Перейти до змісту

Черговий лохотрон?


biter

Рекомендовані повідомлення

Зустрів знайомого з Горохова, в них по району ходять агенти 007 і впарюють людям карточки на підключення до телебачення. Наполягають, щоб купували саме зараз - в наступному розі картки нібито подорожчають... Саме цікаво, що підключати обіцяють тільки в наступному році. Ціна на картку залежить від кількості проживаючих :0159: Цю картку, що на скріні продали за 20грн - 70річній жінці. Сусідам, в яких сім'я більша, точно таку саму продали за 85грн.

Щось мало віриться що з таким підходом в наступному році когось підключать, скоріш за все зберуть гроші і на тому все закінчиться....

на картці навіть не вказано в якому місті знаходиться офіс...

fxp9bylq7fw2.jpg

vje36l827mgq.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це замануха, мол підключайтесь з знижками. схожі картки продавали(а може і дось продають) на підключення до МТС. Цікаво, що на сайті вказано, що дана картка коштує 58 грн. http://ukrcell.com/akcia-viasat

Саме гірше, що станеться, коли ви таки купуєте цю картку, це те, що ви в підсумку і купуєте (в мене ж знижка, що ж я даром за неї заплатив?) товар, який вам не потрібен, в даному випадку супутникове телебачення, більш за все, на невигідних для вас умовах (може виявитись, що знижка дається тільки на який-небудь пакет "Преміум", за який прийдеться щомісячно нехіло башляти).

З.І. на тому ж таки сайті, розписано, які канали платні, як ні, так от безкоштовні ефірні телеканали, які і так транслюються безкоштовно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В головному офісі Viasat взагалі нічого не знають про ці картки та їхніх представників.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лохотрон розрахований на недалеких людей котрі ведуться на невідомо що, краще б витратили ті кошти на благодійність. До того ж сайт отої "крутої мегакорпораконтори" писав якийсь випускник 9-го класу з орфографічними помилками. Думав, що в наш час таких розводів вже нема, однак помилився...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомі теж попалися на цьому розводі. Прийшов хлопчина впарив дві карточки по знижці 27 грн. на підключення цифрового телебачення нічого не сказавши, що потрібно купувати у них тюнер та супутникову антену і пішов сказавши, що на днях з офісу до них передзвонять. Подзвонив я в їхній офіс, розказав ситуацію на що мені сказали не треба було купувати гроші не повернемо. В компанії Віасат сказали будемо розслідувати ситуацію і вам передзвонимо, до цих пір дзвонять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В головному офісі Viasat взагалі нічого не знають про ці картки та їхніх представників.

отепер ясно, що лохотрон.

ps. роздивився уважніше сайт, половина сторінок порожня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та вроді є така контора) Ну вже як з реєстру скопіювало, так скопіювало))))

Ідентифікаційний код юридичної особи 32477679 Повне найменування юридичної особи та

скорочене у разі його наявності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКРСЕЛЛ"

( ТЗОВ "УКРСЕЛЛ" ) Місцезнаходження юридичної особи 80316, Львівська обл., Жовківський район, місто Рава-Руська, ВУЛИЦЯ ЛЬВІВСЬКА, будинок 45 ПІБ керівника юридичної особи (дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи) КАПУСТІЙ РОМАН БОРИСОВИЧ ПІБ осіб уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори (дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи) КАПУСТІЙ РОМАН БОРИСОВИЧ Інформація про здійснення зв’язку з юридичною особою Місцезнаходження реєстраційної справи Реєстраційна служба Жовківського районного управління юстиції Львівської області Дата державної реєстрації юридичної особи / Дата державної реєстрації юридичної особи, яка утворена у результаті перетворення 29.05.2003 Дані про перебування юридичної особи у процесі припинення/Дані про перебування юридичної особи у процесі провадження у справі про банкрутство, санації не перебуває в процесі припинення Види діяльності 61.30 Діяльність у сфері супутникового електрозв'язку (основний), 47.42 Роздрібна торгівля телекомунікаційним устаткованням у спеціалізованих магазинах Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог Дані про державну реєстрацію припинення юридичної особи Номер та дата останньої виписки ААБ 197494 29.07.2011

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та вроді є така контора)

Контора є, от тільки вона не знає, що її "агенти" ходять і щось від її імені продають. Все просто!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Контора є, от тільки вона не знає, що її "агенти" ходять і щось від її імені продають. Все просто!

Що правда то правда, хоч би печатка якась була))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це вже взагалі цікаво, непевно пора залучати міліцію?

Щоб залучити міліцію і з того щоб ще й шось вийшло необхідно буде довести що ділки не мають на меті надати вам послуги (продати товари). Та оскільки за ваші гроші ви отримали дисконтну картку (товар), то усна угода купівлі-продажу вважається виконаною. Так само можна і фантики від жуйок продавати, то що, зразу продавця притягувати за шахрайство? Отримати гроші назад повернувши картку реально, але доведеться приїхати в офіс і скористатись правом "14 діб" з моменту покупки. Якщо морозяться - заяву в письмовому вигляді на ім"я директора в 2х примірниках, і щоб на вашому примірнику проставили номер вхідної кореспонденції. В заяві вказати № статті закону про захист прав споживачів, на підставі якої ви повертаєте товар. Закон цей в них повинен бути в офісі в куточку споживача. Якщо не приймають заяву чи якимсь чином уникають повертати гроші - вимагати щоб у письмовому вигляді надали вам вмотивовану відмову. Якщо морозяться приймати заяву/давати офіційну відмову, не мають куточка споживача - звертатись в захист прав споживачів. Як варіант - зателефонувати прямо з офісу на урядову гарячу лінію (044) 528-92-44 :D

Або забути про ті гроші.

Або вимагати негайного підключення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Або не вестись на непотрібну "саме зараз" послугу.

Позна піть Баржомі (с)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://ukrcell.com/p...upaeh_v_borotbu!

20.10.12. Луцьк вступає в боротьбу!

Відкриття салону-магазину «УкрСелл» у Луцьку відбулось навесні 2004-го року. Керівником цієї торгової точки стала ще зовсім юна дівчина – 19-ти річна Надія Саврук. Пройшло чимало років, а Надія Степанівна (бо саме так звуть сьогодні пані Саврук в її офісі) – впевнено веде свій бізнес у столиці Волинської землі.

Мабуть, весна 2012-го року стала найважчою в житі Надії: з одного боку наша Компанія припинила роботу з продажу DVD-продукції (під брендом «Дискомафія»), а з іншого боку – все ще не почалась робота по напрямку VIASAT. За рекомендацією керівництва нашої Компанії, Надія розпочала роботу на напрямку «стартові пакети» і була змушена на деякий час переїхати в орендований офіс МТС.

Але, час не стоїть на місці, і ось – настала черга міста Луцька приступати до роботи по підключенню абонентів VIASAT. Відповідний офіс Надія Степанівна знайшла буквально за декілька днів: просторі зали та кабінети, чудова транспортна розв’язка!

В перші дні було трохи моторошно – адже, як тих абонентів підключати, як ті антени настроювати? Всі проблеми були вирішені в один день, коли в суботу, 6-го жовтня до Луцька приїхав «львівський десант». Спільний командний день в полі, та робота львівських інсталяторів дали негайний результат: перші два підключення! А вже через десять днів у тижневе відрядження до Луцька був направлений провідний експерт з розвитку мережі Компанії «УкрСелл» – Володимир Кириллов, і ось вже під його пильним наглядом молодий інсталятор з міста Луцька проходить необхідну практику!

Немає жодних сумнівів в тому, що робота офісу «УкрСелл» у Луцьку буде надзвичайно успішною та високо-результативною. Запорукою цього є непересічний талант та багаторічний досвід роботи менеджера Луцька – Надії Степанівни Саврук. Ну а лідери та інструктори цього офісу вже давно мріють розкрити власні крила та відправитись у менеджерський політ, здобуваючи та покоряючи нові терени України. То ж давайте «тримати кулаки» за наших нових менеджерів, родом із цвітучою та прекрасної Волині!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто може гляньте хто лайкнув цю групу https://www.facebook.com/pages/УкрСелл/114501738563870

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пользователи, которым нравится УкрСелл

Удалить

Не найдено результатов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це вже взагалі цікаво, непевно пора залучати міліцію?

Наконец, дверь производственного помещения растворилась, и перед глазами комиссии предстал заплаканный мальчик с ведром в руке.

Из разговора с юным представителем "Реванша" выяснилось, что производство находится на полном ходу и что хозяин уже неделю не приходит. Жидкость, так деловито журчавшая в клистирной кишке, по вкусу, цвету и химическому содержанию напоминала обыкновенную воду, каковой в действительности и являлась.

Удостоверив этот невероятный факт, председатель комиссии сказал "гм" и посмотрел на членов, которые тоже сказали "гм". Потом председатель с ужасной улыбкой взглянул на мальчика и спросил:

-- А кой тебе годик?

-- Двенадцатый миновал, - ответил - мальчик. И залился рыданиями...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 8 місяців потому...

Сьогодні знову виграв авто

із номеру 068 97-78-473 прийшла СМС про те що згідно акції "більше днів-більше авто " (КС проводить акцію Акція «Більше днів – більше машин» перезавантаження до 01.06.2014р)

я став власником VW Polo, від Київстар звернутися за адресою Київ вул.Спаська 5 або за телефоном 063-524-00-92. зателефонував на 466 і вимагав авто.... На що дівчинка пообіцяла заблокувати номер із якого прислали це СМС але не номер на який потрібно телефонувати.

не ведіться ... дорого це нинче.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

совсем не давно ходили "интеллигенты" и рассказывали о выигранном тендере на установку новых окон в подъездах по всему дому. И так же пихали какие-то карточки... жаль тех кто повелись на этот бред.

ПИ.СИ. район привокзальный, ДОСАФ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

І я авто виграв ))

post-7237-0-47444000-1405427273_thumb.pn

Прийшло з номеру +380961487957

А телефонувати пропонує на 093 5803734

дзвони з лайфа...

щоб "бонуси" їм не нараховувалися :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я авто виграв ))

post-7237-0-47444000-1405427273_thumb.pn

Прийшло з номеру +380961487957

А телефонувати пропонує на 093 5803734

Лохотрон, а що ще може бути? З якого то переляку оператори використовують взагалі стандартний моб. номер, та ще й пропонують пердзвонити до іншого оператора?))))) :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...