Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2014

Onil

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вчора вечором в Ківерцівському районі в селі Озеро в 23 годині сталось ДТП. Сам був свідком.

Було темно і туманно, їхала підвода з двома мужиками, як розказував виновник ДТП його засліпила машина яка рухалась впереді, а перед ним їхала підвода, на якій не було світовідбиваючих елементів, водій не побачив і збив їх. Один чоловік помер зразу, бо череп був пробитий повністю, признаків життя не було. А другий отримав черепно мозгову травму, ніби нічого не зламав. Кінь злетів в обочену, де його придушила балка з колесами, ще й шось там йому в бік залізло з того заліза, кров стікала, кінь мучився, але нічим йому не могли допомогти.

Чоловікі які їхали на підводі, були мабуть пяні, бо на місті пригоди знайшли бутилки з під пива.

Водій якій збив, їхав на чорній тойоті кемрі, як говорили, стоматолог з м.Рожище.

Опубліковано

Під входом до риббази на Конякіна на газоні лежить 2 покоцані бампери: передній білий і задній сірий. :)

Опубліковано

В Струмовці лежав мотоцикл,стояла Шкода.Не знаю що там,але мотоцикл,якийсь крутий ,вщент розбитий.

Опубліковано

В Струмовці лежав мотоцикл,стояла Шкода.Не знаю що там,але мотоцикл,якийсь крутий ,вщент розбитий.

Проїжджав мимо, у "Шкоди" (якщо це дійсно "Шкода" - детальніше не встиг розгледіти) теж серйозні пошкодження - розбитий передок, вибите переднє ліве колесо.

Опубліковано

Проїжджав мимо, у "Шкоди" (якщо це дійсно "Шкода" - детальніше не встиг розгледіти) теж серйозні пошкодження - розбитий передок, вибите переднє ліве колесо.

гляну на регістраторі.Може і фотки скину

Опубліковано

Ніхто не чув чому згоріло авто в ніч на 28 червня в дворі антоновского дому(8 квартирний з 3-х поверховими квартирами) біля 13 школи?живу рядом,наблюдав цю пожежу о 3 ночі,дві пожарки тушили,горіло добрих 10 хв якщо не більше.

Опубліковано

На Огиенка авария.Лексус в дереве ауди в лексусе, похоже на переход кто-то выскочил и они перестроились (имхо)

Опубліковано

не, троха не так - Лехус (за рулем молоденькая девочка), выезджая с 8 марта от пр.Победы, не пропустил Ауди (такси), которая педалила на оч приличной скорости, в Лехусе выстрелили подушки, а водитель ауди, с разбитой головой, удалилс яс места ДТП на скорой помощи.

Опубліковано

Разбился мой знакомый (млять) :( Сука-старая на шкоде решила развернуться с первой полосы через двойную сплошную..... Тварь ... сказал что видел мотоциклиста, но решил что он далеко.... и по-этому решил что успеет развернуться.

Вова (мотоциклист) живой, правда здорово поломан... (бляяяяяяяяя) не передать как..... всё..................

Опубліковано

Разбился мой знакомый (млять) :( Сука-старая на шкоде решила развернуться с первой полосы через двойную сплошную..... Тварь ... сказал что видел мотоциклиста, но решил что он далеко.... и по-этому решил что успеет развернуться.

Вова (мотоциклист) живой, правда здорово поломан... (бляяяяяяяяя) не передать как..... всё..................

Ну,слава Богу,що живий,одужання йому найшвидшого-там дуже сильний удар був.
Опубліковано

http://www.volynnews.com/news/city/dtp-v-strumivtsi-mototsyklist-v-reanimatsiyi-video/

DvbyF.jpg

вчерашнее дтп на Огиенка

http://www.volynnews.com/news/extreme/dtp-v-lutsku-leksus-v-derevi-audi-v-leksusi-video/

Опубліковано

не, троха не так - Лехус (за рулем молоденькая девочка), выезджая с 8 марта от пр.Победы, не пропустил Ауди (такси), которая педалила на оч приличной скорости, в Лехусе выстрелили подушки, а водитель ауди, с разбитой головой, удалилс яс места ДТП на скорой помощи.

На тому перехресті постійно немалі аварії.

Опубліковано
31-річний водій, керуючи автомобілем «Лексус», рухаючись другорядною, проїжджаючи нерегульоване перехрестя, не надала переваги в русі автомобілю «Ауді», яким керував 32-річний водій. Він рухався головною дорогою, внаслідок чого

І комент під статтею:

Свидетелями этого ДТП были дети..в автомобиле ЛоХус...была девушка которая быстро сняла номера выкинула в кусты и забрала ребенка.......и смылась не надав первую мед.помощь пострадавшему....так что н*** й писать ерунду....дети нашли номера от авто .
Схоже хтось когось буде відмазувати.
Опубліковано

Сьогодні, близько 18.15 біля Фуршету (Глобус), таксист на Логані "проспав" зупинку Лада Калина (в моделі можу помилитися) перед пішохідним переходом і розбив на Ладі бампер а Логану добряче потовк передка (радіатор лопнув). Сталося буквально в мене на очах - я рухався позаду через одне авто.

Не ловіть гав, якщо не дотримуєтесь дистанції...

Опубліковано

І ще одне ДТП викладу, сталося вчора, на виїзді із Піддубців. Просто фіксую факт. Оскільки сам є якоюсь мірою зацікавленою стороною,коментувати не буду, але буду радий вислухати думки стосовно ДТП в окремій темі.

post-3660-0-08594200-1404761563_thumb.jp

post-3660-0-46639900-1404761563_thumb.jp

post-3660-0-78929500-1404761563_thumb.jp

Опубліковано

Тема серйозна, але крапля гумору не завадить.

А спробуй проїдь мимо зупинки, не повернувши голову!!! Ну-у-у, що тут не зрозумілого?!?!))))

ПС. Звичайно, неприйемності, головне щоб учасники живі-здорові залишились.

Опубліковано

Тема серйозна, але крапля гумору не завадить.

А спробуй проїдь мимо зупинки, не повернувши голову!!! Ну-у-у, що тут не зрозумілого?!?!))))

Легко! Особливо якщо попереду рухається, скажімо, оце http://auto.ironhors...rado-2014.jpg або http://catalogcars.n...jpg афігєнний мотиватор голову скерувати туди, куди треба..

Опубліковано

мотоцикліст дуже хороша людина. на мотоциклі вже напевно років 5 завжди обережний і цього інших вчить. Козел на шкоді купляв кавуни і не дивився по сторонам вирішив пересікти 2 сплошні і поїхати куди йому треба!де такі виродки бувать???????проїдь 10 метрів і розвернися, а не через всю дорогу. Вова вирулював до останнього сподіваючись втримати мотоцикл та піти від удару. нажаль водій шкоди злякався коли побачив його і ще дав газу цим спричинив страшну аварію. Вова в реанімації тяжкі ушкодження: таз поломаний в 3 місцях руки поломані (права рука розтрощена кисть) ноги,гематоми...він навіть не прийшов в лікарню і не вибачився і не спитав за здоровя,-хоча би навіть за кров яку всі здавали!!!!!!!Молодий хлопець якому ще жити і будувати сімю лежить прикутий до ліжка!-через чиюсь неуважність та нехтуванням правил дорожнього руху!чуєш ти водій шкоди!!!!!!як про тебе пишуть 71-річний водій шкоди!тобі треба було вмерти, а не Володі!Цьому чудовиську так цього не подарують.Володю знають пів міста!!!!!Посадять тебе скот!тільки, що толку здоровя ти йому не вернеш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

ania.belа, а яка швидкість мотоцикла була, до 60-80 км/год? ні разу не бачив щоб на тій прямій мотоциклісти з такою швидкістю їздили, літають зазвичай...

з.і. водій шкоди мудак, жодних виправдань.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...