Перейти до змісту

Майдан? - Майдан!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

всє бєгом в ЦУМ!!!)

І багато ж так і зроблять...

Сьогодні долар вже по 8,5 . до неділі може й 9-10 бути.

Які знижки?

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

всє бєгом в ЦУМ!!!)

І багато ж так і зроблять...

Які знижки?

спочатку фаер-шоу, а потім і знижки! як два роки тому...

Опубліковано

Які знижки?

А де по 8.5? чи це просто Ваші фантазії?

перепрошую за офтоп

• Адміністратори
Опубліковано

Що тільки не придумають політтехнологи щоб обізлити народ.

Опубліковано

F DB XBNFKB ZR NFYZ XJHYJDJK GSIRJK YF VS:USH'Z {JLBKF& :0156:

А ВИ ЧИТАЛИ ЯК ТАНЯ ЧОРНОВІЛ ПІШКИ НА МЕЖИГІР'Я ХОДИЛА?

Як Ви думаєте як швидко Овоч вернуться з відрядження якщо взнає що в Нові Петрівці полями йде кілька тисяч євромайданівців? :)

Опубліковано

Як Ви думаєте як швидко Овоч вернуться з відрядження якщо взнає що в Нові Петрівці полями йде кілька тисяч євромайданівців? :)

Гадаю, він лишиться тоді в Китаї і стане Мандарином ))))
Опубліковано

Які знижки?

А де по 8.5? чи це просто Ваші фантазії?

перепрошую за офтоп

Сьогодні зранку у валютників.Купували вони по 8,3.

продавали 8.5.

Опубліковано

Ura, я в цумі раз була, і маловірогідно, що знов піду,- не подобається мені там щось)

повинні ж знати ті,що Палицю обирали,чим займається він в той час, коли люди на майданах стоять! пір во врємя чуми....

Опубліковано

Цей відчай у нас з неділі. Відразу після виступу опозиційних імпотентів. Народ вийшов вітати переможців. А зустрівся з балаболами, які навіть не хочуть визнати власну перемогу - начальство не дало команди. Якщо добре придивитися то вони і ходять і говорять тільки завдяки ледь помітним ниточкам прив'язаний до шкіри. Що значить довго в випадку Майдану. Для них то гарно виспатися, якісно нажертись, модно вибратись, піти до перихмахера позачісуватись, зустрітись трійцю і скласти ще один запальний беззмістовний спіч.

Що значить у нашому випадку. Вистояти годинок 15-20 на вітрі і морозі, після яких морда постійно червона, губи пересохли.

Іжа - бутери з ковбасою і майонезом, чай, печенька. Дві-три години сну в напівзігнутому положенні після якого все болить і ламає. Це біля Михайлівського так, на Майдані сплять під відкритим небом. Після такої вахти відходиш півтори доби. Хто це витримає, коли цілі і алгоритм їх досягнення - таємниця покрити мраком. Вся революція зійшлись на довір'і до трьох маріонеток. Любий політик з яйцями вже давно б святкував перемогу, а ті струни щось тиснуть з себе але нічого крім лайна витиснути не можуть.

Опубліковано

Мене вже не дивує чого в тих апазіціонерів такі клієнти в списках. Розумієте- вони ніхто. Я собі уявляю як ті лідери говорили з ригами про перехід в їх коаліцію. З одної сторони Янукович з своїми чіткими і супер зрозумілими методами роботи з депутатами, а з іншої - три балабола.

Головне що в нас супер народ. Він мозгами вже давно в Європі, принаймі більшість з нього.

В тої ж Юльки завжди був план, вона рвала натовп і завжди розрулювала вірно. Ці троє антиподи. Вони просто чекають часу коли стояти на майданах стане просто встидно і народ почне розходитися. А потім звинуватять у всьому народну байдужість.

Порятунок Майдану я не витягну, там командирів вистачає, немає чуваки який би взяв на себе повноваження і відповідальність за народ.

Опубліковано

Палиця І.П. Відсутній

Єремеєв І.М. Відсутній

Івахів С.П. Відсутній

Хіба не козли?

Сидять у себе в Швейцарії.

Пропоную, в зв'язку з мовчазною підтримкою даними "особами" діяльності злочинного уряду, влаштувати бойкот їхнім підприємствам! Не заїжджайте на АЗС WOG, не ходіть у ТЦ "Луцьк", не фотографуйтеся поряд з "планетарієм"! :)

Додам: Не відвідувати ТАМ-ТАМ(включно з там-там -експрес),не заправлятись на Укрнафті та ANP,не купувати продукцію ПАн КУРЧАК далі продовжіть.

Опубліковано

Ромаха, судячи з того,як ведуть себе ригі,всі дії опозиції під контролем яника і ко.Немає того кіпішу і страху,який був у 2004-му. Влада в повному розслабоні.Все йде за її сценарієм,а точніше за сценарієм москви.

Опубліковано
Додам: Не відвідувати ТАМ-ТАМ(включно з там-там -експрес),не заправлятись на Укрнафті та ANP,не купувати продукцію ПАн КУРЧАК далі продовжіть.

Пропоную скласти повний список

Опубліковано

Азіров виступав на СТБ і сказав, що завтра в Брюсель їде делегація, аби продовжити діалог .... а друга в Рашу за консультаціями.

Опубліковано

Так це і був такий план Янука? Показати , що богатирі не можуть повести навіть вже повсталий народ.

Показати нездатність опозиції до дій , ще задовго до президентських виборів. І спалити таких конкурентів.

Випустити пар народного гніву за 2 роки до виборів.

Хітро.

Є правда риск, що народ змете. Але знову ж треба вождя.

Опубліковано

Я просто знаю що наступний двіж українців вже не буде веселим і співучим і за клоунами ми вже не підемо. Я бачив наскільки народ став злішим, як його вже дістали. Буде страшно хлопці. Якщо врахувати що влада вчиться на помилках, мирних страйків вже не буде.

Опубліковано

В продовження того, що писав Ромаха - сьогодні заарештували на 60 діб 6 людей, які, нібито, за версією слідства, приймали активну та організаторську участь в подіях у неділю біля АП. "Трійця" дистанціювалася від цього. Одному з затриманих надали адвоката за призначенням. Чого опозиція не надала своїх адвокатів? Чого не згуртували людей біля Шевченківського райсуду м.Києва? А тепер говорять, що це злочинний режим та давайте на Майдан боротися. Мляяяя, ну як так можна....

Опубліковано

Вирішуйте: Голосування щодо подальших дій опозиції Робоче посилання активістів Євромайдану. Зважайте, при виборі пункту, що на Євромайдані не ви.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...