Перейти до змісту

Осінній карась

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт,ось і наступила осінь,до зими не так вже багато,а душу так і не відвів рибалкою,підскажіть, розкажіть де живе карась, куди хто їздить де хто ловить скільки платить.Ставкі, озера,копанкі все що є в нашому чудовому районі,області.

• Відповідей 159
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ловив в суботу в Губині. Ціна ставка 50 грн, взяли тільки 10. Хазяїн - нормальний мужик (щастя, здоров*я йому). Улов - близько 2 кг., карась за ладошку. Є своя машина, якщо хтось бажає, можемо домовитись. На бензин скинулись і вперед. Люблю також спінінг. Пропонуйте, будемо домовлятись. Модератори, будь-ласка, не видаляйте, мій телефон - 0951519497.

P.S. Любителів набратись до поросячого крику прошу не турбувати, назад можете прийти пішки ))).

Опубліковано

Ловив в суботу в Губині. Ціна ставка 50 грн, взяли тільки 10. Хазяїн - нормальний мужик (щастя, здоров*я йому). Улов - близько 2 кг., карась за ладошку. Є своя машина, якщо хтось бажає, можемо домовитись. На бензин скинулись і вперед. Люблю також спінінг. Пропонуйте, будемо домовлятись. Модератори, будь-ласка, не видаляйте, мій телефон - 0951519497.

P.S. Любителів набратись до поросячого крику прошу не турбувати, назад можете прийти пішки ))).

А де цей Губин? В мене також є авто і також хочю поїхати,тільки спланувати поїздку не можу все залежить як в голову

встрелить))) можу і серед тижня поїхати,з роботи втікти нема проблем. Можливо Саша десь на днях наберу скочим на карася? P.S. А на рахунок поросят то на рибі з ними не дружу, а так то можна і похрюкати інколи :=))

Опубліковано
Хлопці їздять в Семки,кажуть добре там.Сам не рибак але хотілося поїхати.

Де це, що ловиться і як доїхати?

а так то можна і похрюкати інколи

Похрюкати можна ))), питань нема. Але коли починається *да я*, *ти мене поважаєш* - це вже перебор.

В основному їду в суботу, Губин - це біля Чарукова, по горохівській трасі. Буде бажання - дзвони.

ЗИ. Сам не п*ю, встрелило в голову щось 6 років назад ))).

Опубліковано

Був на вихідних в Чарукові. Поряд, поки безкоштовно. Біля 3 кг загалом, на ладошку і більші, на пружину. Саш, треба компанію, я з вами. Не п"ю, не хрюкаю. 095-155-7один-30.

Опубліковано

Люди аткож цікавить ситуація куди поїхати на рибалку щоб РЕАЛЬНО наловити риби ,готовий заплатити за ловлю але щоб наловити а не тупо дивитись на поплавки , от наприклад недавно їздив в ЛИНІВ до попа на ставок ( але карась атм хворий і має кліща), посиділи до обіду зловив 5 карасиків на лодошку ( гроші не платив бо ПОПА не було ) . Тиждень назад їздив в гараджу в сам ліс ( там є красивий ставочок ) , приїхали ми туди в 19 год попросили половити до 21 години і запропонували їм 40 грн за 2 людей , вони відповіли що по 35 грн з людини і їх не хвилює , ми заплатили по 35 грн з людини , а далі вони сказали що вїзд на територію ставка машини ПЛАТНИЙ за бус взяли 30 грн , коли я сказав що машину і можу в лісі поставити і її тут ніхто не вкраде то мені намікнули сказавши ( НУ-НУ всяке може бути) . Почали ми ловити , зловити 10 окуньців грам 20 і ще 15 краснопірок палесеньких . в суммі ми заплатили 100грн за 2 години ловлі , даю всім пораду що їхатит туди неварто!!!!! Сторожи там пяні , блатні , і обдирають людей як липку .

Опубліковано
куди поїхати на рибалку щоб РЕАЛЬН наловити риби

В Там-там). Жоден розумний чоловік не дасть вам ніяких гарантій. Взагалі цікаво, як можна гарантувати кльов? Як кажуть в народі: клювало вчора і завтра).

А от за попередження дякую, буду знати.

Опубліковано

Ну не то щоб релаьно наловити , а хочу почути відгуки тих людей хто недавно їздив кудись і мав улов , особливо цікавить ЧАРУКІВ , ставки мамая , як атм цціна і взагалі як справи , ато щось не зрозуміле . Доречі сьогодні бачив мужика знайомого казав що їздив в ГОРЗДВИН (це в заборолі поворот на ліва на СЬОМАКИ) там номарльно бере карась і карп , також недавно знайомий їздив в Хрінники , налоивив на спінінг окуня шт 50 , також каже що на поплавок нормално бере плотва і краснопірка .

Опубліковано

Тижня 3-4 назад були знайомі в Чарукові на бесплатному, по 8-10 кг взяли.Тільки там треба рано їхати, щоб місце зайняти. Зараз погода спортилась і навряд чи він буде взагалі десь добре брати. Особисто я в таку погоду нормально ловив тільки щуку і окуня в себе на Прип*яті (Люб*язь).

Опубліковано

Ну не то щоб релаьно наловити , а хочу почути відгуки тих людей хто недавно їздив кудись і мав улов , особливо цікавить ЧАРУКІВ , ставки мамая , як атм цціна і взагалі як справи , ато щось не зрозуміле . Доречі сьогодні бачив мужика знайомого казав що їздив в ГОРЗДВИН (це в заборолі поворот на ліва на СЬОМАКИ) там номарльно бере карась і карп , також недавно знайомий їздив в Хрінники , налоивив на спінінг окуня шт 50 , також каже що на поплавок нормално бере плотва і краснопірка .

Всім привіт. На рахунок Горзвина то я так напишу, я не розумію чьому всі вказують шлях через Сьомакі чи Семакі (не знаю)требе їхати через Торчин, так набагато простіше в Білостоці на право і все,дуже легко їхати. На рахунок риби то там вона дійсно є особливо Карпуши ну і карасі 600-800гр. батько кума по десіть штук привозив.Там платно вроді 40-50гр. На Карпушу друзі сиділи на бойли, були 2рази результат такий 4 обрива(там дуже багато гіляк і "коряг") і один на 6кг. Карася не ловили("делкі") :=)). А на рахунок реальної ловлі (не зря я цю тему підняв) також сильно хочю почути де ще,Ось що знав на рахунок Горзвина тей написав,хочеться щоб ще і інші щось написали.

Опубліковано

В тому самому Губині літом, коли було тепло, 5-7 кг було норма. Це при тому, що їхав автобусом, приїжав в 7.20 і в 17.00 уже їхав назад. Є гарні карпи, товстолоб, щука. Крім карася нічого не ловив.

Опубліковано

Ах да народ забув. Був я в цю суботу в Коршеві (не був років 15) Народу тьма навіть і не рахував,палаток теж багато(ночьовка) Приїхав о 6ранку ну думав капец, як на мене перший признак хорошого ставу(багато людей) Ну короче з 6г. до 10г. (дві пружинкі,дві поплавочні) 2покльовкі Я ШОЦІ! Десь там хтось по карасику зловив і все, ну люди ну будьте згідні зі мною це не діло(((((((((((((((((((

Опубліковано

Розкажіть будь-ласка хто був детальніше (як доїхати, ціна, обстановка):

1) Губин

2) Цегів

3) Озеро в Окорську

4) ще варіанти.....

Опубліковано

Губин - на першій автостанції сідаєш на жабецьку маршрутку в 6.15 - 6.20, для водія скажи, він покаже де Губин. До ставка пару метрів, від зупинки перейти через дорогу і все. Приїжає в 7.10 - 7.20. В 17.00 будь уже на зупинці, їде на Луцьк. Вона їде і через другу автостанцію. Ціна ставка 50 грн., ставок нормальний, хазяїн хірньою не займається (не сипле солі, не грає рівнем води). Є карась, карпи, товстолоб, щука ...

Про інше не знаю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...