Frooom Опубліковано 16 Травня, 2014 в 08:55 #351 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 08:55 У декількох маршрутних таксі Луцька, які їздять маршрутом № 11, встановили обладнання, яке дозволяє пасажирам безкоштовно використовувати інтернет через Wi-Fi. Про це повідомили на підприємстві «АТП №1», яке обслуговує цей маршрут. Зокрема, як ідеться у повідомленні, інтернет є у кількох автобусах, що їздять на маршруті № 11. Відрізнити ці маршрутки від інших можна, побачивши значок «Wi-Fi», наклеєний на дверях та в салоні. Такі маршрутки уже кілька днів їздять містом – запевняють на підприємстві. Керівник підприємства Олександр Шаміс зазначив, що якщо послуга стане популярною, кількість автобусів з безкоштовним Wi-Fi збільшиться. Зрозуміти це на підприємстві зможуть, зафіксувавши активне використання трафіку. Приблизна швидкість інтернету у маршрутках становитиме 2 мегабіти/сек.
Coding Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:01 #352 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:01 2 мегабіти/сек.не думаю))
nickel Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:06 #353 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:06 це ти бабкам розкажи, і про відміну пільг теж! Бабка з села також має право на безкоштовний проїзд в тролейбусі, хоча ніколи ним не їздить, а депо отримує компенсацію її безкоштовного "проїзду". Якщо ту компенсацію дати тій бабці, повір вона буде рада її отримати. Монетизація в дії, хулє. Та й у місті бабка, яка отримає живі гроші сама матиме право розпоряджатися ними: чи кататися в тролейбусі чи купити булку хліба. Бо якось не по собі робиться, коли бачу як пенсіонер купляє одну картоплину і чвертку хліба (реальний випадок в Луцьку).
SOAD Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:16 #354 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:16 неплачу за проїзд оскільки водій не має права обілечувати пасажирів, й дотогож водії не видають квитки неплачу за проїзд оскільки водій не має права обілечувати пасажирів, й дотогож водії не видають квитки
Coding Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:17 #355 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:17 неплачу за проїзд оскільки водій не має права обілечувати пасажирів, й дотогож водії не видають квиткиі як ви це їм доказуєте?
Superman Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:21 #356 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:21 неплачу за проїзд оскільки водій не має права обілечувати пасажирів, й дотогож водії не видають квиткиЗнайшли чим гордитись.
SOAD Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:30 #357 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:30 неплачу за проїзд оскільки водій не має права обілечувати пасажирів, й дотогож водії не видають квиткиі як ви це їм доказуєте?посилаюсь на Порядок і умови організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом неплачу за проїзд оскільки водій не має права обілечувати пасажирів, й дотогож водії не видають квиткиЗнайшли чим гордитись.я не горджусь, я виконую приписи закону, чи вам простіше бути таким як всі, а потім як що станеться кусати лікті.Для прикладу, пасажири підлягають обов'язковому страхуванню, а доказом того, що ви є пасажиром є квиток, який водії не хочуть давати.про сплату податків, я мовчу, оскільки, ніхто достовірно не знає скільки в день перевозить маршрутка пасажирів
SunSeth Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:40 #358 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:40 як варіант - лишити трохи старих тролейбусів, вийнятково для пільговиків закупити нові, котрі будуть 100% платні тоді і дихатиметься нормально... і ті, хто дійсно поспішає, встигнуть в пункт призначеннятак, якби ще тролейбуси могли обганяти один одного ))) ти будеш плентатись зі швидкістю, з якою буде їхати попереду тролейбус із пільговиками.як варіант - лишити трохи старих тролейбусів, вийнятково для пільговиків закупити нові, котрі будуть 100% платні тоді і дихатиметься нормально... і ті, хто дійсно поспішає, встигнуть в пункт призначеннятак, якби ще тролейбуси могли обганяти один одного ))) ти будеш плентатись зі швидкістю, з якою буде їхати попереду тролейбус із пільговиками.
Arden Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:48 #359 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:48 я не горджусь, я виконую приписи законучому б тоді не просто користуватися послугами тих, хто порушує закон?
Superman Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:53 #360 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:53 я не горджусь, я виконую приписи закону, чи вам простіше бути таким як всі, а потім як що станеться кусати лікті. Для прикладу, пасажири підлягають обов'язковому страхуванню, а доказом того, що ви є пасажиром є квиток, який водії не хочуть давати. про сплату податків, я мовчу, оскільки, ніхто достовірно не знає скільки в день перевозить маршрутка пасажирів Водій порушує закон -> Ви не платите за проїзд ( = їздите за рахунок інших пасажирів) І при цьому всьому у вас НЕМАЄ квитка, який є доказом того, що ви пасажир Тобто якщо щось станеться ви теж будете "кусати лікті".
Тарас Штігер Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:53 #361 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 09:53 Все до цього йшло. У столиці вже декілька місяців тому проїзд подорожчав. Тепер прийшла черга й інших міст. Це вбиває, країна крокує в безодню((
Superman Опубліковано 16 Травня, 2014 в 13:45 #362 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 13:45 Все до цього йшло. У столиці вже декілька місяців тому проїзд подорожчав. Тепер прийшла черга й інших міст. Це вбиває, країна крокує в безодню(( У безодню. Ахахахах. !00% Вам треба писати статті у газетах!
Ko3bMa Опубліковано 16 Травня, 2014 в 13:47 #363 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 13:47 Все до цього йшло. У столиці вже декілька місяців тому проїзд подорожчав. Тепер прийшла черга й інших міст. Це вбиває, країна крокує в безодню(( Подорожчав проїзд в маршрутці. Жизнь - тлєн, ми всє умрьом.
ursa Опубліковано 16 Травня, 2014 в 21:20 #364 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 21:20 так, якби ще тролейбуси могли обганяти один одного ))) ти будеш плентатись зі швидкістю, з якою буде їхати попереду тролейбус із пільговиками. Думаешь, с третьего раза он поймёт теорию о таком сложном сочетании различных скоростей транспортных средств и последствия, к которым приведёт это сочетание?
HWman Опубліковано 16 Травня, 2014 в 23:50 #365 Опубліковано 16 Травня, 2014 в 23:50 Народ, для довідки, знаєте скільки у москві вартує проїзд у маршрутці? 28 р. Учора питався.
starOFF Опубліковано 17 Травня, 2014 в 04:22 #366 Опубліковано 17 Травня, 2014 в 04:22 Народ, для довідки, знаєте скільки у москві вартує проїзд у маршрутці? 28 р. Учора питався.Ти ще поцікався, яка середня зарплата по Москві.Обычные люди получают 30-40 тысяч! Среднюю зарплаату не легко получать она составляет 50-80, топ получает от 100 и до бесконечности. Основная масса получает 30-40 тыс при том что живут в подмосковье и добираются на электричках и метро по 2 часа, электричка еще не такая дорогая а метро дорожает часто
Lovetstiney Опубліковано 23 Травня, 2014 в 20:24 #367 Опубліковано 23 Травня, 2014 в 20:24 я не горджусь, я виконую приписи закону, чи вам простіше бути таким як всі, а потім як що станеться кусати лікті. Для прикладу, пасажири підлягають обов'язковому страхуванню, а доказом того, що ви є пасажиром є квиток, який водії не хочуть давати. про сплату податків, я мовчу, оскільки, ніхто достовірно не знає скільки в день перевозить маршрутка пасажирів Водій порушує закон -> Ви не платите за проїзд ( = їздите за рахунок інших пасажирів) І при цьому всьому у вас НЕМАЄ квитка, який є доказом того, що ви пасажир Тобто якщо щось станеться ви теж будете "кусати лікті". В даній ситуації винний водій ( власник ). Квиток має передаватись разом зі здачею грошей. Це норма в нормальній країні. Коли не дають квиток - це корупція. І при цьому всьому у вас НЕМАЄ квитка, який є доказом того, що ви пасажир Тобто якщо щось станеться ви теж будете "кусати лікті". А на це відповім питанням, яка різниця після аварії між пасажиром що заплатив і не отримав квиток і тим що не заплатив і відповідно також не отримав квиток ? Відповідь проста - різниці фактично немає...страховки не отримає ніхто. Висновок - потрібно брати квитки. Я беру квитки завжди, хоча дехто на мене дивиться з пасажирів так, ніби я роблю щось не правильно, по типу навіщо йому квиток, і так добре їдемо . А водії думають напевне, що я в командіровці і потім звітую за проїзд перед керівництвом. А все набагато простіше - я просто дотримуюсь правил. Люди - ламайте старі поняття в своїх головах, давайте щось реально змінювати, боротися з корупцією і усіма її проявами.
bodia88888 Опубліковано 28 Травня, 2014 в 12:54 #368 Опубліковано 28 Травня, 2014 в 12:54 Ніби не було про 15-ки:У «п’ятнадцятках» Луцька подорожчає проїзд http://www.volynnews.com/news/auto/u-lutsku-podorozhchaye-proyizd/
milana Опубліковано 29 Травня, 2014 в 11:08 #369 Опубліковано 29 Травня, 2014 в 11:08 Ніби не було про 15-ки:У «п’ятнадцятках» Луцька подорожчає проїзд http://www.volynnews...hchaye-proyizd/так, оголошення вже розклеєні по п"ятнадцятках
TFA Опубліковано 18 Червня, 2014 в 09:06 #370 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 09:06 Маршрутчики Луцька знову хочуть підвищення плати за проїздУ підприємстві ТзОВ «Санрайз» вважають, що не зможуть нормально розвиватися, якщо проїзд на маршрутах, які вони обслуговують, буде 2,50 гривень.Про це розповів директор підприємства Юрій Девіцький у середу, 18 червня.Він нагадав, що у підприємстві надавали розрахунок тарифу не менше 3 гривень, коли їх переглядали.Натомість тариф 2,50, мовляв, не дозволяє «Санрайз» придбати нові авто. «Рахунок 2,50 не є таким, що виведе на рівень придбання нового транспорту», - відзначив Девіцький.«Вартість автобуса - понад 400 000. Їх треба брати в кредит, це ще 20-30%. Це на сьогодні непідйомне для нас», - додав він.До того ж, мовляв, влітку виручка падає приблизно на 20%, тому ситуація для підприємства стає ще «складнішою». Тому у «Санрайз» поки планують «дотягнути до вересня». За словами директора підприємства, тариф 2,50 – «такий тариф, який не може давати підприємству розвиватися. Ми можемо утриматися, але розвиватися ми не можемо», - додав він.Девіцький нагадав, що у Луцьку перевезення далеко не найгірші. «Мабуть, немає жодного міста в Україні, де є озвучка зупинок», - переконував він.Ще однією проблемою він назвав дорогу вартість встановлення та обслуговування GPS-обладнання від підприємства «Візор». «Візор» виставив такі тарифи, що просто неможливо», - відзначив він.http://www.volynpost.com/news/34726-marshrutchyky-lucka-znovu-hochut-pidvyschennia-platy-za-proizd
Ha3aP Опубліковано 18 Червня, 2014 в 09:24 #371 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 09:24 А коли це вони нормально розвивались? Щось я не бачу розвитку )))
Ko3bMa Опубліковано 18 Червня, 2014 в 09:28 #372 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 09:28 Ну як же? Голєва ж будується.Думаєте, мер буде проти?
lilechka Опубліковано 18 Червня, 2014 в 09:30 #373 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 09:30 Натомість тариф 2,50, мовляв, не дозволяє «Санрайз» придбати нові авто. «Рахунок 2,50 не є таким, що виведе на рівень придбання нового транспорту», - відзначив Девіцький.ну то мож по 25 грн проїзд зробимо???? щоб вистачило на придбання і нових маршрутних таксі, і нових машинок собі, і ще й побудувати будинки і дачі щоб вистачилояк то кажуть, наглість - друге щастя
Barugan Опубліковано 18 Червня, 2014 в 09:32 #374 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 09:32 нє ну це вже наглість така що поза здоровим глуздом.....представити економічного обгрунтування тарифів вони не можуть, а ось фантазувати на тему піднімаєм на скільки хочем то запросто. знаєте що вам скажу, тут повністю видно як міська влада відноситься до населення міста. якби не було зацікавленості то послали б давно вже почувши такі вислови перевізника!!!!
sergkots Опубліковано 18 Червня, 2014 в 09:37 #375 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 09:37 Він нагадав, що у підприємстві надавали розрахунок тарифу не менше 3 гривень, коли їх переглядали.А де їх розрахунок можна подивитися?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.