Перейти до змісту

Прошу допомогти дітям

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я так розумію що велосипеди вже є? А на що тоді збираєте? Може тим діткам купити якогось старенького компа, чи купити шкільного приладдя(скоро в школу, а воно зараз недешеве). В мене зараз трохи криза, але гарна справа, гривень 40-50 можу дати. Кому їх передати? Чи якийсь рахунок дайте.

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Велосипед у меня. Требуется еще кое-какой ремонт. Когда будет на ходу, дам знать. Но он очень маленький и некрепкий. Может им еще один подогнать получится, для старших деток. Они этот быстро сломают, если будет один на всех. Но тогда вопрос, где они их будут хранить? Если у них и так тесно. Узнайте, есть ли у них возможность принять габаритные подарки. Даже для компа нужен стол свободный и угол в доме.

Опубліковано

И что делать с этим? Им нужны два одинаковых велосипеда? Надо было предупредить. Я бы эти 75 грн за тетрадки лучше б отдала :)

Опубліковано

Перепрошую,що виникла затримка,я трохи,якщо чесно,розгубився,бо не сподівався на таку реакцію. :_08:

Топік створив спонтанно,метою було знайти можливість навчання рукоділлю та малюванню для дівчинки.Про велосипеди згадав по ходу і написав,як кажуть, на "авось".В самого часом валяється таке,що не продати ні користуватись,довести до пуття часу нема,а викинути шкода, Але раз так справа обернулась,давайте спробуємо трішки впорядкувати і розширити цю справу.так би мовити гуманітарну акцію. :_02:

Давайте по-порядку:

Дітей семеро.Найстаршому 11 років,наймолодшій- кілька місяців.

В даний момент дійсно тісно,Але велосипеди є де зберігати-на балконі.

Зараз їхня бабуся спробує зробити за допомогою благодійника ремонт великої кімнати,яка після пожежі ще не ремонтувалась.

Один велосипед в мене вже на руках,але потребує ремонту(заміни) каретка.Можливо хтось візьметься за ремонт?

Другий на днях заберу,але також потребує заміни шин.

Третій на "велозоні" в Тетяни.

Таким чином 3 ровери ніби як є.Кататись на 2-х колесах вміють 4-ро.

Стосовно нагальних потреб. Оскільки місця мало,то є потреба в двоярусних ліжках. Одне я їм купляв,друге їм подарували віруючі.Але обидва згоріли.Якщо в когось є ідеї буду радий вислухати.

Кошти збирати не планував,але якщо питання ліжок можна буде вирішити тільки купівлею,тоді спробуємо назбирати.

Стосовно іграшок і одягу поки нічого не скажу. По шкільному взнаю.Але думаю,що треба буде.

Всім дуже дякую! Дай вам Боже здоров'я!

Опубліковано

Велосипед у меня. Требуется еще кое-какой ремонт. Когда будет на ходу, дам знать. Но он очень маленький и некрепкий. Может им еще один подогнать получится, для старших деток. Они этот быстро сломают, если будет один на всех. Но тогда вопрос, где они их будут хранить? Если у них и так тесно. Узнайте, есть ли у них возможность принять габаритные подарки. Даже для компа нужен стол свободный и угол в доме.

Спасибо,Таня.Габаритные подарки пока не примут.Zevs_Isver уже предлагал комп,но у них даже стола нет и ставить пока негде.А за вел спасибо,отдам самому мелкому.

Опубліковано

Просто багато людей можуть і хочуть допомогти, но не знають кому. Вот і я такая. Пишить, куда, кому, що приносити. Допоможемо з задоволенням.

Опубліковано

zaHARE, я так поняв що ти сусід їх чі шось в тому роді... зайди з тею сусідкою в приват чи там інший банк, зробіть карточку вона гривень 10-15 здається вартує... кинь сюди номер і всі охочі зможуть скинути через термінал чи яким іншим шляхом по пару рублів і буде там... і ремонт....

і ліжка двухярусні думаю тоже поставимо... взявся брат.... доводь до діла))) Але карточка тра щоб в тебе була і за ті кошти куплялось дійсно те що в першу чергу необхідне дітям...

P.S. картку випустите скиньте данні в приват допоможу фінансово... а ви вже дивіться самі, що в першу чергу треба купити чи вєлікі чи ліжка з столом.... на який можна буде компа поставити))))

ну і само собою якщо ти нам будиш фотозвіти закідувати то ця акція може і постійною стати, а не разова допомога... візьмим ,так сказать, під бордівське крило 7-меро діток і гуртом виростим. Думаю, нікому не буде накладно по яких 10-20 гривень в подальшому раз в місяць закідувати на картку.

Опубліковано

На мою думку, проблема, яка порушилась в цій темі, при такому Величезному ентузіазмі бордівчан, може перерости в більш глобальну допомогу сім'ям котрі цієї допомоги потребують. Такий собі міні-благодійний бордо-фонд. Можна створити цілий розділ де будуть озвучуватись проблеми, а бордівчани хто чим зможе матимуть змогу допомагати(гроші, одяг, послуги).

Опубліковано

тема з відкриттям картки - це вірно!) тільки де ж та картка????? щось навіть не думають відкривати, а бажаючих вистачає

Опубліковано

картка привата 52один один 5374 один587 5три 4 вісім

спробуємо хоч на одне двоярусне ліжко назбирати,вони недешеві.

Паралельно буду шукати б/у в нас та Рівному.

Опубліковано

Є кілька оголошень про продаж 2-ярусних ліжок.Ще не дзвонив,але ціни від 800грн і вище.В касі поки 350грн.(2 чоловіки скинуло).

Може перекиньте на друзів і знайомих,хто має бажання допомогти?

Дякую

Опубліковано

Оце вже діло... реквізити записали, невелика спонсорська допомога відправляється на картку...

Опубліковано

Перерахувала трохи гривень.

Ще маю пару штанців у школу і шорти на літо якраз на 11-річного хлопчика.

Дайте знати куди підвезти, можу сама закинути.

Опубліковано

Біля к-тру "Промінь" в центральній бібліотеці по неділях для дітей з багатодітних сімей є безкоштовний гурток з бісероплетіння

Опубліковано

Спасибо,Таня.Габаритные подарки пока не примут.Zevs_Isver уже предлагал комп,но у них даже стола нет и ставить пока негде.А за вел спасибо,отдам самому мелкому.

Можу віддати старий журнальний столик, але він знаходиться 5 км від Луцька. Власного транспорту немає.

PS Скинула трошки гривень.

Опубліковано

Можу віддати старий журнальний столик, але він знаходиться 5 км від Луцька. Власного транспорту немає.

PS Скинула трошки гривень.

Дякую. Журнальний столик їм точно поки не знадобиться.Немає шафи або комоду.Але давайте все по-порядку)).Спочатку ліжка.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...