Перейти до змісту

zaHARE

Power users
  • Постів

    10 412
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    18

zaHARE став переможцем дня 21 квітня 2020

zaHARE мав найпопулярніший контент!

Репутація

2 587 Гуру

2 Підписка

Відвідувачі профілю

23 908 переглядів профілю
  • Webmaster

  • ladm

  • turbo

  • JOKER86

  • Oli

  • xc90

  • Cniperman

  • yu2007

  • Barugan

  • alexvvv

  • mykola

  1. Значить ти пагано знаєш шо було зроблено. Знову ти говориш московськими наративами
  2. Якраз на бджолах спалився ти. Аргументувать ти не будеш,я це знав з самого початку. Бо 73% навіть не можуть аргументувати свій вибір. твій приклад показовий. Стрілив собі в ногі і ржеш- Хуже нє будєт! Таке враження що Борду продали Курченку з Коломойським. То вас бісило і пінило 1000 баксів на офшорі Пороха,а мільйони на офшорах бубочки- норм. То вас бісили свинарчуки,але мільярдні корупційні схеми в УЗ- норм. Вас обурював Іловайськ,але творець Іловайську зараз головнокомандувач ЗСУ. Вас обурювала реформа Супрун,коли гроші ходять за клієнтом,значна частина послуг безкоштовна,в тому числі ліки для хронічно хворих, наявність і походження вакцин та іншіх ліків можна було побачити онлайн у відкритому доступі,будувались амбулаторії в селах,закуплялось сучасне обладнання і т.д.,але зараз ви мовчите коли українцям колять хер зна шо,куплене за хер зна скільки і на ковід-тестах заробляє хер зна хто, в розпал епідемії маски вивозять за кордон, не можуть закупити кисеневих станцій і засобів захисту лікарів. Але ж як це побачити,коли перед очима тільки барига?
  3. в порівнянні з попереднім. Для чого тобі цифри? Ми говоримо про ріст/падіння. Тренд показують у відсотках.
  4. На кацапських каналах так і було. Я так зрозумів,що ти про період президентства Ющенка нічого не знаєш. Що було зроблено. Як змінилась країна. і т.д. А де тут правда? Аргументуй.
  5. Це твій козирний аргумент? Чи може якісь цифри покажеш? Може якісь потрібні для економіки та інвестицій закони від монобільшості покажеш? Чи може поясниш стрімкий ріст цін на продукти? Спробуй.
  6. ти кацап?Ющенко і бджоли -це кацапський наратив. Як і Порошенко-барига,Порошенко-єврей. Це теж розробка лубянкі.
  7. ок. ВВП німеччини 2016 році виріс на 1,6%. А в Україні на 12,2%. ВВП Польщі у 2016 році виріс на 0,6%,а в Україні на 12,"% У 2016 році Ураїна вела війну з мегадержавою. А Німеччина і Польща ні. У 2016 році суттєво перекрили канали корупції,а у 2020 відкрили. У 2020 році ВВП Польщі скоротився на 2,8%,а в Україні впав на 7,2% То які кроки зробила влада щоб вийти з кризи?
  8. Покажи мені цю сраку на цифрах. Я шоу не дивлюсь.
  9. так нам і треба? ржу в голосіну!!! Ти стрельнув собі в ногу. І я тобі про це тикаю весь час,а ти кажеш що стрельнув назло мені. Стрельни ще в одну - вибери Бойка. Ти так і не сказав,що зробила зелена влада ,щоб вилізти з тої дупи? Ніхєра вона не зробила,того ти й бісишся.
  10. так ви ж скинули сивого баригу,повірили російським фейкам і все тепер по новому. Нє? А чьо? Друга весна,а крім патріотів Ріфмастєра,Кузьменко і Дугарь ніхто не сидить. Чи беркутів відпустив сивий? Вагнеровців просрав сивий? Цемаха віддав сивий? Антиснайперські комплекси з передової зняв сивий? Віддав сірі зони сивий? Вакцинацію провалив сивий? -200 лярдів бюджет прийняв сивий? Фальсифікував вибори в Франику сивий? Перестаньте озиратись постійно назад,шия буде боліти. Дивіться що перед носом робиться,бо профукаєте все.
  11. Полякам на відміну від нас вистачило терпіння пережити епоху зубожіння,хоча в них була така срака,а нам захотілося в шоу. То ж нам до шляхти як до неба рачки.
  12. Вже пишу цю благу вість шведам,німцям,норвежцям і навіть полякам. Хай в себе перевірять чи є в них Єрмак,Степанов,Коломойський,Венедіктова,Аваков, Хомчак, а головне Зеленський. Так і не почув,що ж таки зроблено командою мрії щоб вийти з сраки?
  13. так а шо зроблено командою мрії шоб вийти з цеї сраки? Спрощена система оподаткування?-Ніт! Доступне кредитування(1-2% річних)?- Ніт! Боротьба з корупцією і рейдерством,прозорі умови ведення бізнесу(для інвесторів)?-Ніт! Прозорі медичні закупки?-Ніт! Підтримка власного виробника?-Ніт! Розвиток внутрішнього ринку?-Ніт!!!!! і т.д. А що ж тоді робиться? Куди йдуть всі ресурси "команди мрії" ? Треба будь якою ціною посадити Порошенка. таку задачу поставив основний БЕНЄфіціар шостого президента.
  14. Які ж то такі аналогічні нашим проблеми переживають розвинені країни? А-ну розкажи. Нема вакцин в розвинених країнах? Чи може в розвинених країнах мутняк крутять з ними? Крадуть з великого будівництва? Миші з'їдають зерно держрезерву? Списують податкові борги олігархам? Щодня вбивають молодих хлопців?
  15. А війна і порожня казна в 2014 враховується? А хто довів до локдауну? Ми мали суперфору,коли вже пів Європи косив ковід. Але ж це був шанс прибарахліцца і внукам нахапать. Епіцентр локдаун не торкнувся, Коля Катлєта та інші любі друзі срали на локдаун, в Буковелі аншлаг,концерти 95-го- аншлаг!!! Так шо втирай про локдаун лохам. Де вакцина? Хто наварив мільйони на майже протермінованому ковішилді?
×
×
  • Створити...