Перейти до змісту

Як вивести гроші з WebMoney?

Jungle

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть будь ласка, як вивести гроші з вебмані на карточку приватбанку з мімімальними втратами?Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 158
  • Створено
  • Остання відповідь

так там же є спосіб виведення на банківську карту. Ось на неї і виводьте. Комісія 0.8

Можливо , запропонують вивести через сервіс mim у звязку із останніми подіями з Вебмані. Через цей сервіс трохи більша , біля 3 %

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можно и на наличку на борде поменять,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я робив ще три роки назад миттєву картку в ПриватБанку яку в системі вебмані приєднував до гаманця і відразу з системи перекидував гроші на картку. Для мене був найкращий варіант. Хоча є варіанти коли перекидаєш кошти комусь на вебмані а ця людино віддає тобі готівку (в гуглі можна знайти).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

є багато сервісів, таких як webmoney.com.ua та інші, правда комісія в них трохи більша, десь біля 5-7%, зате вивід без проблем на картку привата.

А напряму з вебмані на банківську картку зараз не можна, так як рахунки вебмані в Україні зараз заморожені, і з виводом коштів проблема, сам з цим стикнувся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я через дельта банк web money вводжу і виводжу в робочі дні операція займає до 2-3 годин, комісія 0,8%, банк обслуговує картку з 0 комісією. Також з менібукерсами у ньому вигідно працювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене карта Дельтабанку Ощадна, можна більш детально як вивести

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да очень просто.... Напиши продам WMZ по курсу х.хх и нафига тебе гимор с банком...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я коли заробив вебмані 400вмз, теж не знав як зняти (обналічити). Але ще була маленька проблемка мені 17 років і карточки банківської у мене не має. МенІ підказали що краще скористатися обмінником obmenka.ua.

Я скористався і дуже вдячний, отже всім рекомендую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

можно и на наличку на борде поменять,

як? з ким мінятись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

хто як виводить зараз? бачу сайт вебмані взагалі тепер нікуди не відправляє для виводу коштів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчера за ДГ заплатил

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

непоганий вариант) жаль що у мене телеком)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

cardshop(.)com(.)ua - не реклама, тому лінк не робив. Сюдою виводжу коли потрібно на кеш перевести (зазвичай WMR або YandexMoney).

А якщо суми невеличкі - то і справді поповняти ДГ відмінний варіант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

cardshop(.)com(.)ua - не реклама, тому лінк не робив. Сюдою виводжу коли потрібно на кеш перевести (зазвичай WMR або YandexMoney).

Правильно, що не робиш рекламу.

Кардшоп хоче відскановану копію паспорта (навіщо?!!). Стрьомновато, в контексті останніх подій.

(і подібних повідомлень - тьма, сам бачив постраждалих на одному з форумів,куди хожу кожен день, і знаю там всіх)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо суми невеличкі - то і справді поповняти ДГ відмінний варіант.

Кардшоп хоче відскановану копію пашпорта (нащо?!!). Стрьомновато, в контексті останніх подій.

(і подібних повідомлень - тьма, сам бачив постраждалих на одному з форумів,куди хожу кожен день)

"кредит по ксерокопии паспорта"

фигня какая-то :(

"новая почта" посылку за 20 грн без паспорта не отдаст а тут кредит....

коллекторы=банки охреневают.... скоро будут просто по тел справочнику "типа выдавать кредиты"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вадим, в нашій країні торгують _всім_. Мусора "зливають" бази реєстрації ДАІ, ріелтори - власників квартир, банки - кредиторів одне одному. В нас державні реєстри належать невідомим "боніфациям" з Віргінських островів, бггг :)

(а єдина база паспортів взагалі _вітсутня_ (три раза бггг)

А тут щоб кредит отримати по ксерокопії імхо треба тільки пару недобросовісним працівникам банку (нижньої ланки доречі) попити пивка і "добазаритись", довго, чи що? Он пластиковими картками відкритими "без участия дропов"(!) банківські торгують, аш гай шумить, і не ховаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вадим, в нашій країні торгують _всім_. Мусора "зливають" бази реєстрації ДАІ, ріелтори - власників квартир, банки - кредиторів одне одному. В нас державні реєстри невідомим "боніфациям" з Віргінських островів належать, бггг :)

(а єдина баха паспортів взагалі _вітсутня_ (три раза бггг)

ну то что данные продаются на "петровке" ни куда не денешся :(

А тут щоб кредит отримати по ксерокопії імхо треба тільки пару недобросовісним працівникам банку (нижнього звена) попити пивка і "добазаритись", довго, чи що?

ну банки должны защищаеться от этого,

сверять подпись, фотку..... ну в общем контроль в 4 глаза (или 2е здоровых, или 1 здоровый и 2 одноглазых, или 4ре одноглазых)

и ответственность за проколы должна полностью ложиться на банк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, доведеться вірити на слово :)

(і директор банку теж може бути порядна людина, тількі от на роботу можуть взяти Васю-кулхакера, і нічого з цим не поробиш)

А потім проблемні кредити скинуть коллекторам, а шо, були сплошні "головняки", а стали гроші :)

Доречі, буду вдячний, якщо скинеш Денису лінк на цю сторінку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У вебмані все строго.

Та й Дениса я знаю не перший рік, і кардшоп веде він сам, наскільки мені відомо, а не працівники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виводив вебмані через цей обмінник ..... сканів паспорта не кидав.... Правда Курс: 1 WMZ = 8.022 UAH ... виводив невеликі суми на приват24 http://obmennik.ws/?r=id.61449

Якщо часто виводити і робити великий оборот надають знижки.....на обмін (тобто якийсь кращий курс обміну) Треба спочатку зареєструватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Курс+комісія. В грубку. Поки пройшов процедуру прив"язки карти у WM. Просило тільки скан 1 сторінки, а з урахуванням що вони сидять в Росії, можна ризикнути, побачимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Періодично вивожу WMU через mim.com.ua . Важко зловити робочим 3й спосіб, але це реально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

cardshop Точка com крапка ua

Користуюсь тільки цим сервісом. Причина порядність сервісу. А порядність в нас час багато значить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карта БМ банка именно Вебмани. Через нее тоже можно
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...