Перейти до змісту

знову дощик, знову затопило Луцьк

Георгий

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 793
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ось вам фото Прикрепленные изображения

також вчора фото викладував. щоправда, незнав куди його приліпити

Опубліковано

а я в шортах, на вєліку їхав з роботи))) на 33-му води по ексцентрікі!! юху! заради цього варто ще кружок зробити!

Заради новых підшипників? :)

Опубліковано

а я в шортах, на вєліку їхав з роботи))) на 33-му води по ексцентрікі!! юху! заради цього варто ще кружок зробити!

Заради новых підшипників? :)

Змащування Вело то теж кайфовий ритуал

Опубліковано

За повідомленням Волинського гідрометцентру, сьогодні, 14 серпня, протягом дня у Луцьку передбачаються грози, дощ, шквальний вітер 15-20 м/с.

• 9 місяців потому...
Опубліковано
Після цього дощу все гуд?

селяни на базарі розказували - змило багато городини, доведеться багато пересаджувати.

Опубліковано

За ці дні це був найсильніший дощ. Вітер заганяв воду так що навіть рама потікла. я в шоці такого ще не було.

Опубліковано

у селян одвічна біда або змиє чи засохне або градом потовче

Ну так, а які ще в них можуть бути проблеми, живуть городом то їхнє все , шкода деколи їх, краще б мали проблеми у виборі путівки в оздоровчий санаторій,пічалька то всьо(( і не по темі.

Опубліковано

Ну так, а які ще в них можуть бути проблеми, живуть городом то їхнє все , шкода деколи їх, краще б мали проблеми у виборі путівки в оздоровчий санаторій,пічалька то всьо(( і не по темі.

згоден

Село як кажуть кормить місто...

Опубліковано

Так, друже, в сусіда в половину городика - басейн, а у мене рання картопля - як після коси...

А хто має землю на горбочку, верхній родючий шар, вже в долині у вигляді купи болота.

З.І. класно тобі, певно інтернетами харчуєся ;)

yura-patriot,

ти з однієї крайності в другу, їйбо :)

Опубліковано

Так, друже, в сусіда в половину городика - басейн, а у мене рання картопля - як після коси...

А хто має землю на горбочку, верхній родючий шар, вже в долині у вигляді купи болота.

З.І. класно тобі, певно інтернетами харчуєся ;)

yura-patriot,

ти з однієї крайності в другу, їйбо :)

та ні як і ти їжу хаваю. І до речі сам 2 дачі маю

Опубліковано

За ці дні це був найсильніший дощ. Вітер заганяв воду так що навіть рама потікла. я в шоці такого ще не було.

соррі за флуд не в тему значить рама погана в мене вікна виробника Алювіжен матеріал 5 камерний трокал все витримало, хоча лило і било градом добре

Опубліковано

їхав по Грушевського біля 7ої вечора, такого ще не бачив - з лівньовок били фонтанчики, вода з них ПРИБУВАЛА а не навпаки :_09:

Опубліковано

Чувак на червоно-чорному Ардісі, який їхав під градом та дощем по Перемоги в білій футболці та шортах, якщо ти це читаєш - респект тобі бо 2 рази маршрутку, якою я їхав, в таку погоду велосипедом обігнати може мало хто :)

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...