Nokian Опубліковано 9 Лютого, 2014 в 21:56 #551 Опубліковано 9 Лютого, 2014 в 21:56 Приміром завтра натовп прорве охорону АП і займе її.І далі1- скільки буде жертв.2-чи признає це легітимним Захід , без фіндопомоги якого ну ніяк не обіятись3- цього точно не признає Схід та Південь України,тоді реально війна , або затяжний конфлікт який підірве економіку Укроаїни і який найкраз найбільше вигідний Росії.Що тоді робити на другий, 5 , 10 йдень після такої перемоги? Поділити Україну своїми ж руками на догоду Кремлю?Реальна перемога (зможливістю ефетивних дій подалі) лише у разі легальної відставки Януковича, який звісно на це сам не піде.Отже його треба послаблювати по всіх фронтах, поступово відкушуючи повноваження, а головно зменшуючи його опору в народі -ПР.Це питання не одного дня і не одного місяця.Чим в більшій мірі ми це зрозуміємо, тим менше шансів на розчарування народу потім (як після 2004го) та на відродження ПР в майбутньому.
Smith Опубліковано 9 Лютого, 2014 в 22:00 #552 Опубліковано 9 Лютого, 2014 в 22:00 Сьогодні на Грушевського з'явився новий прапор ))))
romaxa11 Опубліковано 9 Лютого, 2014 в 22:33 #553 Опубліковано 9 Лютого, 2014 в 22:33 Ви зверніть увагу скільки було партійних прапорів триголових на початках, а скільки зараз. Людям вже взападло навіть їх прапори тримати. Зневіра в політичному вирішенні спонукає людей гуртуватись, спиратись один на одного і довіряти один одному. Формується нація-моноліт в якій в найближчому майбутньому вже не буде "лідерів". Можливо чудесним чином перебіжчики від ПР отримають так бажану їм підтримку не в дракона, а в народу, і допоможуть цьому трьохголовому рахіту з мільйона сказаних слів вчинити хоч одну маленьку дію Їх проблема - тяжке політичне насліддя: тотальна недовіра до всього, видать вони стільки набрехали за життя (можливо крім Вєталя), що довіри до ближнього в них вже не з'явиться. Але недільні віча потрібні, вони визначають небайдужість, готовність до самозахисту, об'єднання. Це важливий націотворчий процес. Ну і рускі мають змогу з парасольками збоку постояти. Як подивишся на Майданівські барикади і на їхні парасольки, різко відчуваєш відмінність маштабів. Виглядає на те, що з квітучої Росії до нас буде багато біженців-дисидентів.
Shulc Опубліковано 9 Лютого, 2014 в 23:45 #554 Опубліковано 9 Лютого, 2014 в 23:45 http://vk.com/video139532896_167490331?list=b73bb6d9a9cb9693cf
Ura Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 00:49 #555 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 00:49 Жителі Житомира сказали: Яник, досить! Виліпивши зі снігу 10-метровий напис . Так буде з усіма захисниками системи Януковича. Своїх же тиснуть. ДАI проти русофіла Рульова. http://www.youtube.com/watch?v=Xq0ve2k31Ng
case0lc Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 02:12 #556 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 02:12 1- скільки буде жертвВони вже є. А якщо один будинок велика маса піде штурмувати дуже великих жертв не буде. Беркут повинен здатись2-чи признає це легітимним Захід , без фіндопомоги якого ну ніяк не обіятисьВизнає. Йому не буде куди діватись, якщо влада перейде до народу. Вчора виступав на майдані один з координаторів подій в Лівії в 2011 році. І там події не були такими, як тут кажуть, мирними.3- цього точно не признає Схід та Південь України,тоді реально війнаДивись скільки в Одесі, Дніпропетровську і Запоріжжі людей виходило на протести. Риги хіба що десь в Донбасі зможуть "окопатись. А тоді вже, дійсно, їх звідти силою прийдеться виганяти.
Dieselsmart Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 04:51 #557 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 04:51 Цікаві думки, варто послухати й взяти до уваги. http://youtu.be/mwDe3mIHXlA
Андрій Віталійович Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 06:25 #558 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 06:25 1- скільки буде жертв. 2-чи признає це легітимним Захід , без фіндопомоги якого ну ніяк не обіятись 3- цього точно не признає Схід та Південь України1 - менше чим просто чекати, а режим працює2 - признають3 - пофіг
vicit Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 06:57 #559 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 06:57 На цензорі стаття про Волинь
Андрій Віталійович Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 07:10 #560 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 07:10 Сьогодні на Грушевського з'явився новий прапорщось я не розберу)) інгушети?
INVICTUS Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 07:24 #561 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 07:24 Сьогодні на Грушевського з'явився новий прапорщось я не розберу)) інгушети?чечени
Smith Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 07:28 #562 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 07:28 чечени Ічкерія ))))
usd1 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 11:11 #563 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 11:11 Прочитал сегодня у Мустафы на фейсбуке: "Я проголосую за кандидата в президенты Украины, который в своей программе гарантирует люстрацию в судебной системе, правоохранительных органах и органах прокуратуры. Главный критерий такой люстрации я бы сформулировал так: любой прошлый опыт в руководящих структурах - это автоматический запрет на продолжение работы в системе. Любой опыт работы в рядовом составе – перевод на годичный испытательный срок с повышенной системой контроля. В противном случае, я буду считать любого нового президента соучастником сегодняшних событий в стране. Если вы считаете также - перепост!" Думаю все это и останется простым перепостом. :-(
Андрій Віталійович Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 12:04 #564 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 12:04 Ічкерія ))))я ж кажу вайнахи))
Sniper Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 12:23 #565 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 12:23 На рахунок Семенюка -- Сільський голова спростував скандальну заяву: «Це зробили провокатори»
tic-tac-toe Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 12:29 #566 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 12:29 ох і падлоспалити йому машину !!!
Андрій Віталійович Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 12:45 #567 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 12:45 спалити йому машину !!!тобі й карти в руки))
St@S_ Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 12:52 #568 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 12:52 На рахунок Семенюка -- Сільський голова спростував скандальну заяву: «Це зробили провокатори»був в Крупі на вихідних, слова можу підтвердити, що ніхто нічого небачив і нечув подібногоВін додав, що такого оголошення у селах його сільради розклеєно не було. Очевидно, надрукували всього одне оголошення, аби сфотографувати – припускає він.
Vadimm Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 13:20 #569 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 13:20 Мені стало вдруг цікаво, чому ці переписувачі конституції свідомо не піднімають питання які були підтримані українцями на референдумі Кучми 2000 чи якого там року, а саме - зменшення кількості нардепів з 450 до 300? Нафіга там оці Елібруси Тадеєви, Повалійки, Волкови, Яни Табачники і хто-там-ще? Аналогічно, питання недоторканості та пільг нардепів. Вони спочатку приймуть нову редакцію, а потім скажуть мол, звиняйте, для відміни недоторканості тра мінєти конституцію і це геморно? Я думаю ці 2 питання беззаперечно підтримав би майдан. Крім того, варіант редакції Конституції із цими двома пунктами більш активно був би підтриманий на Сході та Півдні, а це "+" в карму того хто пропонуватиме, полюбому якийсь відсоток людей повірив би в щирі наміри певного політика. А то обіцяють ту недоторканість вже 10 років, створюють всякі "конституційні асамблеї" а толку? Потім все зводиться до того що щоб змінити Конституцію потрібно 6 місяців. Нах тоді ці асамблеї, ради і тому подібні зборіща, якщо їхні напрацювання не мають толку?Я взагалі вважаю що нема сенсу міняти конституцію без цих двох пунктів, і якщо перший виглядає дещо популістськи (хоча зменшить тягар на бюджет), то другий для мене - принциповий.
tic-tac-toe Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 13:25 #570 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 13:25 підтримую, тоді вже і потрібно брати в депутати ще й за дипломами (соціологи,політологи,ЗЕД та ін), а то маємо міністрів, які закінчили "кухарський" університет, ще й заочно
Vadimm Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 13:37 #571 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 13:37 А ще мене кумарить позиція деяких форумчан стосовно наших волинських нардепів. З однієї сторони вони підтримують майдан, хочуть в європу, а з другої вони ставлять в заслугу Палицям-Єрємєєвим-Івахівим те що ті встановлюють лавочки-урни-вікна-майданчики, при цьому нагло забувають що це не депутатська робота, що депутатів обирають щоб вони писали закони і правильно голосували а не виконували задачі комунальних служб. Шановні, це лицемірство! Нас тупо "імєют", спочатку встановивши лавочку під під'їздом а потім голосуючи за кривий бюджет чи непідтримку відставки уряду.
BACbOK Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 14:34 #572 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 14:34 Хтось таке чув? Главный милиционер Волыни за свой позор отомстил Автомайдану уголовными делами Милиция Волынской области начала уголовное производство по факту препятствования деятельности правоохранителей участниками Автомайдану в Луцке. Об этом сообщает УМВД Украины в Волынской области.В милиции заявили, что вчера водители колонны автомайдановцев из десяти автомобилей выехали на встречные полосы проезжей части проспекта Свободы и после этого припарковались на Театральной площади, чем нарушили Правила дорожного движения.«Когда сотрудники ГАИ остановили одного из водителей для проверки документов и составления административного протокола, к ним подошли несколько участников митинга и начали препятствовать правоохранителям выполнять служебные обязанности, держа инспекторов за форменную одежду и блокируя движение служебного автомобиля ГАИ», - сказано в сообщении.
Андрій Віталійович Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 14:44 #573 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 14:44 Тігіпко розкритикував роботу уряду, але з ПР не виходитьРегіонал Сергій Тігіпко заявляє, що не має наміру виходити з Партії регіонів..Про це йдеться у коментарі, поширеному у понеділок."Я та мої колеги не збираємося виходити з Партії регіонів. У ці непрості часи, як і раніше, ми залишимося поруч з нашими однопартійцями по всій країні, з людьми, які довірили нам представляти їхні інтереси і відстоювати краще майбутнє для нашої країни", - заявив Тігіпко."Разом з тим ми вважаємо неприпустимим рівень корупції на всіх рівнях влади, а роботу уряду з подолання економічних проблем України та поліпшення рівня життя людей – неефективною", - наголосив він."Скажу більше – цю роботу фактично провалено", - підкреслив Тігіпко."Наші головні вороги – казнокради, корупція, безвідповідальність, неефективна робота. Переконаний, що Партії регіонів вистачить сил, щоб впоратись з цими викликами", - висловив він сподівання.сумна новина для тих хто сподівався на розкол у партії рабів. що тепер співатиме опозиція? може майдану пора забрати у них свій мандат на перемови й передати парубію та ярошу?
Андрій Віталійович Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 14:53 #574 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 14:53 Власти начали репрессии против активистов в восставших областях: массовые обыски в Виннице думаю треба продовжувати парламентські переговори й далі скликати віче. владі потрібні нові заручники, щоб опозиції їх потім мужньо визволяла...
BARAKUDA Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 15:41 #575 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 15:41 Йде в неті АНТИпропіарювання опозицій...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.