Перейти до змісту

Маладой атэц

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

головне не забути на роди фотоапарато, в мене такі фоткі вдома....ніколи не думав.......про такі можливості окремих людських органів.....думав викласти в фотовідділ але побоявся.

Та ну,це пендоси камеру прямо в мат..,туда сунуть.Вже коли покормимся і заспокоїмся,тоді й фоткать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь

так - як , коли і з ким родити - не тут обговорювалося.. тому..

ДІлимося досвідом..

Гловне - не бути безучасним у тому робить мама..

не боятися взяти дитя і покупати, змінити підгузника чи пелюшку тим паче попрати..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну... ми в душ, і їдемо родити ;)

Так що можете помолитись за нас, а хто не вміє молитись, то просто побажайте чогось доброго :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну... ми в душ, і їдемо родити ;)

Так що можете помолитись за нас, а хто не вміє молитись, то просто побажайте чогось доброго :blink:

з Богом,хай все буде гаразд.Сьогодні астрологічно благоприємний день для першого кормління дитини!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нехай все буде добре.

коротко, але щиро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приєднуюсь до побажань, сьогодні настрій в тебе гарний.

Впевнений шо все буде добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми в родовій палаті. Перейми приблизно одна на 7 хвилин. Жінка скаче на м'ячі :)

Казали що ми надто рано приїхали. Але як взнали що це треті пологи, то сказали що якраз вчасно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось така родова і моє сонечко :)

ЗІ. Класна штука ті смартфони :)

post-51-1193496504.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а це - забава спеціально для батька, який чекає поки жінка народить :)

post-51-1193497800.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перейми кожні 2 - 2.5 хвилини і набагато інтенсивніші ніж були. Досить болючі, але настрій бойовий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми все ще в переймах. Фактично роди ще і не почалися. Вже починаємо скучати і жінка жаліє що не дозволила мені взяти ноутбук - так би якийсь фільм подивилися, наприклад Resident Evil 3 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фактически роды идут уже полным ходом :)

Они ведь начинаются именно со схваток, а ребёнок выходит во втором периоде, который значительно короче первого - того, что сейчас у вас :)

Держитесь там! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вадік тууууууууууууууууужжжжжжжжжжжсяяяяя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Удачі!!!!!!!! :)

Ех, щасливііііііііііі!!!!! :)

Давайте нам із Юлямпочкою старших на догляд. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дітей доглядає бабуся :)

Ці роди в нас якісь самі довгі - регулярні перейми продовжуються вже більше ніж 9 годин. Перші роди продовжувалися 2 години, другі - годин 6. Але перейми вже досить часті, так що можливо скоро вже...

Хочу назвати сина Остапом, але каже жінка що Остап Вишня вже є, а якщо буде ще Остап Слива - будуть одного саду ягоди :)

post-51-1193508163.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чувак, ти ту цяцьку можеш для мене з роддому стянути, буду з собою в відрядження брати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а тепер саме смішне -- мене відправили додому :D

Кажуть що родова діяльність ще фактично не розпочалась, і швидше за все до ранку не почнеться. І взагалі, кажуть, це ще "не ті схватки". Хоча дружина (мати двох дітей) каже що якщо це не схватки, то вона не знає що таке схватки...

Дружину напоїли валеріанкою і поклали спати, а мені порадили поїхати додому щоб жінка відпочила. Так що не відомо коли ті роди розпочнуться :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шото гонят в нашем роддоме.

Вадим, смотри шоб не вымучили. они это там умеют...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме гірше -- це моральне навантаження. Аня вже налаштувалась на роди, а тут отаке... дзвоню -- плаче :D

Каже що схватки продовжуються, правда зараз вона лежить, то вони трохи легші, не такі болючі. Буду надіятись що або засне, або почне родити. Добре що це не Київ, і їхати мені до роддому максимум 10 хвилин, а якщо посеред ночі і буду спішити -- то і в 5 хвилин вкладусь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме гірше -- це моральне навантаження. Аня вже налаштувалась на роди, а тут отаке... дзвоню -- плаче :D

Каже що схватки продовжуються, правда зараз вона лежить, то вони трохи легші, не такі болючі. Буду надіятись що або засне, або почне родити. Добре що це не Київ, і їхати мені до роддому максимум 10 хвилин, а якщо посеред ночі і буду спішити -- то і в 5 хвилин вкладусь

Вадим, хай не плаче, ну подумаєш, всяке буває. Я родила 19 год. Чоловік, бідолаха, в кінці вже забився в куточок і не знав, що робити. :D Але все, зрештою, склалось добре. Хай тримається!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Успіхів дружині у цій нелегкій справі

А тобі тільки можна побажати терпіння

З.І. А сина можна назвати Георгієм - переможець. :D Адже він так поривається у світ, а лікарі відкладають його появу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Георгій -- ім'я, яке дуже багато людей плутає з Григорій... Та і як його називати? Жорік? Гео? Ну ні, дякую... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вадим, хай не плаче, ну подумаєш, всяке буває.
Аня каже що якщо до завтра не родить, то її переведуть в палату, а звідти вже і додому втекти можна... а тут я їй плакати не дам :D
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді назви Юрій :D Буде тескою моїм і твого брата

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене за другим сином щось схоже було - теж схватки, привіз в роддом і вони поступово в дружини затихли :huh: ( мене вигнали додому на два дні) потім подзвонила, я на таксі і туди (народжували, доречі, на драбинці :P ) Храни вас всіх бог, легких вам всім родів особливо Plum та Ані, ТРИМАЙТЕСЬ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...