Перейти до змісту

інтернет Київстар

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хз, для дому - мені вистачає, а в ігри я не граю...телевізор (через торрент-тв- proxy :smile-zachot:)  да просто шикарно працює і пофіг на IPTV з його затримками, завісаннями.

P.S. Грав якось в онлайнв в ВОТ.... не було лагів, але не в пятницю ввечорі )))

Опубліковано

Згідний для такого хватить)) ну на жаль для ігор це не той провайдер ((( .... добре що , ще не відключив Воля )))

Опубліковано

Я не знаю що в вас з пінгом. Сам перейшов з Волі на Кс. Так ,у Кс пінг трохи нижчий, де було 28 зараз 32-35 що є несуттєвим. Ще в останні роки аірбайтс почав погано качати з покійного ексюа. Зате тепер помітив таку цікаву штуку -  в стімі ігри качає зі швидкістю 11мбайт, в мене торенти дуууже рідко стільки тягнуть.
Мій скрін на Рівне, хоча завжди тестую на Києв.
P.S на даний момент пінг просто самальот.
6723185028.png

Опубліковано

Заходили з другом, на один і той же сервер в кс го, я на Київстарі в мене пінг 71, він на Воля в нього 47 пінг, потім я переключив теж на Воля , і в мене теж став пінг 47.... Подав заявку в Київстар на те , щоб зменшили якось пінг)))  якщо не зроблять, не залишусь....

Опубліковано

заявка типу "не можу грати в ксго" , бо пінг не влаштовує?

покажіть сучасного провайдера - який на це відреагує "НЕ стандартною" відпискою...і будуть праві.

Хто за пінг до вашого сервака відповідає? Вибирайте "трасу" - з обох по черзі і робіть висновки... може сервак на волі стоїть...

P.S. а потім - захотілось на іншому пограти - халепа...шукати іншого провайдера чи сервак?

Опубліковано

Я не хочу нічого доказувати, я думаю , хто вміє думати все самі зрозуміють. 

P.s серваків Українських немає  в кс го.... які можуть стояти на Воля.

Опубліковано
9 минут назад, R9 Fenomen сказал:

Я не хочу нічого доказувати, я думаю , хто вміє думати все самі зрозуміють. 

P.s серваків Українських немає  в кс го.... які можуть стояти на Воля.

Сервер може стояти у вас в квартирі. Ну принаймні з 1.6. Незадрочу в GO тому не знаю чи там є виділені. Але батько грає вже років 2 в ГО на Кс, і ніяких проблем з пінгом не має (конякіна біля риббази). Тому зворніть до провайдера і *біть за пінг. А ні то міняйте.

Опубліковано

Мені не треба розказувати, де може стояти сервер))) я сам знаю.... В Київстарі на всі сервера пінг гірший чим у Волі... не старайтесь мене робити дураком))) Інтернет від Київстар на даний момент в мене, для бабуль які читають тільки новини ))) і дивляться серіали))) но не як грати в ігри))) якби можна грати, але навіщо)) коли є провайдер кращий для цього, жаль Айрбайтс немає... 

• -1 1
Опубліковано
42 минуты назад, R9 Fenomen сказал:

Мені не треба розказувати, де може стояти сервер))) я сам знаю.... В Київстарі на всі сервера пінг гірший чим у Волі... не старайтесь мене робити дураком))) Інтернет від Київстар на даний момент в мене, для бабуль які читають тільки новини ))) і дивляться серіали))) но не як грати в ігри))) якби можна грати, але навіщо)) коли є провайдер кращий для цього, жаль Айрбайтс немає... 

Я сидів 7 років на білайн-кс, 4 роки на Аірбайтс-воля, тому мабуть таки можу вам розказати як про сервери так і про пінг так як являюсь задротом року з 2004. Вам дали пораду дрюкати провайдера за пінг, а ви чомусь піднімаєте чсв.
В Кс нижчий пінг але нижчий максиму на 10мл. все що решта це проблеми обладнання або у вас або в будинку.
P.S я ж вам скрін скинув.

Опубліковано

Прийдіть до мене в гості)) Я вам на площадці покажу скільки в мене було провайдерів))) повірьте я теж знаю , як працює Київстар))) Датагруп , Айрбайтс, і Воля))) Я ще помню часи коли Билайн продались Київстару)) і інтернет крім сайту берлога))) не фіга не міг))) навіть в ютубі запинався))) Я памятаю як датагруп перейшли на   динамический айпи підключення, і в них інтернет пропадав кожні 5 хв.))) і в іграх пінг скакав не реально)) і тільки на той час прийшов Айрбайтс, як один адекватний провайдер)) з ідеальним пінгом і швидкістю... 

Опубліковано
1 минуту назад, R9 Fenomen сказал:

Прийдіть до мене в гості)) Я вам на площадці покажу скільки в мене було провайдерів))) повірьте я теж знаю , як працює Київстар))) Датагруп , Айрбайтс, і Воля))) Я ще помню часи коли Билайн продались Київстару)) і інтернет крім сайту берлога))) не фіга не міг))) навіть в ютубі запинався))) Я памятаю як датагруп перейшли на   динамический айпи підключення, і в них інтернет пропадав кожні 5 хв.))) і в іграх пінг скакав не реально)) і тільки на той час прийшов Айрбайтс, як один адекватний провайдер)) з ідеальним пінгом і швидкістю... 

Пф. Білайн, таж конякіна. 128кб, і пінг менше 40. Ну і сотка на берлогу. От візьму і прийду в гості)

Опубліковано

Я не кажу що Київстар погана компанія, для 80% це ідеальний провайдер, але я пишу тільки для тих хто грає в ігри, я заплатив за це 140 гривень))) і зробив тести... хотя, хотів залишитись тут, для всіх інших пінг нафіг не треба, користуйтесь на здоровья)) 

Опубліковано

хз, знаю, що в декого, на ейрбайтсі (ну, там де бачив) був пінг і 2мс... але, спідтест - не показник....

обладнання провайдера, або, як у моєму випадку, зараз - 8 клієнтів вже (2 теліка , планшети та тефони, ну і ноут за яким я зараз)...а роутер - самий простий...ібо, нафіг мені щось дорожче, якщо 5 років майже без перезавантажень?

Все правильно, якщо потрібен пінг - в цьому випадку воля виграє, але знову таки, по вайфай - затримка...

Заради приколу, завтра кабель напряму вмикну, гляну на пінг.

Опубліковано

Згідний що спідтест не показник, але коли граєш на Шведском сервері з другом, а в мене в 1.5 раза пінг вищий , то тут до бабки не ходи) та і на 2ip.ru заміряв пінг на різні сервери по Європі , все одно Воля краще показує... 

Опубліковано
20 годин тому, R9 Fenomen сказано:

Воля краще показує... 

Це 2  ключові слова.  Все решта гівно.

Я, на волі,  за 3 дні двічі ребутав роутер, щоб нет трошки роздуплило.

На Ейрбайтс, міг місяцями не перегружати. Інет ЗАВЖДИ був на висоті.

Пінг - ще зовсім не ознака якості і стабільності.

• +1 1
Опубліковано

Женя, а ти як завжди... Я так само роутер перезагружав, але потім купив новий роутер, вже давно пора викидувати тплинки вони вже своє відслужили... попробуй замінити на роутер від xiaomi і не будеш перезагружати))) вже багато хто так зробив.... і Воля стане стабільна)) 

Пінг це якраз і ознака якості))) а швидкість ні ))) 

Опубліковано
21 час назад, R9 Fenomen сказал:

на 2ip.ru заміряв пінг на різні сервери по Європі , все одно Воля краще показує... 

Мені здається цитувати треба правильно.....

Опубліковано
13 часов назад, R9 Fenomen сказал:

Мені здається цитувати треба правильно.....

Зате буде відмазка що пінг не дає нагібати в кс го) Неодноразово бачив як люди овер 100 пінга були на перших місцях. 

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
14 годин тому, R9 Fenomen сказано:

попробуй замінити на роутер і не будеш перезагружати)))  і Воля стане стабільна)) 

Я апріорі не повинен смикати свій роутер. Пофіг який. Тплінк, чи асус, чи Зюксель чи циско - насрати. В  хорошого провайдера роутери працюють будь-які.

14 годин тому, R9 Fenomen сказано:

Пінг це якраз і ознака якості))) а швидкість ні )))

ти спеціаліст в мережах?  ок!

Я з тобою сперечатися не стану.  Але заради конченого порвайдера роутера міняти не стану.  Дешевше змінити провайдера. Оскільки підключення безкоштовне.

Можеш далі дрочити на Волю.

• +1 3

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...