Перейти до змісту

Незайманий (22р.) і вона(25р.) з дитиною(6р.)

незайманий в 22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ром, які Опери? Щоб туди йти, треба мати за що туди іти.

А щодо топікстартера, то, імхо, чувак соціально неадаптований.

В якого, по ходу, не було "періоду заперечення", гулянок з одногрупниками і взагалі усвідомлення себе.

Як казала одна моя одногрупниця: "от ви на першому курсі тільки пробуєте курити, а я ше в 10тому класі кинула"))))

• Відповідей 171
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Чому так саркастично, не всі ж мають наглість і впевненість з дівчатами знайомитись,

То я без сарказму те писав, скоріше з легенькою іронією. Справді не всі чоловіки однаково рішучі. Крім того в важливих рішеннях навіть маючи власне рішення більшість вислуховують сторонні точки зору щоб застрахуватись від ситуативної помилки (емоційне чи необдумане рішення).

Особисто від себе ТС’у я б звернув увагу на такі речі:

1 Їй зараз лише 25 а дитині уже 6 р. віднімаємо 6 р та вагітність отримуємо 18 років. Трохи ранній вік для вагітності, прояснити для себе цей момент, чи то обставини такі склались чи вітер в голові.

2. Не приймати ніяких рішень, час все прояснить і розставить на свої місця.

3. Якщо зараз важко прийняти рішення то треба мати на увазі що далі цих рішень буде більше і вони (з врахуванням наявної дитини) будуть на порядок складнішими. Борда стільки нових тем та клонів не витримає.

Опубліковано

В любій незрозумілій ситуації - не спіши.

Подумай: чи хочеш ти виховути сина, який тебе БАТЬКОМ, можливо, ніколи не буде рахувати? А перевчити вже пізно.

Пізнай її краще, проведи зустріч для контрасту з іншою. Чи зможе вона дати тобі те саме?

Не чіпляйся за першу попавшуся, що тобі дасть одна жінка - те ти без проблем можеш отримати від іншої. Це просто питання досвіду і часу.

Опубліковано

Якщо зараз важко прийняти рішення то треба мати на увазі що далі цих рішень буде більше і вони (з врахуванням наявної дитини) будуть на порядок складнішими. Борда стільки нових тем та клонів не витримає.

Мені зараз потрібно прийняти рішення чи продовжувати стосунки, чи поки не пізно, відступити і постаратися забути її...

Мені підкинули сумніви що вона досвідченіша і просто заманила мене до свого "капкану" щоб не залишитися самій з дитиною.

Я гадаю поки що по потрібно декілька разів зустрітися а тоді якщо щось невийде навіть буде легше розтатися

Опубліковано

Воу, воу, воу, народ, палєхчє!!!

Який батько, яке одруження? При всій своїй дівчачності)))), я шось пропустила, ми повернулись в чарівні 80-ті?

+18

Добре було в школі: поцілувались- значить зустрічаєтесь.

А тут ***шся ***шся..і *уй зна як воно називається..

Опубліковано

Шкода дівчини, бо мала одну дитину, а тепер матиме відразу двох, при чому одну прийдеться ще вчити гратися. І жодної стабільності на майбутнє.

А незайманому бажаю пошвидше чимось займатися, щоб холівари такі не розроджувати.

Опубліковано

Чому так саркастично, не всі ж мають наглість і впевненість з дівчатами знайомитись,

То я без сарказму те писав, скоріше з легенькою іронією. Справді не всі чоловіки однаково рішучі. Крім того в важливих рішеннях навіть маючи власне рішення більшість вислуховують сторонні точки зору щоб застрахуватись від ситуативної помилки (емоційне чи необдумане рішення).

1 Їй зараз лише 25 а дитині уже 6 р. віднімаємо 6 р та вагітність отримуємо 18 років. Трохи ранній вік для вагітності, прояснити для себе цей момент, чи то обставини такі склались чи вітер в голові.

3. Якщо зараз важко прийняти рішення то треба мати на увазі що далі цих рішень буде більше і вони (з врахуванням наявної дитини) будуть на порядок складнішими. Борда стільки нових тем та клонів не витримає.

взагалі то 25-6 буде 19 , ане 18 :_08:

ВДуй її добряче а тоді побачиш, що таке любов, тільки про презика не забудь, а то буде ..... :0155: :0155: :0155: . І

Опубліковано

Я гадаю поки що по потрібно декілька разів зустрітися а тоді якщо щось невийде навіть буде легше розтатися

поживіть разом кілька років, а там вже вирішиш. Он навіть в твому топіку пишуть що шось з того виходить, хоча більше шансів шо розбіжитеся за півроку

Опубліковано

Якщо зараз важко прийняти рішення то треба мати на увазі що далі цих рішень буде більше і вони (з врахуванням наявної дитини) будуть на порядок складнішими. Борда стільки нових тем та клонів не витримає.

Мені зараз потрібно прийняти рішення чи продовжувати стосунки, чи поки не пізно, відступити і постаратися забути її...

Мені підкинули сумніви що вона досвідченіша і просто заманила мене до свого "капкану" щоб не залишитися самій з дитиною.

чому така крайність, а просто дружити релігія не допомагає.

придивіться один до одного і тоді побачите що кожен з вас вартий і чи треба продовження

Опубліковано

А 9 місяців ви не враховуєте? чи після запліднення по вашій теорії зразу роди? :)))

Навіщо зараз вирішувати що робити, час покаже я думаю, зустрічайтесь і так далі, а там самі зрозумієте чи вам разом по дорозі чи ні, і не треба тут загадувати.

Рішення правильне потім прийде само собою.

Зараз вам нарозказують що вона така і сяка, і остання сама.

Дівчина коли кохає по справжньому вона віддається не тільки тілом але й душею... безвозвратно і безвоздмездно тому що вона кохає, тільки деякі "ушльопкі" цим часто користуються, от це прикро.

Опубліковано

ТС, виклади фотку тої жінки, можливо у нас з'являться нові аргументи...

И свою заодно посмотрим что о Вас звёзды говорят :_39:

Опубліковано

ТС, виклади фотку тої жінки, можливо у нас з'являться нові аргументи...

Я цілих чотири сторінки ждав цього посту :0151: А то вже самому невдобно в кожній такій темі натякати на фотоатчьот.

Опубліковано

незайманий в 22 Як вирішиш що робити після усього сказаного, та опісля того як все зробуиш задумане, не забудь поділитися з форумчанами, адже усім цікаво буде що з цього вийде. Хоч не серіал, а реальне життя...)))

Опубліковано

а просто дружити релігія не допомагає.

Кхм.. Костя, жіночці в 25 із дитиною на плечах так би мовити, не зовсім до бружби. Їй потрібен мужик (чоловік, мужчина). Їй дитину потрібно годувати і одягати. Ну і про себе не забувати.

З рештою, є сім'ї, в яких жінка старша за чоловіка на кілька років. І навіть своїх мала, коли одружувалася (чи то починала жити із новим мужчиною) і нічого. Усе гуд.

Не те щоб порада, але варто придивитися, деякий час. Може притертися одне до одного (у всіх відношеннях цього словосполучення ;) ). А тоді робити висновки.

Щодо маминого синочка і мами, то не мамі з нею жити, тобто ділити ліжко і т.д. І мама, не знаючи її робить поспішні висновки.

Щодо її народження у 18-19, то це не 16. та й усяке могло бути. А про те, що її могли просто згвалтувати чи щось подібне, уже не розглядається?

Народ ,я розумію, що тема флеймова, місцями ржачна і т.д. Але все ж людина просить поради, підтримки тощо.

Віднесіться серйозно.

Опубліковано

:) і ти думаєш, що після Борди ти зможеш прийняти якесь рішення? І навіть якщо ти вирішиш порвати, ти думаєш тобі це вдасться? ;) Думаєш, зможеш переступити через свої почуття (чи навіть просто потяг)? ;) Це набагато важче, ніж здається :)

ну, не треба так категорично думати. Звичайно, частка ЇЇ підсвідомо шукає опору, надійну половинку для себе і батька для дитини (ну, в нормальних, принаймні, так). Але зовсім не обов'язково, що тебе там чекає підступний план загарбання та поневолення. Вона теж людина, теж молода, теж бажає кохання і звичайного людського щастя. І не виключено, що вона теж могла просто закохатися. Може навіть всупереч своєму попередньому переконанню, що "всі мужики - казли, і я ніколи більше не вийду заміж і навіть не гляну в їх бік"... І все може скластися у вас дуже гарно... назло Борді :)

... все може бути, це життя...

Єдине, що просто не поспішай. Спробуйте просто пожити разом, без мами... хоч з рік... Природа допоможе зрозуміти... Але й не затягуй... Час іде... її час... не марнуй її час...

Опубліковано

про 9 місяців забув

ВДуй її добряче

ну так ж не вміє ще...

130-12484741.jpg

ото в темку )))))

а може вона саме та яка і навчить його дути......

Опубліковано
Віднесіться серйозно.

22 роки - це дитячий вік, я не про фізіологію, а про те що в голові робиться. Серйозні кроки краще починати після 25 років, ще краще після 30-ки. Чогось більшість стараються одружитись до того моменту коли в голові, після ейфорії від гормонів, почнуть з'являтись промінчики життєвої мудрості. Я на рахунок хлопак. В дівчат інша фізіологія, інша місія, організм фактично з юності заряджений на народження дітей. Молодість, краса, які досить швидко минаються. Все це спонукає дівчину одружуватись замолоду з усіма наявними ризиками, як от відсутність матеріальної бази, недосвідченість власна і партнера, формування світогляду, який далеко ще не сформований навіть і в 25 років. Через це колосальна кількість розлучень в майбутньому, діти безбатьченки, стреси і хвороби. Мені оптимальним здається одруження після 30-ки. В голові вже мало що поміняється, якщо не враховувати випавшого посивілого волосся. Людина вже більш-меньш сформувала себе і має чітке уявлення про свого (чи свою) супутника (супутницю). Сюрпризів меньше, меньше російських рулеток, хоча, якщо бути правдивим, меньша кількість варіантів, які до того ж лавиноподібно скорочуються. Ось так виглядає "серйозно". :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...