Перейти до змісту

Прошу допомогти дітям

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є одна дівчинка з малоімущої,неповної багатодітної сім'ї(7-ро дітей). Весь вільний час малює,або майструє фєнічки.Телевізор і гонитва в дворі її взагалі не цікавить.

Саме улюблене заняття-малювати. Ніхто ніколи її не вчив,але в неї гарно виходить.

Хотілося б,щоб вона отримала хоча б ази художньої творчості,сам я не шарю,але знаю,що в малюванні є багато прийомів і секретів.Те саме стосується бісероплетіння і ще може якогось рукоділля.

Дівчинці 9 років.

Підкажіть,порекомендуйте,хто б міг з нею займатись?Стосовно оплати важко говорити,самі розумієте,які там в них гроші.

При СРСР були безкоштовні гуртки,а зараз...

Можливо хтось з форумчан міг би?

Добиратись може вона сама,перші рази я завезу,бо в них вдома займатись ніде, живуть в одній кімнаті,можливо другу до осені вдасться відремонтувати.

Це перше питання.

Питання друге. Можливо хтось має непотрібний самокат чи ровер(дитячі від 3-х до 12 років),можливо в такому стані,що важко продати,аби їздив і тримався купи,я там що зможу підшаманю.А то в дітей ніц нема.Літо,а вони тільки бігають за тими дітьми ,хто має ровера.

Додалось питання третє: існує потреба в двоярусних ліжках.Всього потрібно 3 штуки.Але звісно не все одразу.Спробуємо назбирати хоча б на одне.

Як обіцяв даю номер картки на яку можна скидати хто скільки зможе.Як не назбираємо на ліжка,то купимо шкільне приладдя.

картка привата 52один один 5374 один587 5три 4 вісім.

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На жаль, малювати не вмію, ровера немає, но можу трохі помогти в оплаті занять,чи купити приладдя для малювання.Дуже хочется помогти дівчинці. Як це зробити?

Опубліковано

На жаль, малювати не вмію, ровера немає, но можу трохі помогти в оплаті занять,чи купити приладдя для малювання.Дуже хочется помогти дівчинці. Як це зробити?

Дякую,але спочатку потрібно знайти хто може з нею займатись.

Опубліковано

В дитячій школі на Чорновола є здається гурток малювання і плата там символічна десь 20 грн в місяць. Можна дійсно скинутись і оплатити навчання дівчинці і купити все приладдя. Особисто не знаю де та школа але чула про неї.

Опубліковано

маю такий велосипед. але немає покришок... можливо і самокат знайду

якщо десь продають на них покришки,то це можна буде вирішити,думаю вони коштують недорого.

Опубліковано

Рекомендую навчання в луцькій дитячій художній школі. Особисто я її в свій час закінчував і досі задоволений якістю освіти, професійністю викладачів та щасливими роками дитинсва, спогади про які гріють душу до сьогодні. Щодо оплати, то там вона й так символічна, оскільки це комунальний заклад. Якщо виробити документи, що дитина дійсно з малозабезпеченої сімї, то можливе безкоштовне навчання або пільгова оплата. Якщо інші діти з однієї сімї теж займаються в художній або музичніій школі, то діє знижка на навчання у розмірі 50%.

На рахунок велосипеда, то підтримую ідею, даю 100 грн. Хто організовує покупку пишіть в приват.

Опубліковано

Допоможу чим зможу. Можу трохи одягом допомогти. Відібрати щось гарне. не непотріб.

Опубліковано

Тут http://board.lutsk.u...elosipedi-bv/ продають ровер за 200грн, можливо буде торг.

Пропоную зкинутись по пару гривень.

Підтримую

P.S.Маю трохи м"ягких іграшок, можу привести.

Пишіть в приват або на [email protected]

Опубліковано

є дитячий велосипед на вік від 4 до 6-7 років на 16" колесах (типу цього

дочка на ньому каталась, та й зараз час від часу, хоча вже має і більшого.

post-19746-0-92422600-1371042259_thumb.jpg

Гривень за 75 (в яксоті компенсації дочці - треба дещо для доукомлектації вела докупити) можу віддати

Опубліковано

Гривень за 75 (в яксоті компенсації дочці - треба дещо для доукомлектації вела докупити) можу віддати

Дам вам 75 грн. Скажите, куда кинуть

Опубліковано

є дитячий велосипед на вік від 4 до 6-7 років на 16" колесах (типу цього

дочка на ньому каталась, та й зараз час від часу, хоча вже має і більшого.

post-19746-0-92422600-1371042259_thumb.jpg

Також готовий викупити!

Опубліковано

Ось в Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді на Чорновола такі наявні гуртки.

Можна щось і підібрати: Гурток "Художній розпис", Гурток бісероплетіння, Гурток дизайну виготовлення штучних квітів, Гурток моделювання та конструювання одягy і т.д. Вони працюють з осені.

Гуртки безкоштовні, та плата, що пропонують 20 грн., вона є добровільна і не обов'язкова. Тим більше дитина з багатодітної сім'ї. Кажу так, бо мій син проходив 3 роки і ми не платимо.

Щодо одягу, то скажіть вік і стать дітей, можу теж виділити. Подивлюсь і на велосипеди, були на дачі для молодших, якщо не надто сильно вбиті.

Опубліковано

Дам вам 75 грн. Скажите, куда кинуть

та скидати не треба. я на велозону можу й підійти.

ось тільки ТС не зазначив куди йому завезти велика завезу не велозону

Опубліковано

Велик на Велозоні у Тані (odna). я подумав, що там його буде зручніше забрати, ніж від мене з Рованців. та й машина підвернулась

Опубліковано

Допоможу чим зможу. Можу трохи одягом допомогти. Відібрати щось гарне. не непотріб.

І я можу одягом допомогти. Все ціле, не заношене, гарненьке. Тільки б знати стать і вік діток.

Моя доця займається дизайном, може поділитись усілякими потрібними для цього штучками ))

Опубліковано

zaHARE, напишить, будь ласка, чим можно допомогти дітям, що вони потребують. А то ми хочемо допомогти, а конкретно не знаємо чим і як. Дякую.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...