професійні провокатори...

Опубліковано

БТР, а тим паче танк в місті абсолютно безкорисна річ... це довели ще німецькі підлітки з фаустпатронами в Берліні під кінець війни (1945)

Хіба якщо по раді стрельнути, або блок-пости ДАІ пробивати

Піхота не тільки цариця полів, але і міських нетрів

Опубліковано

. ....... і того маємо фактично вісім областей під контролем майдану........... аби хоть "їзошьтрьонно - ізвращенний ум" ПР не придумав ще якої куйні яка нам навіть в голову неприходить.......

Доречі головний ЕсБеУшник держави у нас теж ще той комуністично-совковий чувак, так що х/з що їм в голову взбреде

Опубліковано

От що робити з тими тітушками ? Звідки стільки уйоб...ків набралось ? Ходять вільно поміж беркуту, мають зброю, от вони набагато страшніші за весь беркут, погромити і побити людей яі навіть неберуть участі в протестах, для них що два пальця. Тітушки правда також різні є, прості - за 200 грн., і кримінальні бики, де 200 гррн. не обійдуться... і ще здається є професійні провокатори...

1) Виховання

2) частково менталытет

3) Інститут освіти

ось тобі три слони які породжують уйобків.

тепер просто їм дозволили повилазити. а були вони завжди. і будуть як на мене. всі ми різні і всіх треба.

Опубліковано

От що робити з тими тітушками ? Звідки стільки уйоб...ків набралось ?

Передавати відповідним органам, або десь складати для тимчасового зберігання АЛЕ..перед тим, легенько, злого духу вигнати з них. Імхо

Опубліковано
Arseniy Yatsenyuk@Yatsenyuk_AP 8 хв.

Штурму Майдану, який сьогодні планувала влада, не буде. Оголошено перемир’я. Основне – зберегти людські життя.

Ну то шо Арсенька куля в лоб да?

я впевненний на 100500% шо в опозиції вже літак заправлений стоїть і з хвилини на хвилину жде своїх пасажирів шоб здійнятись в небо і сісти десь в Швейцарії...

Опубліковано

#ЄвроМайдан На Майдані знову частково зникло світло. Бандити не припиняють кидати світлошумові гранати. Щойно понесли чергового пораненого. Таке перемир'я

Опубліковано

ще тут тільки миротворців нехватало - від яких толку як з козла молока.......ато европа осуджує , європа осуджує.....да нах ідіть зі своїм осудом і з такою допомогою!!! :0156:

Опубліковано

http://blogs.pravda.com.ua/authors/kurina/530510eef28d3/

так я також не підтримую побиття і поливання,чіпляння до сцени в такий спосіб . та як на мене Башкаленко сам винен. проявляв сміливість не в той спосіб і час.

Авторка ж вирвала все з контексту і показує яка вона людяна і які ми погані.

Опубліковано

Наболіло....

Досягнення опозиції:

1.народне віче на 12.

2.чіткі і зрозумілі вимоги.

3. Години блаблаблабла

......переговори.............після переговорів:

1.влада пообіцяла т.д і т.п., але не виконала(Ми ж договорілісь,нас наіпали)

2.народне віче на 12.

3.чіткі і зрозумілі вимоги.

4. Години блаблаблабла

Гиии...і що??переговори, а потім:

1.влада пообіцяла т.д і т.п., але не виконала(Ми ж договорілісь,нас наіпали)

2.народне віче на 12.

3.чіткі і зрозумілі вимоги.

4. Години блаблаблабла.

5. Чітка і зрозуміла Кулявлобтаккулявлоб.

Що нового?а нічого,окрім того,що людей ще більше вбивають,катують,палять і т.д.

імхо. Пахне наступним:

Опозиція 2015- ми чітко і зрозуміло проіпали вибори.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...