Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2011

yvazhaemuy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На Волині поблизу Луцька сталася автокатастрофа. Тут врізались фура "ДАФ" та легковий автомобіль "Фольксваген". На жаль, в ДТП є загиблі.

Попередньо, водій "Фольсквагена" на перехресті виїжджав з другорядної на головну. А там саме рухалась фура "ДАФ". У результаті страшного удару, водій "Фольксвагена" вилетів через лобове скло і вдарився об асфальт. Травми виявились надто страшними, водій загинув.

Чому водій "Фольквагена" припустився такої фатальної помилки, правоохоронці поки не знають. Попередньо, пригода сталась через неуважність.

photo - http://gazeta.ua/articles/np/391864/7#photo

Це був мій знайомий та сусід колишній.Ще недавно був у нього на весіллі.Шок.

На тій ділянці треба лежачі поліцейські зробити.

Опубліковано

Вчора їхав зі Львова то о 22.00 за 10 км до Луцька на прямій ділянці дороги(біля розсадника нового) лежав спринтер на боку. Йшов дощ, підробиць не знаю, тіл не видно було значить може пронесло. Стояв(і машини в два боки) хвилин з 30 поки трактор висовуват залишки й грузив на автовоз.

Опубліковано

Вчора їхав зі Львова то о 22.00 за 10 км до Луцька на прямій ділянці дороги(біля розсадника нового) лежав спринтер на боку. Йшов дощ, підробиць не знаю, тіл не видно було значить може пронесло. Стояв(і машини в два боки) хвилин з 30 поки трактор висовуват залишки й грузив на автовоз.

На жаль не пронесло...

29 липня, близько 20 години, на 117 км автодороги Львів–Луцьк, водій автомобіля «Mercedes-Benz», рухаючись у напрямку м. Львова, з невідомих причин з'їхав в лівий по ходу руху кювет та перекинувся.

Внаслідок ДТП один пасажир від отриманих травм загинув на місці пригоди, а ще п'ятеро пасажирів отримали тілесні ушкодження.

Причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються.

У ДТП на Волині одна людина загинула та п’ятеро травмовано

Опубліковано

Я чув гальма і удар, від чого і прокинувся. Але заснув одразу, думав, приснилося

Сьогодні також товариш розповідав-якраз ліг спати і почув рев машини,потім різкий тормоз і удар.Через якийсь час вийшов на вулицю і побачив вщент рознесена загородка(вдень мурували люк),розбита волга ледь живий чувак,який казав,що Волга не його.І вроді 2 трупа.В одного рознесена грудна клітина.Людей було багато.Один з них казав,що кілька машин(2 жипа точно) на протязі години "літали" туда-сюда від Там-Тама до Фуршету під 120-140км/год.,а цей вроді тоже летів немаленько,тормозний шлях метрів 40.Отака халепа.

Опубліковано

Можливо хтось знає подробиці автопригоди, що сталася вчора по трасі Луцьк-Дубно (перед поворотом на Лище)?.

Проїзджав тудою десь о 20 год., було багато Дайців, справа на узбіччі стояла десятка з добряче вм'ятим передком і вибитим лобовим склом. На протилежній смузі, якщо я не помиляюсь лежало 2 накритих тіла. Жах.

Знаю подробиці. Хлопаки неслися на великій швидкості, причому не зовсім тверезі. Велосипедист, який їхав в попутному напрямку отримав шалений удар ззаду, від чого раптово помер. Тіло лежало одне. І це було тіло мого батька(((((((

Опубліковано

Можливо хтось знає подробиці автопригоди, що сталася вчора по трасі Луцьк-Дубно (перед поворотом на Лище)?.

Проїзджав тудою десь о 20 год., було багато Дайців, справа на узбіччі стояла десятка з добряче вм'ятим передком і вибитим лобовим склом. На протилежній смузі, якщо я не помиляюсь лежало 2 накритих тіла. Жах.

Знаю подробиці. Хлопаки неслися на великій швидкості, причому не зовсім тверезі. Велосипедист, який їхав в попутному напрямку отримав шалений удар ззаду, від чого раптово помер. Тіло лежало одне. І це було тіло мого батька(((((((

Співчуваю.

Опубліковано

Мої співчуття

Мдя,нужно срочно своему бате купить светоотражающий жилет.

На жаль, ще не придумали жилет, який захищає від п'яних виродків за кермом :(

Опубліковано

хвилин 15 назад на мосту що біля ТАМ-ТАМу бачив як стояло 3 машини, ваз 2104 догнав якусь легковушку , а та в свою чергу шкоду октавию. В ВАЗа був помятий капот. Фото нема...

Опубліковано

ніде про цю аварію нічого не чути,все добре підмазано!!!! а знайомі казали що аверс знімав!!!!!!

Волинська правда

to MilitarySE

повертався з обіду, на мосту вже нічого не було крім розбитого скла фар і поворотників

Опубліковано

Позавчора, на Ветеранів, Ссанг-Йонг Актіон злегка догнав БМВ Х5 на німецьких номерах. Був майже свідком ДТП, оскільки рухався за ними. Тому і причини аварії однозначно назвати важко. Актіон не дотримувався дистанції, але "поведінка" "ікса" була і дуже провокуючою, і досить незрозумілою, оскільки, на моє бачення, БМВ показав намір повернути до 8-го ЖЕКу, Актіон рвонув на обгон, але БМВ різко "виринув" з повороту прямо перед предком Ссанг-Йонга.

Вчора, на мосту по вул. Ковельській, Москвич (здається) неслабо догнав Ниву. Проспав, напевно.

Опубліковано

1.Сьогодні близько 10-15 на світлофорі пр.Перемоги (біля повороту на Грибоєдова)скутеpаст в"їхав в зад Деу. Видимих пошкоджень не помітив, але стояли розбирались,ствоpивши затоp.

2.Десь перед 13-00 на Львівській, якpаз перед поворотом на Станіславського (з боку м.Львів) Ауді-100 не розминулась (хоч, судячи з гальмівного шляху, й ДУЖЕ намагалась) з Славутою, яка, чи то хотіла виконати розворот, чи то просто різко взяла в лівий ряд.

Опубліковано

1.Сьогодні близько 10-15 на світлофорі пр.Перемоги (біля повороту на Грибоєдова)скутеpаст в"їхав в зад Деу. Видимих пошкоджень не помітив, але стояли розбирались,ствоpивши затоp.

Я також не помітила жодних пошкоджень. ДПСники щось ретельно вимірювали рулеткою

Опубліковано

А я 01.08.11 їхав по трасі Горохів-Луцьк і точно в тому самому місці ! де побився цей бус (теж бачив цю аварію 29.07.11 близько 20:15)злетіла "фура" відео...в автобусі казали, що фура злетіла ще день перед цим. Дорога в цьому місці рівна без вибоїн правда поверх асфальту видно надміру смоли.

MOV00013.avi

MOV00013.avi

Опубліковано

Я також не помітила жодних пошкоджень. ДПСники щось ретельно вимірювали рулеткою

а я помітив - на задньому бампері чи тріщина чи то глибока царапина довжиною в 3 см. <_< чого так кажу, бо бачив як водій "ДИВА" показував скутеристу на це величезне пошкодження :sq_ye:

Опубліковано

Сьогодні, близько 10-30, на Ківерцівській (світлофор біля з-ду "Мотор") по напрямку до Набережної, фура трішки в"їхала в зад ВАЗу-5. Затор там - страшний!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...