Перейти до змісту

Кіноновинки частина 5. рік 2014

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поки ми вітаємо один одного із першим днем зими, західні кіножурнали вже підводять підсумки кращих фільмів 2014 року.

Одним із таких фільмів називають "Побудь в моей шкуре". Щодо трейлеру, то є зауваження до тих, хто робив рекламу, так як вони ознайомили глядача практично з усім фільмом, хоча й не зовсім точно.

Ідея фільму стара і нова одночасно: з однієї сторони "інопланетяни серед нас" - тема досить затаскана американськими кіномайстрами (і не майстрами також), а з іншої - з подібного ракурсу на цю проблему ніхто не дивився.

"Побудь в моей шкуре" - кіно не для всіх, так як у фільмі практично відсутні діалоги, які могли б хоч якось прокоментувати події, що відбуваються на екрані.

post-26947-0-41985500-1417449692_thumb.j

• Відповідей 112
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Десь вичитав, що скоро будуть знімати Кікбоксер, тіко Ван Дам тепер "тіпа" вчити буде якогось слабачка,яких хоче помстити "тіпа"Том По за брата, корче згадали, я ДА!!!

Опубліковано

"Сойка-пересмешница. Часть 1".

Все ж практика показала, що знімальній групі на чолі з Френсісом Лоуренсом можна довіряти.

Фільм "Сойка-пересмешница. Часть 1" зняли цікаво та інтригуюче. Він відрізняється від своїх попередників, так як сюжет виходить на новий рівень і перед нами вже не Ігри, а жорстока боротьба за владу і свободу.

Кітнісс врятували представники міфічного 13 дістрікту, і тепер вона має стати символом їх революції, повалення влади Капітолію і боротьби за демократію - так, принаймі, говорять народу.

Хороший склад акторів і грають вони також чудово, навіть інколи вражаюче.

Фільм досить цікавий. І, всупереч всьому, що кажуть про комерцію та жадібних ділків Голівуду, поділ заключної частини "Голодних ігр" пішов на користь. Адже тепер, занурившись у світ Кітнісс Евердін, дистриктів та Капітолія, ми, глядачі, маємо можливість побачити, якою ціною робляться революції.

post-26947-0-56665200-1417684937_thumb.j

Опубліковано

Нещодавно дивився "я, начало" досить непоганий, хоча як на мене кінець ніякий.

Опубліковано

Нещодавно дивився "я, начало" досить непоганий, хоча як на мене кінець ніякий.

Я в чора написав тут http://board.lutsk.ua/topic/150626-sho-peregljanuti-perezavantazhennja/page__st__345 що фільм бомба! я з вами згоден, хоча кінець мені сподобався, в кінці я усе зрозумів, що вона то ...............)) не будемо видавати секретів для тих хто не дивився!

Опубліковано
Десь вичитав, що скоро будуть знімати Кікбоксер, тіко Ван Дам тепер "тіпа" вчити буде якогось слабачка,яких хоче помстити "тіпа"Том По за брата, корче згадали, я ДА!!!

DDuSuWl.gif

Опубліковано

DDuSuWl.gif

Подумав, почитав і згадав не Том По, а Тонг По ))ну вибачте коли це було.

Опубліковано

Barugan, цікава частина? А то немає можливості сходити в кіно, доведеться чекати коли в неті з'явиться

якщо чесно, то трохи підкачала......моя думка перша половина фільма нудотіна, друга якась цікавіша.

Опубліковано
А то немає можливості сходити в кіно, доведеться чекати коли в неті з'явиться

Осьо вам. Не дякуйте ^_^

Не люблю фантастику читати, а так дивишся наче казку:-)

Опубліковано

Не фантастика, а фентезі.

Читання + фантазія переплюне будь-яку намальовану "казку" ;)

Опубліковано

Не фантастика, а фентезі.

Читання + фантазія переплюне будь-яку намальовану "казку" ;)

Принаймні спробую. "Сутінки" колись читала

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Хтось підкаже де можна глянути в нормальній якості Великий уравнитель (2014)?

http://www.rutor.org...икий уравнитель

https://toloka.hurtom.com/tracker.php?sid=6541ac52773ca33a64bd3aed60d6f84c (з українським дубляжем)

P.S. Добротний олдскульний бойовик.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...