Перейти до змісту

Майдан? - Майдан!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

От сиджу я і дивлюсь громадське тв і думаю: все таки погану послугу робить онлайн тв євромайдану - сидиш собі і дивишся такий собі "дом-2"......

Монтян мені всі шаблони про євромайдан порвала. Хто дивився тільки що громадське - зрозуміє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

http://podrobnosti.u.../09/947026.html

16.46 Лидеры оппозиции заявляют о штурме блокпостов на улицах Киева. "Один из наших блокпостов оттеснили, а людей побили", - заявил лидер фракции "Батьківщина" Арсений Яценюк. Эпицентром событий являются блокпосты, организованные оппозицией вокруг мест проведения пикетов и других акций. В частности, по словам лидеров оппозиции, атакованы блокпосты на улице Лютеранской и Шелковичной.

невже почнуть штурм, во урод, віддав наказ бл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Монтян мені всі шаблони про євромайдан порвала. Хто дивився тільки що громадське - зрозуміє.
стара курва, де вона була раніше така мудра.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це всьо. До неділі все скінчиться.

Блокпост мєнти розбирають під Марусю "протестувальників". *рукаліцо*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эта Монтян противная баба но в её словах есть зерно правды. Согласен с Dream

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не дивився. Можна коротко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Вони розчищають наші блокпости. Нічого страшного - ми поставим нові" ©О.Кайда, нардеп Свобода. Тільки що в ефірі Громадського.

А раніше, у Василькові, Пишний, теж Свободівець, пропонував пропустити 4 автобуси з беркутом - див. тут з 2:10 . І це вже після того як на Київ поїхало 15!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не дивився. Можна коротко?

Если коротко. Это всё противостояние семьи Януковича и олигархов у которых семья "отжимает" бизнес.

Как то так, если ошибся - поправьте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Монтян розумна сука, але картина більш різнопланова, ніж вона малює. Так, це протистояння олігархів, але й так- це вияв думки мільйонів. в такій ситуації дуже багато хто хоче мати користь, всіх не перелічиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як допомогти українцям на Майдані в Києві

http://helpeuromaidan.info/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если коротко. Это всё противостояние семьи Януковича и олигархов у которых семья "отжимает" бизнес.

Как то так, если ошибся - поправьте.

іщо? олігархи соснули. в нас в україні всі рівні - і олігархи такі самі як і всі :)

якщо ви думаєте що багата людина не може бути дебілом ви сильно помиляєтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это всё противостояние семьи Януковича и олигархов у которых семья "отжимает" бизнес.

Якщо це справді так то я на стороні олігархів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Захопили видання Цензор.Нет і офіс "Батьківщини"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інфо з вищезгадуваного сайту "Як допомогти українцям на Майдані в Києві" http://helpeuromaidan.info/

Дійте як можете у своїх містах

Організовуйтеся і їдьте до Києва.

• Якщо ви не знаєте як швидко дістатись до Києва або, навпаки, маєте вільні місця в машині чи можете взяти з собою передачі на Майдан, залишайте повідомлення у групах:
    • 1) Transfer Euromaydan,
    • 2) Kyiv Lviv Connect
    • Заповніть спеціальну форму, щоб краще організувати поїздку без перепон в прямому і зворотному напрямку (джерело — galas.org.ua).

[*]Моліться за всіх людей, від яких залежить наше майбутнє.

[*]Підтримайте оголошені страйки у своїх містах, на підприємствах.

[*]Друкуйте і поширюйте плакати, листівки: Страйк Плакат

В Луцьку записатись на транспорт на Майдан можна в Палаці культури( Будинок культури) , машини їдуть щоденно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Захопили видання Цензор.Нет і офіс "Батьківщини"

Громадське тв повiдомляэ- що люди озброэнi автоматами калашникова захопили та трощать ломають усе там, журналисти та звичайнi працiвники захопленi в полон, там ще газета вв та iнт.видання цензор нер також попали пiд роздачу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію що зараз на Грушевського відбувається те, що мало бути 30-го вночі на Майдані, - очистка. А не зачистка. :/

#ЄвроМайдан з ефіру hromadske.tv Силовики щитами потроху витискають мітингувальників вниз по вулиці Грушевського.

1 хв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Грушевського вiдiзвали один мiлiцейский кордон- до чого б це?

Громадське тв наживо

Львiвський канал Zik на супутнику транслюэ Громадське ТВ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Визначили звiдки здiйснюэться ддос атака на громадське тв - Красноярск

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз на Майдані. Периметр дуже сильно охороняється мітингувальниками. КМДА - входи забарикадовані. На розі вул.Хмельницького та Хрещатику, на Прорізній - кордони ВВ. Великі барикади на самому Майдані. У вхід до периметру фейс-контроль, не усіх пускають. Зі сцени виступають всякі діячі. Замело усе снігом. Усі магазини на Хрещатику зачинені.

Чесно, трусом ніколи не був, але зараз...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВВ займуть позиції, а потім вночі їх замінять фашисти з беркута

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вхід до м. Майдан забарикадований.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Євромайдан в Україні: опозиція озлоблюється - RFI

Цей тиждень в Україні увібрав стільки подій, що в інший час їх вистачило б на цілий рік.

Євромайдан в Україні: опозиція озлоблюється - RFI

Цей тиждень в Україні увібрав стільки подій, що в інший час їх вистачило б на цілий рік.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без крові ця влада не відступить!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...