Перейти до змісту

ТОВ «Волинські оптичні мережі»

Рекомендовані повідомлення

в Києві - цілі офіси розпродують системники (навіть майже нові), всі на ноути пересідають. Навіть коли війна закінчиться - нормального графіку енергопостачання - не варто очікувати кілька років.

Змінено користувачем Bliksss
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 хвилин тому, Black сказано:

Що тобто? Третина міста завжди без світла, який відсоток має акуми чи ДБЖ? 10-20% з них?

клієнти ВОМ - в основному приватні особи (можу помилятись), більшість - ноутами користується, от не бачу сенсу системник вдома тримати,

якщо не ігроман чи єврей дизайнер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, Bliksss сказано:

клієнти ВОМ - в основному приватні особи (можу помилятись), більшість - ноутами користується, от не бачу сенсу системник вдома тримати,

якщо не ігроман чи єврей дизайнер

В мене наприклад системники з 2000 року і мені зручно працювати і серфити на 24 дюймах, а не на 14, 15 чи 17. Ноут є 2005 року, який я використовую для автодіагностики

Змінено користувачем Black
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, Bliksss сказано:

ДБЖ з такими цінами - гроші на вітер, перевести все на ноути і мати спокій, для прикладу - i5 10xxx з дискретним відео

Йдеться про ДБЖ для роутера і медіаконвертера PON. Але я купив б/в ДБЖ 700VA для компа за 430 грн і ще один малопотужний 420VA з новим акумом за 700 грн, який непотрібний вже. І ще один для котла Smart за 1450. Правда в Польщі, але бачив на олх Мустек вчора в Ратно за 600 грн. Роутер працює від автомобільної акб.   

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Black сказано:

В мене наприклад системники з 2000 року і мені зручно працювати і серфити на 24 дюймах

що заважає - поставити поряд з ноутом монітор та клаву з мишкою, а у випадку блекауту - не переривати робочий процес?

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Black сказано:

Йдеться про ДБЖ для роутера і медіаконвертера PON

PON від повербанка, інтернет - любий ноут роздавати може замість роутера (якщо не хитромудро мережа побудована), дешево і практично...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, Bliksss сказано:

PON від повербанка, інтернет - любий ноут роздавати може замість роутера (якщо не хитромудро мережа побудована), дешево і практично...

В мене дешевше, бо був старий акумулятор і ще один дали пізніше і було якраз 2 роз'єми живлення з крокодилами. Включив інтернет відразу через кілька хвилин як прилетіло перший раз. Потім перемикач з Алі присобачив, зараз все в корпусі. 

20230126_151729.jpg

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, Black сказано:

Але я купив б/в ДБЖ 700VA для компа за 430 грн

нафлудимо в темі, але, таки запитаю - на скільки його для компа вистачить? Кілька хвилин?
Автомобільний акум приєднати? не варіант - довго заряджати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довго заряджати упсом, і то його можна переробити на більший струм, а автомобільною зарядкою годин 10, якщо повністю розрядити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Black сказано:

Довго заряджати упсом, і то його можна переробити на більший струм, а автомобільною зарядкою.

ноут - 100W зарядка за 2 години до 100% (вистачить на 12 годин, якщо не шпілити в ігри), таки - практичніше рішення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене ненормований графік. можу працювати в любий час, упс для того, щоб комп не виключався раптово і можна було завершити роботу, а інший з синусом для котла на випадок довгого блекауту. 7 ампер акум на світло на кухні - під шкафчивами лед стрічка була, зробив автоматичне переключення на акум і зарядка від лед драйвера з dc-dc конвертером. Все автоматизовано )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, Bliksss сказал:

так можна і напряму - оптику впихнути, в чому проблема?;)

Та ні в чому, але лишні 20k кишеню поки не жмуть)

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Bliksss сказано:

в Києві - цілі офіси розпродують системники (навіть майже нові), всі на ноути пересідають. Навіть коли війна закінчиться - нормального графіку енергопостачання - не варто очікувати кілька років.

В новинах було що це не проблема, просто буде декілька ліній живлення, наше старе +інше обладнання з другими частотами.

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Та ні в чому, але лишні 20k кишеню поки не жмуть)

ZTE якось бачив, щось біля 1700грн, але ЛАН порти були 100

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не флудимо... Переходимо у відповідні теми

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Oli сказано:

В новинах було що це не проблема, просто буде декілька ліній живлення, наше старе +інше обладнання з другими частотами.

мож - десь і буде, не забувай - в кожного "обленерго" свій власник, десь ДТЕК, десь - інші олігархи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, Bliksss сказано:

мож - десь і буде, не забувай - в кожного "обленерго" свій власник, десь ДТЕК, десь - інші олігархи.

Питання часу, ти ж сам бачиш

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тариф піднімуть і все відновлять за наш кошт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

запрацював drive2.ru у ВОМ, але без зображень, вони з домену a.d-cd.net завантажуються. І ВОМ прикрив traceroute, йшло через dataline.ua, він рубає доступ до сайтів, dataline неадекватний провайдер, який закрив все що треба і не треба. В багатьох провайдерів такі сайти як драйв, ixbt.com, monitor.net.ru, 4pda, zoom.cnews.ru працюють.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Норм Швидкість....

1885782404_2023-01-26214702.thumb.png.6be16db06f63ed2f59f45180ce5c2308.png
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Black сказано:

запрацював drive2.ru у ВОМ, але без зображень, вони з домену a.d-cd.net завантажуються. І ВОМ прикрив traceroute, йшло через dataline.ua, він рубає доступ до сайтів, dataline неадекватний провайдер, який закрив все що треба і не треба. В багатьох провайдерів такі сайти як драйв, ixbt.com, monitor.net.ru, 4pda, zoom.cnews.ru працюють.

можливо це повязано з указами які одні виконують а інші ігнорять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, R9 Fenomen сказано:

Норм Швидкість....

1885782404_2023-01-26214702.thumb.png.6be16db06f63ed2f59f45180ce5c2308.png

я теж недавно зацінив гігабіт замість 300

так би мовити плюшки :)

• Подобається 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, BkSeo сказано:

Ну ось, щойно - вимкнули світло, стало - значно краще (тариф -100), так - буває до 40-50 просідає.

spacer.png

балують вони :) нас час від часу 

Змінено користувачем Factory
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 годин тому, Bliksss сказано:

сьогодні - підключили, півтора місяця - чекали

спідтест ВОМ на Київстар

spacer.png

спідтест КС на ВОМ

spacer.png

для початку,

1) сервера при тестах різні

2) тест по кабелю чи по wifi?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, Factory сказано:

можливо це повязано з указами які одні виконують а інші ігнорять

Я ознайомлювався з указами, там немає такої кількості сайтів. Просто вони взяли цілі підмережі заблокували або по CDN.

https://kopiyka.org/korysna-informatsia/zablokovani-sayty

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...