Перейти до змісту

Grand Theft Auto V (абр. GTA 5)

HWman

197 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вирішення проблематики тільки з встановленням і налаштуванням цієї грайки, враховуючи, що комп витягне то все чудо, при моїй швидкості інтернету зайняло б по самим скромним підрахункам десь півтора тижні робочого часу :). Це якщо в природі існує нармально крякнута версія.

• Відповідей 438
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В мене вилітає коли нажимаю клавішу Q (((

То само. То третій патч винуватий. Тре чекати четвертий або подальші :)

Нет, не патч, а кряк.
Опубліковано

Хтось в онлайн грає?

Поки що проходжу сінгл, як набью руку, перейду в онлайн. Тай задоволення хочеться продовжити.

Опубліковано

Поки що проходжу сінгл, як набью руку, перейду в онлайн. Тай задоволення хочеться продовжити.

Добавляйся в Соціал Клаб, мій нік SanyaSSL

Опубліковано

Знову застряг (( Вже на місії де потрібно вкрасти хімічний контейнер. Місія завершується, після посадки вертоліта змінюється герой і при зміні гра зависає (((

Немає лікарства?

Опубліковано

Знову застряг (( Вже на місії де потрібно вкрасти хімічний контейнер. Місія завершується, після посадки вертоліта змінюється герой і при зміні гра зависає (((

Немає лікарства?

Проходи миссию в оконном режиме

Опубліковано

Отже, розкажу про свої враження)

Запустив цього монстра на своєму Lenovo V570c. Характеристики писав вище, але коротко про головне: Intel i3 (2.4 GHz), GeForce 410m (1GB), 4GB RAM. Такі дєла. При мінімальний налаштуваннях і відключених тінях (але при повному розширенні 1366x768) гра працює в більшості стабільно і плавно, FPS не вимірював. Проте часто бувають фрізи, підвисання у прожорливих моментах (вибухи і т.д). Довго підгружаються текстури, якщо їдеш в інший район карти. Але грати можна, чим я й займусь після сесії)

Сюжет класний. Це мабуть перша гра з серій GTA, де мене реально зацікавив сюжет. Якби був тільки один персонаж (Франклін), вона б швидше набридла. А тут одразу сюжетна лінія з Майклом і Тревором - взагалі круть). Відчувається робота над деталями, поліція тепер працює набагато професійніше, а тому побикувати як в минулих частинах не вдається. Звичайні перехожі теж з характером, поведінкою і зовнішністю. Кароч рокстари круті) Ну і ще дуже багато алюзій та пародій на бренди, поп-культуру і т.д. Liveindader типу фейсбука, її директор-чувак з зовнішністю Цукерберга. Про саундтрек і радіостанції вже мовчу - це ульот.

Кароч 10 з 10) І це без мультиплеєра, бо йому я заочно довіряю по роликам на YouTube.

Опубліковано

Пройшовши 2-3 місії висновки про гру робити рано. Далі сюжет хоч і буде цікавий, та все ж ньансів вистачає ((

Опубліковано

Rockstar Games сообщает, что проблемы на ноутбуках с переключаемой графикой в GTA 5 на PC будут решены патчем 1.0.355.3, который, как сообщалось ранее, уже практический готов и готовиться к выходу со дня на день. В чем же в данный момент задержка пока не сообщается, но мы надеемся что очень скоро все беды обладателей ноутбуков решаться и их ждут хорошие времена.

Множество геймеров столкнулось с проблемой, когда игра на ноутбуках с двойной графикой, или при использовании драйверов AMD Catalyst 15.4 Beta выбивает на определенных моделях видеокарт Radeon, демонстративно показывая ошибку «Grand Theft Auto V exited unexpectedly». Проблема очень актуальна, ведь как только не пытались ее решить - заменой на официальные адаптированные под GTA 5 драйвера AMD Catalyst 15.4 Beta и NVIDIA GeForce 350.12 одновременно с использованием патча автозапуск игры на ноутбуке с двумя видеокартами, установкой прочих патчей и конфигураций.

Опубліковано

HWman, ти ще набери в консолі (там де тильда ~) PAINKILLER, а потім SKYFALL) Симулятор супермена виходить))

Погрався трохи, заскокував на базу військових, пробував вкрасти танк чи винищувач - ніяк не виходить...

Опубліковано

До речі, нарахунок ноутбуків.

Пробував встановити на свій ноут:

- 2-х ядерний інтел на 2.1 Ггц

- інтегрована intel hd 2500 графіка

- 4 Гб оперативки, звісно ддр3

О чудо, запустилось, але на мінімальних налаштуваннях перша місія видає десь 15-17 кадрів на секунду, процесора катастрофічно не вистачає.

Опубліковано

дайте ссилку на норм взломану версію щоб качнути і я попробую, що то таке, хоча ніколи не був прихильником цієї гри

Опубліковано
Погрався трохи, заскокував на базу військових, пробував вкрасти танк чи винищувач - ніяк не виходить...
Значить так, по танку, літаку і вертушці. Є алгоритм за яким ті всі штуки без жодних кодів можна красти і рулити ними по містах. В місії з Тревором є його сусід-чудак який любить стріляти. Виконуєте ним пару місій по стрільбі по колесах, шакалах, тарілках і потім він вас ведена оленів. Доїжаєте до нього, вислуховуєте всі його поради і коли він каже що давай же валимо оленя, ви розвертаєтесь, сідаєте в тачку і їдете на військову базу. Тут є певне недопрацювання гри, бо трафік катастрофічно малий і жодних перешкод для викрадення на базі техніки немає. Вертоліт і літак берете собі спокійно і ставите в ангарі Тревора. Якщо танк, то їздите за танком і чекаєте поки танкіст вийде попісяти, сідаєте і їдете. Але танк нажаль я не зміг ніде пристроїти, зникає з ангарів, в гаражі не залазить. Але трохи відрветеся поганяючи ним по місту. Для того щоб зірвати місію і появився трафік, вам потрібно ним пальнути. Вистріл налякає оленів і місія зірвана. Все ви можете їздити ним куди заманеться і стріляти в все що рухається.
Опубліковано

Скільки геморою, краще пройти парочку місій і тоді спробувати купити танк через інтернет. Він 2 мільйони вартує чи що...

Опубліковано

Зіткнувся з першою проблемою, після якої я не те, що "психанув", а вирішив просто не псувати враження від гри і видалити її (колись точно перепройду, але краще на нормальному компі і без багів на піратці). У місії, де перше професійне пограбування ювелірного (з Майклом і Франкліном) де є можливість обирати варіант дій ("агресивно" чи "по-тихому") я обрав "тихий" варіант з газом. І вже тоді, як треба тікати на мотоциклі за Франкліна після проїзду тунеля переключається на водія фургона. 1-2 хвилини і вилітає. Читав, як виправити - а у інших такого не було. Навіть в режимі вікна грав і не допомогло.

Видалив, звільнив 60 гб місця на диску і...скачав українську версію GTA IV з толоки, буду сюжет там проходити) Та і для ноута саме то)

Опубліковано

Зіткнувся з першою проблемою, після якої я не те, що "психанув", а вирішив просто не псувати враження від гри і видалити її (колись точно перепройду, але краще на нормальному компі і без багів на піратці). У місії, де перше професійне пограбування ювелірного (з Майклом і Франкліном) де є можливість обирати варіант дій ("агресивно" чи "по-тихому") я обрав "тихий" варіант з газом. І вже тоді, як треба тікати на мотоциклі за Франкліна після проїзду тунеля переключається на водія фургона. 1-2 хвилини і вилітає. Читав, як виправити - а у інших такого не було. Навіть в режимі вікна грав і не допомогло.

Видалив, звільнив 60 гб місця на диску і...скачав українську версію GTA IV з толоки, буду сюжет там проходити) Та і для ноута саме то)

При переключении на грузовик не нажимай ПКМ-там стрельба ненужна, полицаев нужно растолкать грузовиком. Это баги не пиратки, а ГТА в общем-те же проблемы у официальщиков.

Опубліковано

При переключении на грузовик не нажимай ПКМ-там стрельба ненужна, полицаев нужно растолкать грузовиком. Это баги не пиратки, а ГТА в общем-те же проблемы у официальщиков.

За пораду, звичайно, дякую, але гру вже видалив і краще почекати з півроку, ніж грати з костилями

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...