Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2014

Onil

Рекомендовані повідомлення

В 16-00 на К.Майдані на зупинці по стороні облради на лавету вантажили 124-ку в якої була розвалена передня права частина, таке враженя під щось залетів, ймовірно маршрутка або тролейбус.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

День сьогодні і дійсно чомусь важкий для пересування на авто....Тричі уникав зіткнень (двічі виїзд мені у бік з другорядної)

По Дубенському перехрестю....Знаки там для кого???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 16-00 на К.Майдані на зупинці по стороні облради на лавету вантажили 124-ку в якої була розвалена передня права частина, таке враженя під щось залетів, ймовірно маршрутка або тролейбус.

Читай пост №144:

Навпроти податкової 124-й Мерседес правою стороною догнав(чи просто не розїхався) з Богданом. Пошкодження в легковика серйозні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля Базиліку реально чудом не "покосив" людей. Наскільки зрозумів, вистрелило колесо і понесло. Люди хотіли "порвати", але адекватних виявилось більше. Ось відео залишків авто. Кричали, що водій пяний, як на мене, принаймні зовні, був тверезим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля Базиліку реально чудом не "покосив" людей. Наскільки зрозумів, вистрелило колесо і понесло.

П'яний чи ні - розберуться, а от швидкість явно була перевищена, і набагато.

При швидкості до 60км/год, навіть якщо вистрілило переднє колесо, машину втримати на дорозі - не проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

залізо все витримає, людське життя нйдорожче

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

машина стояла за 4-5 м від дороги. Зі слів свідків водій п'яний. Возили його в нарко. А швидкість була висока, перед Базиліком ями, от і не впорався. Добре, що хоч всі живі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Київському майдані мерс врізався в синю 15 десь перед обідом, що стояла на зупинці на площі. Летів трохи, після зіткнення сигналив сек. 20-30, спрацювала подушка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що сталося на Соборності? Виїзд з Воїнів в напрямку "Гостинця"

Стояла 99 перед переходом і трохи далі Audi Avant

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

машина стояла за 4-5 м від дороги. Зі слів свідків водій п'яний. Возили його в нарко. А швидкість була висока, перед Базиліком ями, от і не впорався. Добре, що хоч всі живі.

Машина явно далі ніж 4-5 м.))) До ям перед Базиліком не доїхав. Їхав від Олімпу.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да...день согодні і вправду дуже аварійний,сам два рази ледь-ледь уникнув ДТП,один раз вилетів мені в лоб Т5 новий з номерами 0707 я чудом вспів віддормозитися і до бровки прижатися щоб не зарядити йому в морду,а він поїхав собі далі як ні вчому не було....

І на Клима Савури теж мужик чуть не обідрав мені всього бока,закуняв за рульом і мене не замітив))

Будьте обережні,всі зараз після такого запою неуважні.(Жалко відеорестратора немає,я б вам накідав відосів з такими "водіями")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При швидкості до 60км/год, навіть якщо вистрілило переднє колесо, машину втримати на дорозі - не проблема.

та ти що?! сам пробував?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ти що?! сам пробував?

Було... 2 рази. Раз на своїй машині, другий - на машині товариша. В обох випадках ні люди, ні залізо не постраждали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іншого я й не чекав почути, але аж 2 рази - ти перевершив мої очікування :) Люди все життя їздять, мало в кого таке траплялося, а в тебе аж 2 рази!

На швидкості 60, та ще й на вузькій дорозі, та ще й якщо без достатнього досвіду - мало хто зможе втримати машину без ушкоджень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайомий каже, що сьогодні був свідком ДТП на Рівненській - збили чоловіка на пішоходному переході. Швидкість була величезна, дуже важкі травми. Надіємся, що живий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іншого я й не чекав почути, але аж 2 рази - ти перевершив мої очікування :) Люди все життя їздять, мало в кого таке траплялося, а в тебе аж 2 рази!

На швидкості 60, та ще й на вузькій дорозі, та ще й якщо без достатнього досвіду - мало хто зможе втримати машину без ушкоджень.

Ну що, ж поясню.

Люди все життя їздять, мало в кого таке траплялося

У тих, хто їздить стільки, скільки я - щось подібне, впевнений, траплялося (я права отримав тоді, коли багатьох з форумчан ще й на світі не було).

Тим більше, що це було в ті далекі роки, коли більшість автовласників не мали змоги вчасно купувати нові шини (і дефіцит останніх, та й з грошима туго тоді було), от і їздили на переварених або латаних-перелатаних шинах.

Так що який-неякий досвід у мене з цього питання є (ціною кількох сивих волосин :_02: ), тому й стверджую - на швидкості до 60 км/год машину втримати на дорозі цілком реально.

Якщо ж швидкість більша - тоді скоріш за все машина опиниться як мінімум метрів за 5 в стороні від дороги, як у даному випадку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайомий каже, що сьогодні був свідком ДТП на Рівненській - збили чоловіка на пішоходному переході. Швидкість була величезна, дуже важкі травми. Надіємся, що живий.

проїзджав повз цю ДТП.

чоловік років так за 40. (травми дійсно суттєві. працювали медики )

збили дійсно на пішохідному але зупинились за метрів 30 може і більше від нього.

швидкість в т.з. не могла бути ВЕЛИЧЕЗНА, бо їхав в сторону "Лучеська " а там постійно величезний затор при робочому світлофорі.

як водії так і пошоходи БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІШИМИ, бо сонечко в голівоньку вже добре гріє і трохі розсіює увагу.

думайте не тільки про себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора близько 19 години навпроти 6 гуртожитку СНУ стояв бус даївців. Біля нього була машина з відкритим багажником та дверима. Стояло трохи людей. Хто що знає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наскільки мені відомо вчора в луцьку в вечірній час молода жінка за кермом попала в аварію і травмувала собі таз і поламала ребра. де сталась аварія не знаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не зовсім дтп

Вчора десь 20.30 приблизно, на Рівненській біля кафе околиця дві авто ДАІ заблокували мерса універсала сірого кольору і скручували мужичка, який, судячи по координації рухів, був добряче таки під градусом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора при виїзді з Данила Галицького на Ковельську таксист на Geely CK догнав BMW 5-ї серії. Пошкодження вроді невеликі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

позавчора шавральот авео догнав копеєчку жужу на повороті від набережної на ковельську ("Т" образне перехрестя на сфітлофорі)...

в суботу на кільці набережної гонщики на перегонки валили... довалились, один проскочив, інший забор зігнув металевий (огорожа навколо кільця, та що пішохідний прохід обгороджує), результат можна оцінити, ще не ремонтували...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заправка ВОГ біля Там Таму - нєлєпо так - цокнулись опель зефіра здається, пані за кермом, і мазда 6.

Як на мене опель не дотримався правила перешкоди справа. Був бусік рено з даі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Казав швагро, якась аварія по Ветеранів, навпроти архіву, швидка, евакуатор!

Хто чув?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BMW пробила паркан до архіву

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...