Перейти до змісту

Інтернет від Воля

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 годин тому, Zheny@ сказано:

То ж кажу, що не вписується. Ожна ігруля зжирає майже весь канал.

Перечитай те, що я написав вище.

Шо ж то за ігра така? Мені чесно кажучи вдома і 30 хватило б, тільки таких тарифів в ДГ немає. На офісі ДГ 100, десь 70-80 чол. Впираємся тільки коли по зуму нараду роблять. 

• Відповідей 249
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
1 минуту назад, Zheny@ сказал:

Осиль 2 сторінки

не щоб до"батись, а простодуже цікаво стало, дивились моніторили реально що такий об"єм по пакетам лупить саме фортнайт? чисто по тупому диспетчер задач показує що дана прога жре стіко-то інету? а не десь інакше собака зарита... 

Вибаюсь якщо задовбуєм питаннями але у самого повно знайомих діти у яких аналогічно граються і ніде такого ще не зустрічав ))

Опубліковано
3 хвилин тому, Pavelix сказано:

не щоб до"батись, а простодуже цікаво стало, дивились моніторили реально що такий об"єм по пакетам лупить саме фортнайт? чисто по тупому диспетчер задач показує що дана прога жре стіко-то інету? а не десь інакше собака зарита... 

Вибаюсь якщо задовбуєм питаннями але у самого повно знайомих діти у яких аналогічно граються і ніде такого ще не зустрічав ))

Трафік не міряв. Щось мені влом було.

Але тільки малий сідав за гру - все - інету на інших пристроях - майже нуль.

Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

Трафік не міряв. Щось мені влом було.

Але тільки малий сідав за гру - все - інету на інших пристроях - майже нуль.

Ну ви ж якби не рядовий юзер))) шарите в темі заліза і тд.... я б то копав в чому саме суть, бо якось для гри круто...)

Опубліковано
23 годин тому, Zheny@ сказано:

Ну дивися

А мадам казала, що 150 буде за гігабіт, але без телефона. ТОбто без послуги "Все разом". Хай навіть 200, то все одно дешевше, ні ж у ВОМ.

ЩОсь таке проскочило, що за "додатковий гігабіт" чи то 25 чи то 50 грн.

Ну ну, безкоштовний сир у мишоловці, а дешева ціна, я сумніваюсь, що буде Гігабіт. Міняти свіч ради одного абонента, який буде платити всього на всього 150 грн, не смішіть.

• +1 1
Опубліковано
8 годин тому, Cherman сказано:

В знайомого, малий на дачі шпілить в Фортнайт з 4G модемом. 15-25мбіт цілком вистачає.

Все залежить від конкретного сервера.

На азіатських серверах грати нереально.

Ну і пінг, пінг і ще раз пінг.

Якщо грати аби грати, то вистачить і 3G. 

Малий перші місця брав десь там в якихось замєсах :)

Опубліковано
3 хвилин тому, serega-cool сказано:

Ну ну, безкоштовний сир у мишоловці, а дешева ціна, я сумніваюсь, що буде Гігабіт. Міняти свіч ради одного абонента, який буде платити всього на всього 150 грн, не смішіть.

У вас є докази того, що там свіч 100-мегабітний ?

ВСІ провайдери вказують ДО . Жоден не каже "гарантована швидкість".  І система не видасть усі 100мбіт.

Опубліковано

Щойно знову розмовляв з дівчиною з КС.

І так.

1 гігабіт без акцій і т.д. = 150 грн. (Базовий 100 грн / 100мбіт + 50 грн "додатковий гігагабіт" )

Базовий з телебаченням - 200 грн (3 місяці) потім 250 грн + 50 грн за гігабіт = 300 грн. (сюди ж включений і мобільний зв'язок. 12Гб інету і там 120 хв на інші мережі + безлім в мережі)

Отаке.

• +1 1
Опубліковано
14 часов назад, Cherman сказал:

В знайомого, малий на дачі шпілить в Фортнайт з 4G модемом. 15-25мбіт цілком вистачає.

якщо чесно сижу скрізь на 4G з ноутбука (в ньому вбудований модем) так взагалі не відчуваю дискомфорту що типу треба швидкості більше, тому скоро напевно 4G витіснить дріт у більшості користувачів інтернету.

• +1 1
Опубліковано

краще міді - лише оптика.

та й мова не йде про дорогу і тд.

Хочеться комфорту дома.

Гігабіт між компами, 2,4G + 5G по WiFI 

то вже й в  хату теж гігабіт. .

• +1 1
Опубліковано
7 годин тому, serega-cool сказано:

Таки да +1.

перетелефонували з відділу підключення і сказали - немає там гігабіта. :)

Поки спокійно не рипаюся і сиджу далі.

Послав продаванів з КС в довгу еротичну пішу подорож.

Кажу, я ж у вас перепитував, ви взнавали! Де гігабіт?

Ви, каже, оформляйте заявку , хай спеціаліст підключить. ...

Кажу, ой я вже так і повівся, що хтось мені одному дасть гігабіт. ..  Не телефонуйте мені більше, і я всім перекажу, що ви обманюєте, і не даєте обіцяних послуг.

Так. Де там тема про "ВОМ" ? :)

• Дякую! 1
  • Ха-ха 2
Опубліковано
18 годин тому, Zheny@ сказано:

Кажу, я ж у вас перепитував, ви взнавали! Де гігабіт?

А пам'ятаєш я не так давно писав "якщо дівчина не лапухнулась" ? :) То в них стабільна проблема у всіх провайдерів - дівчина що приймає дзвінки і впарює послуги по факту мало тямить про що говорить.

19 годин тому, Zheny@ сказано:

Щойно знову розмовляв з дівчиною з КС.

І так.

1 гігабіт без акцій і т.д. = 150 грн. (Базовий 100 грн / 100мбіт

А тут хоч є крапля правди - про 100 грн за 100 мбіт ? Чи це теж по акції ? Бо дуже дешево.

Опубліковано
3 хвилин тому, SergLutsk сказано:

А пам'ятаєш я не так давно писав "якщо дівчина не лапухнулась" ? :) То в них стабільна проблема у всіх провайдерів - дівчина що приймає дзвінки і впарює послуги по факту мало тямить про що говорить.

А я в неї перепитав, чи є технічна можливість, а вона каже, я зараз перепитаю в спеціаліста. Щось там спитала в когось і їй відповіли - так!

4 хвилин тому, SergLutsk сказано:

А тут хоч є крапля правди - про 100 грн за 100 мбіт ? Чи це теж по акції ? Бо дуже дешево.

Тут я теж перепитав, сказала - немає акції. такий тариф.

Але я вже після всього починаю сумніватися.  Треба шукати луцьких манагерів.

Стосовно ВОМ. там теж сказали, що треба хоча б 3-х  бажаючих на будинок. Тоді підключать.

хєрово все це.  Треба в ДГ перепитати! 

Їхній кабель скручений досі в мене за комодом схований :)

Опубліковано

АПД.

Датагруп дає  1Гбіт за 300 грн. Без акцій і т.д.

Київстар пропонував якусь приблуду за 1000 грн (як і ВОМ) для телебачення.  

Я її і сам можу купити і мати собі все те ж саме.  Списки IPTV каналів викладають в неті.

Або @arrival22 допоможе ;)

Опубліковано
On 20.04.2021 at 10:25, Zheny@ сказано:

А я в неї перепитав, чи є технічна можливість, а вона каже, я зараз перепитаю в спеціаліста. Щось там спитала в когось і їй відповіли - так!

Тут я теж перепитав, сказала - немає акції. такий тариф.

Але я вже після всього починаю сумніватися.  Треба шукати луцьких манагерів.

Стосовно ВОМ. там теж сказали, що треба хоча б 3-х  бажаючих на будинок. Тоді підключать.

хєрово все це.  Треба в ДГ перепитати! 

Їхній кабель скручений досі в мене за комодом схований :)

Напишіть мені в особисті Вашу адресу, прискорю підключення не чекаючи двох...

Опубліковано
2 годин тому, serega-cool сказано:

Напишіть мені в особисті Вашу адресу, прискорю підключення не чекаючи двох...

Написав.

Опубліковано
2 хвилин тому, Electronshik сказано:

@Zheny@ А ви спитайте вартість нету у ВОМ без акцій. Я спитав, вартість як у Волі.  

Але ніхто не дає гігабіта.

Якщо різниця не така й велика, то хай буде.

Опубліковано
On 20.04.2021 at 10:18, SergLutsk сказано:

Продаван Київстара наговорить вам все що завгодно аби продати. Насправді це по акції. Ціна на 4 місяці, далі буде повна ціна 200 грн. А взагалі то 100 грн за 100 мб - то не так вже і нереально. В Київстара є контрактний тариф "Інтернет для батьків", 100Мбіт + телефон за 100 грн на постійній основі без всяких акцій. Правда підключити його може тільки людина старша 60 років. Користуюся таким вже 2 місяці, поки що це найкращий варіант на ринку за співвідношенням ціна/якість який я надибав.

• Дякую! 1
Опубліковано

Жаль що наші локальні прови не підключають тарифу 300 мбіт\c гривень за гривень 200... бо 300грн за гігабіт вроді і норм звучить але якось жаба душить. Я і на 100мбіт умудряюсь до 2тб в місяць проганяти трафіку) доречі в 4g про який вище згадували є ліміт (по трафіку), тому особливо не розженешся.

Спойлер

2021-04-24_042708.png.643411b21bcdcafabacbe0d26563296f.png

• 4 місяця потому...
Опубліковано (змінено)

в мене щось швидкість просіла. 6 -8 Мб download i upload. вже другий чи третій день

у вас норм?

Змінено користувачем Nick85
  • 3 місяця потому...
Опубліковано

у мене в особистому кабінеті непоказує мого тарифу

у всіх так? там було скільки треба платити за місяць

в мене було 140грн

мабудь планують підвищити ціну

image.png

Опубліковано (змінено)
42 minutes ago, Nick85 said:

у мене в особистому кабінеті непоказує мого тарифу

у всіх так? там було скільки треба платити за місяць

в мене було 140грн

мабудь планують підвищити ціну

image.png

На днях отримав від волі звістку , що мій старенький тариф, 130 грн/міс., з січня дорожчає. Від ватафона, до речі, теж. Все як завжди :) 

Spoiler

24431BF7-401B-4AB7-9291-A848A924FC86.thumb.jpeg.b20eac176aa23a48370bbc471d22c334.jpeg

Змінено користувачем yu2007

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...