Перейти до змісту

Як вивести гроші з WebMoney?

Jungle

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть будь ласка, як вивести гроші з вебмані на карточку приватбанку з мімімальними втратами?Дякую

• Відповідей 157
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

так там же є спосіб виведення на банківську карту. Ось на неї і виводьте. Комісія 0.8

Можливо , запропонують вивести через сервіс mim у звязку із останніми подіями з Вебмані. Через цей сервіс трохи більша , біля 3 %

Опубліковано

Я робив ще три роки назад миттєву картку в ПриватБанку яку в системі вебмані приєднував до гаманця і відразу з системи перекидував гроші на картку. Для мене був найкращий варіант. Хоча є варіанти коли перекидаєш кошти комусь на вебмані а ця людино віддає тобі готівку (в гуглі можна знайти).

• 2 тижня потому...
Опубліковано

є багато сервісів, таких як webmoney.com.ua та інші, правда комісія в них трохи більша, десь біля 5-7%, зате вивід без проблем на картку привата.

А напряму з вебмані на банківську картку зараз не можна, так як рахунки вебмані в Україні зараз заморожені, і з виводом коштів проблема, сам з цим стикнувся.

Опубліковано

я через дельта банк web money вводжу і виводжу в робочі дні операція займає до 2-3 годин, комісія 0,8%, банк обслуговує картку з 0 комісією. Також з менібукерсами у ньому вигідно працювати.

Опубліковано

Я коли заробив вебмані 400вмз, теж не знав як зняти (обналічити). Але ще була маленька проблемка мені 17 років і карточки банківської у мене не має. МенІ підказали що краще скористатися обмінником obmenka.ua.

Я скористався і дуже вдячний, отже всім рекомендую!

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

cardshop(.)com(.)ua - не реклама, тому лінк не робив. Сюдою виводжу коли потрібно на кеш перевести (зазвичай WMR або YandexMoney).

А якщо суми невеличкі - то і справді поповняти ДГ відмінний варіант.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

cardshop(.)com(.)ua - не реклама, тому лінк не робив. Сюдою виводжу коли потрібно на кеш перевести (зазвичай WMR або YandexMoney).

Правильно, що не робиш рекламу.

Кардшоп хоче відскановану копію паспорта (навіщо?!!). Стрьомновато, в контексті останніх подій.

(і подібних повідомлень - тьма, сам бачив постраждалих на одному з форумів,куди хожу кожен день, і знаю там всіх)

Опубліковано

А якщо суми невеличкі - то і справді поповняти ДГ відмінний варіант.

Кардшоп хоче відскановану копію пашпорта (нащо?!!). Стрьомновато, в контексті останніх подій.

(і подібних повідомлень - тьма, сам бачив постраждалих на одному з форумів,куди хожу кожен день)

"кредит по ксерокопии паспорта"

фигня какая-то :(

"новая почта" посылку за 20 грн без паспорта не отдаст а тут кредит....

коллекторы=банки охреневают.... скоро будут просто по тел справочнику "типа выдавать кредиты"

Опубліковано

Вадим, в нашій країні торгують _всім_. Мусора "зливають" бази реєстрації ДАІ, ріелтори - власників квартир, банки - кредиторів одне одному. В нас державні реєстри належать невідомим "боніфациям" з Віргінських островів, бггг :)

(а єдина база паспортів взагалі _вітсутня_ (три раза бггг)

А тут щоб кредит отримати по ксерокопії імхо треба тільки пару недобросовісним працівникам банку (нижньої ланки доречі) попити пивка і "добазаритись", довго, чи що? Он пластиковими картками відкритими "без участия дропов"(!) банківські торгують, аш гай шумить, і не ховаються.

Опубліковано

Вадим, в нашій країні торгують _всім_. Мусора "зливають" бази реєстрації ДАІ, ріелтори - власників квартир, банки - кредиторів одне одному. В нас державні реєстри невідомим "боніфациям" з Віргінських островів належать, бггг :)

(а єдина баха паспортів взагалі _вітсутня_ (три раза бггг)

ну то что данные продаются на "петровке" ни куда не денешся :(

А тут щоб кредит отримати по ксерокопії імхо треба тільки пару недобросовісним працівникам банку (нижнього звена) попити пивка і "добазаритись", довго, чи що?

ну банки должны защищаеться от этого,

сверять подпись, фотку..... ну в общем контроль в 4 глаза (или 2е здоровых, или 1 здоровый и 2 одноглазых, или 4ре одноглазых)

и ответственность за проколы должна полностью ложиться на банк

Опубліковано

Ну, доведеться вірити на слово :)

(і директор банку теж може бути порядна людина, тількі от на роботу можуть взяти Васю-кулхакера, і нічого з цим не поробиш)

А потім проблемні кредити скинуть коллекторам, а шо, були сплошні "головняки", а стали гроші :)

Доречі, буду вдячний, якщо скинеш Денису лінк на цю сторінку.

Опубліковано

Виводив вебмані через цей обмінник ..... сканів паспорта не кидав.... Правда Курс: 1 WMZ = 8.022 UAH ... виводив невеликі суми на приват24 http://obmennik.ws/?r=id.61449

Якщо часто виводити і робити великий оборот надають знижки.....на обмін (тобто якийсь кращий курс обміну) Треба спочатку зареєструватись.

Опубліковано

Курс+комісія. В грубку. Поки пройшов процедуру прив"язки карти у WM. Просило тільки скан 1 сторінки, а з урахуванням що вони сидять в Росії, можна ризикнути, побачимо.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

cardshop Точка com крапка ua

Користуюсь тільки цим сервісом. Причина порядність сервісу. А порядність в нас час багато значить.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Возобновление работы

17 марта 2014 г.

Автор: 999.gif Пресс-центр

Дорогие друзья!

С июня 2013 года, находясь под жестким прессингом чиновников Министерства доходов и сборов, команда WebMoney.UA все свои усилия направляла на решение возникших проблем в правовом поле. Мы не могли смириться с тем, что заложниками действий фискальных органов стали более двух миллионов пользователей. Поэтому возврат их средств все это время был для нас приоритетной задачей.

Рады Вам сообщить, что постановлением суда арест денежных средств на банковских счетах украинской компании-Гаранта был снят.

Таким образом, нам удалось разблокировать деньги пользователей и сегодня мы возобновляем "вывод" WMU.

Хотим искренне поблагодарить тех наших клиентов, партнеров, общественные организации, чьи понимание и выдержка стали огромной поддержкой для команды WebMoney.UA в этой непростой ситуации.

Еще предстоит закрытие сфабрикованного уголовного производства. Твердый правовой базис, проверенный многолетней практикой и подтвержденный многочисленными заключениями правовых экспертиз наших операций, дает основания команде WebMoney.UA с уверенностью смотреть в будущее и гарантировать выполнение своих обязательств перед пользователями.

Маякніть якщо "забігають" реально

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...