woodwork Опубліковано 15 Грудня, 2013 в 21:12 #1 Опубліковано 15 Грудня, 2013 в 21:12 Хочу змінити/обновити/тюнінгувати щось в авто (в салоні) не докладаючи космічних фінансів, можливо затягнути щось плівкою (карбон) чи ще що, цікавить думка та досвід людей, можливо хто вже робив чи стикався з подібним. Авто 2006р.
HelloBoy Опубліковано 15 Грудня, 2013 в 21:23 #2 Опубліковано 15 Грудня, 2013 в 21:23 http://www.busmaster.lutsk.ua/ це не реклама!
Sp_RoNdo Опубліковано 15 Грудня, 2013 в 23:22 #3 Опубліковано 15 Грудня, 2013 в 23:22 http://bibikalka.com/
Deemon Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 07:36 #4 Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 07:36 карбон, вініл і інший "псевдотюнінг" комерційно\вантажного авто - неоправдане вкидання бабла, яке ніколи не окупиться і збоку виглядатиме дико...
MACCEN Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 08:05 #5 Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 08:05 подобається людині і є гроші, то чому б і ні хтось жінку одягає (тюнінгує), а хтось машину одягає (тюнінгує)
Deemon Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 08:16 #6 Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 08:16 По місту ганяє короткий вантажний crafter, затягнутий в мат, дико, безтолково, з якого боку не глянь.Призначення (у всьому цивілізованому світі) для таких авто - перевозити вантажі, інструмент, обладнання: заправив\ помив - в дорогу.Не розумію наших людей, які ананірують на циганщину: вишивку крісел\столи\штори\діоди куди-тільки-можна-запхнути у великих та не дуже будах на колесах, брєд, брєд, брєд....
vic4ever Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 08:25 #7 Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 08:25 У всьому цивілізованому світі люди можуть собі дозволити за прийнятні гроші купити легкове авто і використовувати його за призначенням. У нас трохи по-іншому все(( Якщо вибирати між новим Ланосом і 5-річним вантажним Вівариком, багато хто схиляється до 2-го варіанту. А тюнінгувати/не тюнінгувати - особиста справа кожного. П.С. Я не прихильник тюнінгу.
Fantom Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 08:55 #8 Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 08:55 називайте це як хочете, тільки не тюнінгом Стайлінг - думаю то воно
lightman Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 09:59 #9 Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 09:59 По місту ганяє короткий вантажний crafter, затягнутий в мат, дико, безтолково, з якого боку не глянь.Призначення (у всьому цивілізованому світі) для таких авто - перевозити вантажі, інструмент, обладнання: заправив\ помив - в дорогу.Не розумію наших людей, які ананірують на циганщину: вишивку крісел\столи\штори\діоди куди-тільки-можна-запхнути у великих та не дуже будах на колесах, брєд, брєд, брєд....+1якщо це той, чорний, то його пробували продати на риа за $60kзвичайно що ніхто й приблизно не повівся))) - бо це ціна крутого заводського пасажира віано чи мультиванаяк на мене, максимум в що можна вкласти: гарні литі диски, і якісну музику для сібя любімого))
Litovets Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 12:43 #10 Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 12:43 брєд, брєд, брєд....Це про будь який тюнінг мікроавтобусів, мінівенів, черевичків.
bodia88888 Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 14:08 #11 Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 14:08 як на мене, максимум в що можна вкласти: гарні литі диски, і якісну музику для сібя любімого))і абізатєльно затаніровати)))
Andreyko Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 17:17 #12 Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 17:17 неоправдане вкидання бабла, яке ніколи не окупиться і збоку виглядатиме дико... Не зовсім і дико... Гарний сайт, рекомендую http://busovod.ua/index.php
St@S_ Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 18:04 #13 Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 18:04 Не зовсім і дико... раз так, імхо - витримано і із смаком
Соромітник Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 18:26 #14 Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 18:26 не розумію навіщо тут чиєсь ставлення до тюнінгу якщо нікому воно не цікаве. Але раз оффтоп, то влітку в Туреччині бачив щось наподобі отакого звірика дуже навіть так нічьо. Доречі, звідки такі сільські замашки "раз бус - то тра дрова возити"... вони і пасажирські бувають чи не траплялись ?
MrVes Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 18:43 #15 Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 18:43 По місту ганяє короткий вантажний crafter, затягнутий в мат, дико, безтолково, з якого боку не глянь.Призначення (у всьому цивілізованому світі) для таких авто - перевозити вантажі, інструмент, обладнання: заправив\ помив - в дорогу.Не розумію наших людей, які ананірують на циганщину: вишивку крісел\столи\штори\діоди куди-тільки-можна-запхнути у великих та не дуже будах на колесах, брєд, брєд, брєд....Як не дивно, але в людей присутній потяг до комфорту та краси. І не зважаючи, що у кожного воно своє, це ще ніколи не заважало облаштовувати робоче місце, прилеглу до садиби територію чи власне авто так, як кому забажається.Щодо всього цивілізованого світу, то нові авто все більше стають комфортними та з надзвичайно великою к-тю додаткових опцій, а відтак тавоє бачення циганщини тут ні до чого. Те що це не подобається тобі не значить, що це є неприйнятним.
woodwork Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 19:03 Автор #16 Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 19:03 О-о-оу... стоп, падаждітє гражданє! по перше, читайте уважно шапку: Хочу змінити/обновити/тюнінгувати щось в авто (в салоні) не докладаючи космічних фінансів, можливо затягнути щось плівкою (карбон) чи ще що, цікавить думка та досвід людей, можливо хто вже робив чи стикався з подібним. слово тюнінг написано в самому кінці, оскількі не всі розуміють слово обновити в тому розумінні, в якому хочу подати його я, мав на увазі в салоні, а не зовні, тобто налеплювати пластмасок, наклейок СУПЕРСПІД, НІТРО, і іншого бредоття (чи що там ліплять) не збираюсь. Я припустив як варіант обтягнути плівкою деякі деталі, оскільки не бачив такого в аналогічних машинах, хтозна як виглядатиме. Я авто юзаю для себе, іноді перевожу великогабаритні матеріали, переробив на пасажира 9 місного, але хотілось "ізюмінкі", думав підскажете, дякую...
Deemon Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 19:23 #17 Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 19:23 Сфоткайте і викладіть сюди будь-який з місцевих автобусів, який адекватно без бидло-підходу "прокачаний", фоткі з інтернетів невсчьот, як і шедеври вишківсько-рованських ікзібітів.
MrVes Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 22:34 #18 Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 22:34 Сфоткайте і викладіть сюди будь-який з місцевих автобусів, який адекватно без бидло-підходу "прокачаний", фоткі з інтернетів невсчьот, як і шедеври вишківсько-рованських ікзібітів.Фото прокачаних окулярів тобі потрібно викласти. Для тих хто не бачив попередній пост ТС або ж чий нік починається на D і закінчується eemon - мова не йде про прокачку.Тюнинг по-англійському означає «настроювання» або «регулювання». Тюнинг – це зовнішнє й внутрішнє оформлення автомобіля. Відомо адже, що машина сходить із конвеєра така ж, як і сотні інших. Завдання тюнинга – додати автомобілю індивідуальність. Це не тільки зовнішнє оформлення, але й технічне, і внутрішнє. Тюнингом займається кожний водій сам, пристосовуючи автомобіль до свого смаку.
Black Опубліковано 17 Грудня, 2013 в 01:26 #19 Опубліковано 17 Грудня, 2013 в 01:26 Доречі, звідки такі сільські замашки "раз бус - то тра дрова возити"... вони і пасажирські бувають чи не траплялись ? Бувають, але не тут.
vipstyl Опубліковано 17 Грудня, 2013 в 06:54 #20 Опубліковано 17 Грудня, 2013 в 06:54 Хочу змінити/обновити/тюнінгувати щось в авто (в салоні) не докладаючи космічних фінансів, можливо затягнути щось плівкою (карбон) чи ще що, цікавить думка та досвід людей, можливо хто вже робив чи стикався з подібним. Авто 2006р.Дуже прошу завітати до нас у Ателье Автодизайну ”Vip-стиль” , ми постараємось щось придумати по вашому бажанню. Поки що подивіться тут - наразі трошки насипом, але поправимо з часом. )Тут декілька фоток:Цікавий варіант обтяжки панеліВаріант обтяжки картиВаріант обтяжки руля--------------------------------------------------------------------Ателье автодизайну Vip-Стиль.Виконуємо всі види послуг по переобладнанню автомобілів, автодизайн, тюнінг, автозвук.http://www.vipstyl.com.ua/+380 (50) 14-18-318
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.