Перейти до змісту

У Луцьку подорожчає проїзд у маршрутках

Galiant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
та я уже і купив на днях

З цього моменту детальніше - якого, де і за яку ціну?

трошки не та тему щоб обговорювати (вел Arkus VIP 6.0 MTB 26" купувався на сландо за недорого)

Поки що їздити подобається і для здоров'я корисніше з моєю сидячою роботою.

• Відповідей 465
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

У Києві підвищили вартість проїзду в маршрутках

Вартість проїзду в столичних маршрутках підвищилася на 50 копійок - гривню.

Зокрема, в маршрутному таксі №421 вартість проїзду підвищилася з 2,5 до 3,5 гривень, в маршрутці №407 - з 2,5 до 3 гривень, в 529 другий - з 3 до 4 гривень, в 550-й - з 3 до 4 гривень, в 507-й - з 2,5 до 3 гривень.

Відзначимо, що вартість проїзду в маршрутках підвищилася через подорожчання нафтопродуктів.

У Київській міській державній адміністрації запевнили, що не планує підвищувати вартість проїзду в громадському транспорті до 5 гривень.

http://www.epravda.com.ua/news/2014/04/10/437857/

Опубліковано

Ми підрахували, що якщо наявні гроші розділити на кількість пільговиків та отримали 12 грн на людину.

і що таке оті 12 грн? Для прикладу - є сім"я в якій дитина-інвалід. Її щодня треба завезти в реабілітаційний центр і звідти ж забрати, + завезти на додаткові заняття (логопед/дефектолог/психолог і т.п.). На скільки ж вистачить 12 грн? Ого, на 1 день

Опубліковано

У Києві підвищили вартість проїзду в маршрутках

Підвищили, сцуки. А "гроби" як їздили, так і їздять. Тепер мені треба в день з роботи-на роботу витрачати 7-8 грн.
Опубліковано

Smith, лісапета як варіант. :)

В мене такі підйоми по дорозі, що ппц. )))

Я тож місцями з підйомами борюсь але в більшості ~10 км норм їхати кожного ранку)))

Опубліковано

Я тож місцями з підйомами борюсь але в більшості ~10 км норм їхати кожного ранку)))

А де ставити, якщо офіс десь зверху?

Опубліковано

в Києві будуть з 2,5 до 3,5, вже бачу вісять оголошення...

Просто знову хтось заніс пару чемоданів грошей, і все порішали, так що тут дивуватись, а ці гавномашини що возять людей, то взагалі окрема тема...

Спеціально загробили електротранспорт, краще б купили 40 тролейбусів, а всі ті гавномаршрутки здали на металолом, електрика дедешве, й екологічніше...

Опубліковано

в Києві будуть з 2,5 до 3,5, вже бачу вісять оголошення...

Просто знову хтось заніс пару чемоданів грошей, і все порішали, так що тут дивуватись, а ці гавномашини що возять людей, то взагалі окрема тема...

Спеціально загробили електротранспорт, краще б купили 40 тролейбусів, а всі ті гавномаршрутки здали на металолом, електрика дедешве, й екологічніше...

ще як варіант великогабаритні міські автобуси.....

Опубліковано

в нас в Луцьку вигідно мерії щоб все було через жопу, тому що коли все через жопу, то можна вимучувати собі кошти на рішення цих всіх проблем, а так посудіть самі, пустили б електротранспорт, викинули б всі маршрутки за місто, і ляпота собі, все йде за графіком, все чистенько, й охайно, можна навіть спробувати зробити по типу оренди електромережі, хочеш бізнес свій, купуй тролейбуси й май свій маршрут, плати оренду і так далі, й заробляй собі гроші, тролейбус більше народу бере, екологійніший, безпечніший (не обганяє один одного щоб більше бабок зрубити) і все.

Опубліковано

Реальний негативний приклад поїздки маршрутки мав сьогодні , а саме : водій маршрутки 107,автобус Богдан , номера АС 0199 АА, просто в наглу подумавши що він Наполеон ...під час руху маршрутки розмовляє по телефону, рахує гроші, а локтем керує притримуючи кермо. Після того як зробив зауваження ...він сказав що розмовляє з власником і буде це робити не дивлячись на те, що за правилами дорожнього руху це заборонено...тобто сидить отаке нагле бидло ( вибачте за мій французький) яке не дає квитків і ще піддає небезпеці життя пасажирів, їздить в наших маршрутках і хоче більше грошей...

Треба починати все-таки з себе , бо ми платимо гроші за перевезення і маємо отримати безпечне , якісне перевезення, а не екстрім гонку в грязній маршрутці з водієм який далі від гібона не втік ( вибачте якщо образив гібона ))). Хоча зазначу що такі не всі водії, но ці виключення вже майже як статистика. Пора не лінуватись, а брати в водія квиток і робити зауваження якщо порушує правила дорожнього руху. Бо тільки ми самі можемо щось змінити, без нас ніхто цього не зробить.

Опубліковано

А де ставити, якщо офіс десь зверху?

офіс де я працює це трьох поверхова будівля і там є задній дворік там і ставлю ))

Smith, лісапета як варіант. :)

вел Arkus VIP 6.0 MTB 26

Cherna-facepalm.gif

Головне аби була рама норм, а те, що на ній пише то таке...

та вроді норм (простий хардтейл)

Опубліковано

Проїзд у Луцьку може коштувати 3 гривні, – Романюк

Вартість проїзду в Луцьку підвищать, імовірно, до 3 гривень.

Про це заявив луцький міський голова Микола Романюк 14 квітня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

За його словами, питання ціни ще не визначено. Перевізники мають обґрунтувати підвищення проїзду документально. Романюк вважає, що це може зробити тільки Луцьке підприємство електротранспорту, в якого «все гаразд з документами».

Мер зазначив, що перевізники скасовують половину маршрутів через збитковість. Нагадаємо, вони хочуть підвищити вартість проїзду до 3,5 гривні.

Після регуляторних процедур висновок має зробити Антимонопольний комітет України. Тільки тоді вартість проїзду піднімуть.

http://www.volynpost...ryvni--romanyuk

Опубліковано

эххх, мені б ваші проблеми - у Києві підняли ціну відразу на 1 грн, а в деяких маршрутках і автобусах і 2 грн.

навіть 2 зупинки проїхатись у потрібному напрямку - 4 грн - якось не дуже радує...

Опубліковано

эххх, мені б ваші проблеми - у Києві підняли ціну відразу на 1 грн, а в деяких маршрутках і автобусах і 2 грн.

навіть 2 зупинки проїхатись у потрібному напрямку - 4 грн - якось не дуже радує...

так але там де 4 грн це які відстані, а не як в луцьку

Опубліковано

Ехххх...Лучанам би київські зарплати.....

Опубліковано

дві зупинки я з радістю проходжу пішки....

якщо має в руках сумку на 5 -7 кг то пройтися не дуже хочеться

так але там де 4 грн це які відстані, а не як в луцьку

не важливо на яку відстань ти їдеш -кажу ж, проїхався дві зупинки - 1 км десь, і 4 грн, а з жінкою - 8 грн, а ще назад - вже 16 )))

Опубліковано

Хто захоче то і в Луцьку буде мати "Київську зарплату"

Опубліковано

Хто захоче то і в Луцьку буде мати "Київську зарплату"

вчора читав - середня зарплата в КитаЇ у місті 3$ в годину - а у нас думають що вони живуть бідніше нас

Опубліковано

Лучанам би київські зарплати.....

Байки про "київські" ЗП. Вони такі ж які у Луцьку. В Києві, як правило, офіси усіх великих фірм, де працюють ТОП-менеджери, які мають бонуси, квартальні, річні і т.д. А простий "смертний" люд мають такі ж ЗП як і у нас. У Луцьку ті ж ТОП-и мають таку ж ЗП.

Опубліковано

Лучанам би київські зарплати.....

Байки про "київські" ЗП. Вони такі ж які у Луцьку. В Києві, як правило, офіси усіх великих фірм, де працюють ТОП-менеджери, які мають бонуси, квартальні, річні і т.д. А простий "смертний" люд мають такі ж ЗП як і у нас. У Луцьку ті ж ТОП-и мають таку ж ЗП.

Ти правий - багато роботи на 4-5 тис. грн, все що вище - треба окремо шукати. звісно ще залежить від професії.

але при цьому проїзд займає більше часу і дорожчий, знімати квартиру від 3000 грн. за однокімнатну і від 4000 грн за двокімнатну.

тому всі ці міфи лише міфи

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...