Перейти до змісту

Що Вашим діткам принесе Миколай і Дід Мороз

RomaL

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В наш час - є все. Аби грошенят хватило. Та й діток нинчє, не обдуриш)))

P.S похресниці купив також в тигресі такий ніби колобок, який їздить, зверху відкривається кришка, а там лежать зірочки з буквами які треба вставляти в сам цей "колобок". Доречі, в Тигресі є багато зараз іграшок для розвитку дитини.

Опубліковано

Мій синок попросив в Миколая великого Лунтіка, який говорить)))))). Слава богу найшла м"ягку іграшку Лунтіка, який співає....

а где купили ?

Опубліковано

Мені малому солдатиків зазвичай дарували і цукерки. Ну і конструктор Lego

А дівчинці можна подарувати м'яку іграшку, настільну гру, пазли.

Дітям постарше - якийсь музичний інструмент чи науково-дослідницький набір (конструктор). Або книгу)

Опубліковано

батьки як правило купують те, в щоб с амі грались в їхньому віці :)

а так думаю подарувати можна дівчинці набір для гри в когось (лікаря, повара чи там ще кого), якщо є такі нахили, або подарувати якийсь конструктор, наприклад вирощування кристалів, чи там ще щось таке, що потребує якось навчання, чомусь там - думає це дітям теж цікаво.

тимпаче ляльки є, і таке все інше, от треба щось цікаве, настольна гра це саме те, пограти в неї ввечері зі всією сім'єю.

А ще прикол розкажу на новий рік, як одні батьки зробили своїм дітям подарунок.

Поїхали всі в ліс, шашличок, багаття розвели, діти собі граються всі, і тут чують всі хрускіт і топіт такий, і бац виходить дід мороз з торбою (ну класичний Дід Мороз), діти в ступорі пару хволин, ну він там з ними поговорив (все стандартно) роздав подарунки, і потім десь собі в ліс пішов. Діти були офігєть як задоволені.

Уявіть собі ліс, і тут Дід Мороз виходить неждано :)

Опубліковано

А нашому семирічному сину святий Миколай принесе цифрову фоторамку (як на мене, це 2 в 1: і рамка, і фотоальбом), а дід мороз - коника, який все повторяє (символ року), ну і треба привчати до роботи - підліткову лопату для прибирання снігу. Минулі роки були і стінка шведська, і планшет, і санчата. Ще можливий варіант - лижі, коли ж їх ще дарувати, як не взимку, ДН влітку. Дарували ще дитячий мікроскоп - так собі подарунок, цікавий був (для всіх) магнітний конструктор, його, до речі, можна докуповувати.

Опубліковано

А нашому семирічному сину святий Миколай принесе цифрову фоторамку (як на мене, це 2 в 1: і рамка, і фотоальбом), а дід мороз - коника, який все повторяє (символ року), ну і треба привчати до роботи - підліткову лопату для прибирання снігу. Минулі роки були і стінка шведська, і планшет, і санчата. Ще можливий варіант - лижі, коли ж їх ще дарувати, як не взимку, ДН влітку. Дарували ще дитячий мікроскоп - так собі подарунок, цікавий був (для всіх) магнітний конструктор, його, до речі, можна докуповувати.

Покажіть будь ласка, що то за магнітний конструктор. Зацікавило.

Дякую

Опубліковано

В мене поки з цим просто). Є лист- є подарунки.

Лист старшого (6р) sxM6E.jpg

Подарунок старшому lego_7498_5739918.jpg

Подарунок меншому (4р) lego_7288_5731734.jpg

Опубліковано

Оленка, Я жду сина і не продавав би її взагалі - гарна штукенція... а так удачно позичив гроші "другу" перед пологами... і, доки мій миколайчик ще в животику, змушений продати :))

Опубліковано

DMK, магнітний конструктор - класна іграшка! Мій син любить ним гратись років з чотирьох, і досі цікаво!

white-1001PXD.1358513493.SND186F2.obj.0.1.jpg.oe.jpg.pf.jpg.1350nowm.jpg.1350x.jpg

zakaz-HP-630-Notebook-PC.1381825388.SNB4C4B9.obj.0.7.jpg.oe.jpg.pf.jpg.1350nowm.jpg.1350x.jpg

maxresdefault.jpg

Раджу брати якнайбільше деталей :) Самим буде цікаво з малечею погратися)))

Опубліковано

Покажіть будь ласка, що то за магнітний конструктор. Зацікавило.

Вони є різні, ось декілька фото

Дуже вдячний :) За приставку - це да... Згадаю своє дитинство, як сам чекав всю ніч, не спав, щоб побачити того миколая... Не дочекався, но на ранок знайшов Dendi :) Як сьогодні пам'ятаю свою радість )))) Тільки в наш час - приставка вже як мінімум PlayStation 3 \ XBOX :)

Опубліковано

Коли нашому старшому було три роки замовили діда мороза і снігурку. Приперся дідок з подертим носом і пристаркувата снігурка, причепились до дитини розкажи віршика. Малий злякався. Після того подарунки тільки під ялинку клали. В нас старший золотою дитиною був. Тільки книги просив. Енциклопедій ще й меншому вистачить. Ще тоді дуже цікава серія нкиг була з усілякими прибамбасами: Єгиптознавство, Піратологія,Чарівна книга. Рекорди Гінеса також з задоволенням читав.

Опубліковано

темка супер, багато класних ідей!

я згадав як мені на новорічні свята дарували дитячі журнали і річні підписки на них - потім щомісяця невеличка радість ))

Опубліковано

О, яке це щастя раніше було!! Пишуть дітки листи ( до речі всі їх зберігаю, це окрема граматика і окремі приколи), а ми їм відповідно до листів - то трансформери, то вертіки на пульті, то літаючу тарілку іграшкову ( реально літала на рівні 3-го поверху і світилась).

Зараз моїм хлопчикам 12 і 14 років. Займаються спортом. Перед святом я "пробивала" за вечерею, що б вони хотіли... ( Смартфон, планшет, ноутбук у них вже є). Сказали - на розсуд Миколая. Сьогодні з чоловіком заїхали в спорт.магазин, одному купили плавальні окуляри, другому- щитки і гетри футбольні і рюкзачки нові для спортінвентаря обом.

У меншого сьогодні змагання якісь були футбольні міжшкільні. 1-ше місце зайняла його команда. Приїхав ввечері з пакуночком цукерок ( це їм приз роздавали). Заходить додому, кричить - "Мама, бігом сюди!". Я вихожу, а малий каже - "Іду, дивлюсь - Миколайчик! Каже мені - передай ці цукерочки своїй мамочці красуні і привітай її з святом".І це так приказував з почуттям, як казочку!! Зворушливо так, ёлки, я чуть не розплакалась.

Спілкувалась на роботі з колегами, у кого маленькі донечки, то всі бажають іграшку - собачку маленьку ( вона з сумочкою продається).

post-18184-0-71240500-1387388763_thumb.j

Хто на Миколая, а хто на Новий рік вже планує купити таку. До речі, сьогодні колега показувала журнальчик з польського маркету, там така в районі 90 злотих ( у нас - значно дорожче).

Опубліковано

Старшій телефон (на Миколая і Новий рік) + комплект скринька\записник\фотоальбом\рамка, ця вже жде-не дождеться.

Меньшенькій "тьотю" (це так вона лялюсь називає).

Опубліковано

DMK, магнітний конструктор - класна іграшка! Мій син любить ним гратись років з чотирьох, і досі цікаво!

white-1001PXD.1358513493.SND186F2.obj.0.1.jpg.oe.jpg.pf.jpg.1350nowm.jpg.1350x.jpg

zakaz-HP-630-Notebook-PC.1381825388.SNB4C4B9.obj.0.7.jpg.oe.jpg.pf.jpg.1350nowm.jpg.1350x.jpg

maxresdefault.jpg

Раджу брати якнайбільше деталей :) Самим буде цікаво з малечею погратися)))

класна тема про подарунки...

по відгукам можна і своїм дітям щось цікаве придивитись....

а то кожен рік голову ламаю..

сину цього року 5 років..19 грудня Миколая, 20 грудня в нього день народження 1 січня Новий рік...

і на це все треба 3 різні подарунки...))) от сиди і думай )))

п.с. підскажіть де в Луцьку можна купити магнітний конструктор - великий набір....320-380 деталей..

дякую

Опубліковано

підскажіть де в Луцьку можна купити магнітний конструктор - великий набір....320-380 деталей.. дякую

В Луцьку не зустрічала таких останнім часом. На подарунок другові сина замовляла в інтернеті

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...