Перейти до змісту

скарга на Zheny@

asweer

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 127
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

мля, люди, ви живете в державі де верхівка влади будується на родинних та дружніх відносинах... про суди, міліцію і т.п. держ.службу вже мовчу - І це вас, млін, влаштовує.

А тут на приватному ресурсі чекаєте демократії ?

Напевно це в наших людей вже діагноз такий - жалітися на всіх і нічого з цим не робити

Якщо я вважаю що тут є троха баранів рідкісних з синдромом вахтьора - то просто не звертаю увагу і минаю стороною, тим паче якщо вони в Модерах.

А оті нерви і тиск - то лише собі шкода... до них же не дійде :)

Опубліковано

мля, люди, ви живете в державі де верхівка влади будується на родинних та дружніх відносинах... про суди, міліцію і т.п. держ.службу вже мовчу - І це вас, млін, влаштовує.

Напевно це в наших людей вже діагноз такий - жалітися на всіх і нічого з цим не робити

Якщо я вважаю що тут є троха баранів рідкісних з синдромом вахтьора - то просто не звертаю увагу і минаю стороною, тим паче якщо вони в Модерах.

звідкись треба ж починати....от хоча б з малого :0126:

Опубліковано

С каких это пор слово "сука" стало матом? В посте vanus-a нет матов, и не содержит оскорблений в чью либо сторону, что вам еще не понятно.И еще, где это написано "убити і закопати" я что то пропустил?

ахахах, браво =)

а з якиз пір слово "дибіл" стало матом?

123_800.jpgi.gif

Опубліковано

Оце вселенська проблема!

Вам немає чим зайнятися? Слідкував перших 2 сторінки,далі стало не цікаво.

"Задавай умные вопросы-получай умные ответы". Все просто.

Опубліковано

Може запровадити "автобан". Людина отримує багато "-"(-50 наприклад) і автоматом баниться на форумі... ато неадекватів блін.. Як на мене - ідея:)

Опубліковано
Може запровадити "автобан". Людина отримує багато "-"(-50 наприклад) і автоматом баниться на форумі... ато неадекватів блін.. Як на мене - ідея :)

+1

Опубліковано

І тема має нащиватися не "скарга на Zheny@", а "А давайте сьогодні поставимся з Zheny@?".

І все, пора закривати тему... бо я вже нєасілюю її читати)

Опубліковано

Справа в тому що якщо людина сповідує ідеологію справедліваств нет і не будет то він повинен сподівувати її завжди, інакше це просто балабол. І справді саме адміни хоча б зовнішньо ведуть себн пристойно. Але от деякі пухлі чуваки чомусь починпють говорити від їх імені.

Опубліковано

ппц... ото розвели... я би вже давно забанив усіх "крічащих о справєдлівості" і спокійно закрив би темку. Коли до деяких тугодумів дійде, шо це таки приватний ресурс і вам ніхто нічо не винен??

Чи то галасують ті, в кого кишка тонка на майдан сходити і вони хоч в інеті свій протест виразять?) Так то є примітивно, ІМХО. Самостверджуватись тра в реальному житті і права качати там же. А інтернет... ТУт і нахуй послати можуть) запросто.

Для всіх невдоволених - кнопка "ВИХІД" зверху справа!

З.І. А загалом - собаки брешуть - караван іде )

Опубліковано

При перечитуванні деяких повідомлень у цій темі навіяло одну фразочку "Я очень люблю ПЖ! А я его ещё больше ку!"

А моє повідомлення певно у когось навіяє ось таку "Небо... небо не видело такого позорного пацака как ты, Скрипач!.."

Опубліковано
"одну фразочку "Я очень люблю ПЖ! А я его ещё больше ку!"

Зю. А ну-но,розжуй. Щось я немаю поняття,що це за "фразочка"?

ЗЗЮ. Це так,для загального розвитку.

Опубліковано
"одну фразочку "Я очень люблю ПЖ! А я его ещё больше ку!"

Зю. А ну-но,розжуй. Щось я немаю поняття,що це за "фразочка"?

ЗЗЮ. Це так,для загального розвитку.

Це вислів з фільму "Кін-за-за", якщо не бачив, не зрозумієш.

Опубліковано

Дивися,мімальотам,сей твір. Твір Данелії.

Зю. Колись давно кота свого назвав Кін-Дза-Дза. Батьки не сприймали,назвали - Кізя. :)

Опубліковано

тогда извиняюсь лично перед

Zheny@

и посылаю админа EleKtrik

НАХЕР КОТОРЫЙ ЗАКРЫВАЕТ ВСЕ МОИ ТЕМЫ ! ПАДЛА !

удаляет мой акк. ЧТОБ ТЫ ЗДОХ УЕБАН

Аа, ось тепер зрозуміло, навіщо йому бюро перекладів. Перекласти зі своєї на людську знадобилося

Опубліковано

Если заходите на сайт соблюдайте всего два правила

1 Админ прав всегда

2 Если админ не прав - смотри правило №1

а вопросы с администрацией желательно обсуждать в привате

Опубліковано

1 Админ прав всегда

как бы не сдержался.....

post-14337-0-15370200-1391025217_thumb.j

Опубліковано

1 Админ прав всегда

На жаль...(((

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...