Перейти до змісту

Спінінг. Стир. Рибалка

master19830203

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

яка машина?

Якщо низька, то можливість проїхати зменшиться після такої погоди як була, але там є дві дороги для переїзду канави.

https://www.google.com.ua/maps/dir/50.684273,25.3669604/Луцк,+Волынская+область/@50.6823536,25.3613917,1881m/data=!3m1!1e3!4m14!4m13!1m5!3m4!1m2!1d25.3545636!2d50.705458!3s0x47259bb519bb7bbb:0x5e6abe32343d5d09!1m5!1m1!1s0x472599eba185965d:0xd25274a2228db86c!2m2!1d25.325383!2d50.747233!3e0

• Відповідей 333
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

дев"ятка.

тудою колись ішов з маршрутки. давно було. тоді ще через ферму можна було прорватися на автівці.

Опубліковано

яка машина?

Якщо низька, то можливість проїхати зменшиться після такої погоди як була, але там є дві дороги для переїзду канави.

https://www.google.c...2d50.747233!3e0

але ж вниз з"їдемо?

Опубліковано

вниз там нормально, щебінь, я думаю що з тим морозом і до самого русла доїдете

вниз там нормально, щебінь, я думаю що з тим морозом і до самого русла доїдете

на фермі ворота зачинені

Опубліковано

блискавично повернулися. побродили півтори годинки, попили кави і нах хауз. були не одні, одночасно приіхав ще рибак-непосида, правда змотався чи перемістився раніше нас.

доіхали до самої річки , ще випробували силікон, який чекав свій час роки два. нормальна тема - шнур не мерзне.

освіжив у пам"яті місцину.

Опубліковано

іще питаннячко. чи можна пройти вверх по течії від залізничного мосту до крупи по правому березі? немає струмків непролазних?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

вітаю рибаків.

кльов скажений коли нас немає на водоймі)

а от хто може сказати район стира від вишкова до жидичина є якась активність?

чи на старицях лід ще стоїть?

в неділю думаю пройтися.

Опубліковано

вітаю рибаків.

кльов скажений коли нас немає на водоймі)

а от хто може сказати район стира від вишкова до жидичина є якась активність?

чи на старицях лід ще стоїть?

в неділю думаю пройтися.

Лід на старицях в Жидичині вже зійшов. Залишилися де-не-де куски криги які зійдуть сьогодні чи завтра. В неділю сидів на фідер, то підходив один козак, казав одного окуня зловив, а я бачив 3 покльоки на фідер і зловив 2 йоршака.

Опубліковано

щось ми не так робимо. на форумі спортсменів улови бомбезні.

А що то за форум спортсменів??? можна зсилочку!!!

Опубліковано
щось ми не так робимо. на форумі спортсменів улови бомбезні.

Це тому що ми любителі, а вони профі. Є в мене один такий знайомий, мабудь і з калюжі спіном щось та видрочить)))

Опубліковано

Для мене головне посидіти/походити, відпочити. Ніколи не ставлю за мету *накласти* півмішка. Тому й причандалів професійних не маю, та й не треба. Задоволений тим що маю.

Опубліковано

при чому тут професійні причандали. в мене тоже "брат фішинга". і шнур безіменний. ловить же не вудка. я просто констатую факт що ловиться.

ставлю за мету знайти рибу.

Опубліковано
при чому тут професійні причандали. в мене тоже "брат фішинга". і шнур безіменний. ловить же не вудка

Жигуль і бмв, і одне їде і інше...

ІМХО.

Опубліковано

вчора я полюбому хотів зганяти на рибалку. причандали були складені з вечора, будильник наведений на пів п"ятої.

о сьомій я зрозумів що проспав. а погода щуча. трохи вагався. але в 13. 15 я в автобусі на малево.

і тут на півдороги в автобус заходить батюшка(піп). з розумінням "всепропало" поступаюся йому своїм законним місцем.

в пів третьої я вже махаю ботогом. але підступна риба ігнорувала "щучу погоду", або такий рибак. а ще думаю завадила переміна тиску.

до пів сьомоі пробовтався ніби в калюжі. до автобуса лишалося більше години, то ж я пройшовся з кілометр річки, посвітив ліхтариком - риби майже немає, лише поодинокі плотички. вдень з міляка чухнув головень з пів кіло. води малувато.

прогулявся, подихав.

дощик, молодий місяць, в неділю іду на гриби :D .

Опубліковано

а хто підкаже, яка ситуація з прохідністю берега в районі мстишин- вербаїв. достатньо місця помахати батогом? бо я звертав до річки у вербаєві біля хреста, а що робиться вище по течії не знаю.

Опубліковано

раз ніхто нічого не підказав, то я сам вирішив перевірити що там робиться. десь о другій десантувався за вербаєвом і пішов униз за течією. менш як за годину посередині річки дррр, витягую - посічений хвіст. ну, думаю, буде діло. але тут я дійшов до тих хат, що нод водою. намалювалася шавка-провокатор, загавкала, зза огорожі показались дві морди майже мого росту. я взяв палицю і пішов на зустріч долі...

короче праліз я хащами ці обриви. є там пару місць облаштованих, а так туди на кабана треба йти, а не спінінгувати. ще в одному місці в ногах був вихід щучки грам 500. кидалась на твістер після двох проводок.

надвечір вибрався на луг. там і закінчилася рибалка.

знову зеро, але були покльовки. на поверхні чув кілька плюхів. в маршрутку в боратині сів рибак. теж зеро, але казав що хтось вдало сидів на живця- кілушку взяв і було два сходи.

хочу ще.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...