Перейти до змісту

Grand Theft Auto V (абр. GTA 5)

HWman

197 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Давно не цяцькався, і тут на днях завантажив Far Cry4, і що ви думаєте? Налаштування: все на максі, відео з 1Гбпамяті + зжерло 8Гб оперативи за 2 локації і виліт (на комп"ютері вимкнений файл підкачки вимкнений) .

Я тільки уявляю які зараз системні вимоги до ігор і що то буде ігруха

• Відповідей 438
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

завантажив Far Cry4

FarCry 4 дуже гарний. Я на нього вбив днів 5, просто лазячи по локаціях і роздивляючись природу, попутно "зачищаючи" блок-пости і полюючи на всяку звірину. Потім зрозумів, що стільки вільного часу в мене немає і видалив :)

Графіка була на максимумі, екран 2560х1440, все літало.

Опубліковано

Ну це робоча машина в першу чергу, а вже потім -- інколи можна подивитись на гарну графіку в іграх :)

Опубліковано

Ну це робоча машина в першу чергу, а вже потім -- інколи можна подивитись на гарну графіку в іграх :)

Поздно-отряд по раскулачиванию уже выехал

Опубліковано

Поздно-отряд по раскулачиванию уже выехал

Сумніваюсь, що він з "ДНР/ЛНР" благополучно сюди добереться :)

Опубліковано

цікаво, для яких-таких задач, робота з відео піздц якої якості? но блін все ж таки жирно

думаю, скоріше зд -візуалізація?

Опубліковано

• MINIMUM:

• OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*рекомендуется использовать видеокарту NVIDIA)
    • Processor: Intel Core 2 Q6600 @ 2.40 Ггц (четырехъядерный) / AMD Phenom 9850 (четырехъядерный) @ 2.5 Ггц
    • Memory: 4 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA 9800 GT c 1 Гб видеопамяти/ AMD HD 4870 с 1 Гб видеопамяти (DX 10, 10.1, 11)
    • Hard Drive: 65 GB available space
    • Sound Card: 100% совместимая с DirectX 10

Опубліковано
І шо з цього всього качати?

Я казав шо не варто було качати. Викачали 60 гб, потім 300 мб, тепер на 5 гб появився патч і фіг його знає шо з тим всім робить, полюбому не буде працювати і прийдеться перекачувати все одним торентом ((

Опубліковано

Ну кажуть шо оптимізація хороша. Качайте нові драйвера, нвідія та аті випустили спеціально під пятірку драйвера для відеокарт.

Опубліковано
І шо з цього всього качати?

Я казав шо не варто було качати. Викачали 60 гб, потім 300 мб, тепер на 5 гб появився патч і фіг його знає шо з тим всім робить, полюбому не буде працювати і прийдеться перекачувати все одним торентом ((

Есть отдельно файлы, скачал, установил, вбил ключик (кряк) и играешь. Не вздумай не чего качать, это все фейк, нет еще таблетки!
Опубліковано

якшо реально хороша оптимізація то маю велику надію шо мій Е6750+GTX 550Ti на мінімалках таки потяне, навіть спеціально форматну хдд, поставлю х64 ос. Залишилось тільки дождатись таблетки :)

Опубліковано

якшо реально хороша оптимізація то маю велику надію шо мій Е6750+GTX 550Ti на мінімалках таки потяне, навіть спеціально форматну хдд, поставлю х64 ос. Залишилось тільки дождатись таблетки :)

На минималках - да. Игра требует 3Гб. видеопамяти и процессор на уровне I7 | FX 8... (макс.настройки)

Если у кого то меньше видеопамяти 3Гб. вы попросту не сможете изменить некоторые параметры графики.

Опубліковано

На минималках - да. Игра требует 3Гб. видеопамяти и процессор на уровне I7 | FX 8... (макс.настройки)

Если у кого то меньше видеопамяти 3Гб. вы попросту не сможете изменить некоторые параметры графики.

В мене 2 гб відеопамяті, вистачає повністю, і всі параметри міняються. 70-100 фпс стабільно

Опубліковано

В мене 2 гб відеопамяті, вистачає повністю, і всі параметри міняються. 70-100 фпс стабільно

Не рассказывай сказки!

post-10805-0-23715200-1429015613_thumb.j

post-10805-0-24987500-1429015672_thumb.j

Опубліковано

Не рассказывай сказки!

В мене настройки оптимізовані Eeforce Experience, і в грі показує використання більше 2гб памяті, і все гуд

post-441-0-49356400-1429015547_thumb.png

post-441-0-10470200-1429015585_thumb.jpg

Опубліковано

В мене настройки оптимізовані Eeforce Experience, і в грі показує використання більше 2гб памяті, і все гуд

Настройках игры то не на максимум, попробуй накрути, и сам все увидишь.

шось таке було і в IV, а потім вийшла чудодійна таблетка

Очень надеюсь! что в 5 части все будет ок. Пока что пользователи видеокарт с 2Гб не довольны, рокстаровцы кричали что на GTX660 c 2Gb можно будет играть на ультра настройках, увы, на деле не так все гладко.
Опубліковано

Від себе можу сказати, що грайка мега крута і явно виходить за межі грайки. Сценаристи напрацювали на свій мільярд. Навряд чи знайдеться якийсь сучасний блокбастер з таким живим, драйвовим і захоплюючим сюжетом.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...