Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (20.01.2014)

kmd

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тільки що по 5ому сказали що яник погодився прийняти лідерів опозиції.

я бы сказал : никаких переговоров с УБИЙЦАМИ...

Його переконувати мусово, бо всі бачать що робиться! Він сам не надасть наказу беркуту розійтись і сам хєр покине крісло. Так шо опозиція на перемовах повинна його до цього змусити! Бо нас він не чує!!!

Яким саме способом вона може його примусити?

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

сеня і алєжка тримають, віталя пиздить. норм спосіб?

Опубліковано

ідеальний варіант :D

Опубліковано

НЕЕЕЕ я хочу побачити 1на1 з Кличком. Не треба тримати...

Опубліковано

Розумієте чи ні, що він (През) добровільно не піде!!! Бо відступати йому нікуди "за ним Москва", якщо відступить вони самі його замочать, а тут є шанс (хоч маленький),а може вдастся придушити спротив, авось ПРоканає?! Насправді у ньго тільки вигляд спокійний, а очко зжимається, ой як сильно! Бо ж якщо не при владі, то хіба ж він їм потрібен? І він, як ніхто це розуміє. А потім - сердечний приступ (щоб без зайвого галасу),а гроші з рахунків заберуть і все, не має Віті не має проблеми, а проштовхувати будуть іншого кандидата, молодшого та не заплямованого.

Висновок простий, якщо не втрутиться хтось третій (Бог,Америка,Євросоюз) між нами людьми і ним нелюдом, то добром це все не закінчиться.

Вибачте за мій песимізм, та таке моє бачення цієї ситуації.

Опубліковано
Повідомляють читачі:

"У Луцьку щойно вимкнули телебачення !!! Ні один канал не працює!"

На Кравчука приблизно з 13-ї години не працює (Аверс - Воля)

Опубліковано

У мене кілька днів не було доступу до інтернету (через МТС), ну точно глушать! Тільки під"єднаюсь зразу вибиває, зараз так само, пишу, а тоді ,як на хвилину приєднуюсь , кидаю на борд.

Дратує звичайно, та, що робити?

Це один зі способів тримати людей під контролем - позбавити доступу до інформації.

Опубліковано

вчора теж канали "мерегтіли" (Воля), але сьогодні все нормально, може якісь планові роботи, чогу зразу - відімкнули...

Опубліковано

Вибачте за мій песимізм, та таке моє бачення цієї ситуації.

Це, походу, реалізм. І цього лише сліпий не бачить. (Ну і ПР, бо тупо не хочуть бачити і вірити).

Опубліковано

У мене кілька днів не було доступу до інтернету (через МТС), ну точно глушать!

МТС вже давно так працює, і не тільки інет,а й зв'язок

Опубліковано

в Києві всі готові стояти до останнього Всі спокійні, налаштовпні дуже рішуче. Україна вставай ! Сподіваюсь, що Ви не дома біля дивана і голос сумління у вас є...

Опубліковано

То що там на Лідавській? Блокують лиш автомобілями? Чи пішки теж можна підтягуватись? І взагалі, на скільки там небезпечно? Якщо наприклад підїхати з коляскою...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...