Forever Autumn Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 20:54 #251 Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 20:54 люди, де купити ломіка?????ситуація.місце 1: 21 школа, місце 2: двір кутового будинку на Федорова з магазином меблів. час: 2-2,20 ночі, ніч на неділю 06.04.08ситуація з моєї сторони:ми собі культурненько з тими ж самими сиділи на 21й школі біля входу. лабали на гітарко, пили пивощось наші троє вирішили прогулятися у дворик (місце номер 2). потім мимо нас пройшло щось одне голосно говорячи по тел, в розмові проскочило "бий патлатих"...я не зреагувала ніяк, хоча один з наших звернув на це увагу. я дзвоню одному з тих, хто вийшов на нічний променад, він бере трубку і каже, що все нормально, ми тут говоримо просто стоїмо, і вибиває. я дзвоню ще раз спитати де саме вони є. коли з якогось двору летить в нікуди одне наше. і сідає на бровку на дорозі.з брудними руками, побитою мордою і щось починає тріщати, плутаючи слова, звуки, серед чого можна було почути одне "наших б*ють ТАМ", після чого я мовчки підірвалась і побігла у дворик ставлячи на автоматичнододзвін до того чувака, з ким говорила по тел. раніше. звичайно він не абонент. 2є з наших з криками "ти-шо@@@@лась-ти-куди-сама-ломишся" біжать за мною. на стежці між стройкою і будинком лежить мій колишній в калюжі крові і без свідомості ми його підняли. поставили більш менш в вертикальне положення. роздуплили. і лишили на 1го з нас, а самі побігли далі шукати третього потенційно постраждалого.нас цепанули якісь мажори. щось типу просто полялякати. знайомий щось вже й до них поліз. але якось воно все усіклося після мого грозного мата в їх сторону . але оті зачинщики, судячи зі всього, пішли/побігли/поломились прямо по Федорова, бо там були якісь дикі крики. зателефонувавши нашим і дізнавшись, що на місці всі, ми вернулися назад. гопів ми так і не знайшли. хоча. навіть якби і знайшли, то ніхто не знає, якими б після того знайшли нас. коли ми вернулися до решти, ті вже викликали швидку, яку чекали 20хвменти так і не приїхали -- хоча опорний пункт знаходиться абсолютно недалеко від місця події. в чувака розсічений лоб, порване вухо, на яке він не чує, відсутній телефон. Варіант зі слів потерпілих. Вони собі йшли, назустріч 2 молодих чоловіка. Почалася якась мова, але без рукоприкладства. Один з тих зник, після чого з*явилася банда з металом в руках (варіації щодо кількості різні-- від 5 до 10 чоловік). Спочатку виключили одного, потім розвалили голову другому, а третій втік до нас. Завтра писатимуть заяву та зніматимуть побої. Телефон, як можна судити з тем, розвинених у даному топіку, знайти -- що голку в стозі сіна...1 - прискорити справу в міліції, щоб по гарячих слідах...бо якщо заява пишеться завтра, то розглянуть її чорт зна коли2 - знайти свої ходи серед банди, що промишляє в тому районі. і "попросити" віддати тел. і гроші. на лікування3 - ?????
Zevs_Isver Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 21:01 #252 Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 21:01 менти так і не приїхали -- хоча опорний пункт знаходиться абсолютно недалеко від місця події.вот это интересненько, милиция на выезды уже не ездит?
Адміністратори kmd Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 21:05 Адміністратори #253 Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 21:05 Не лазити в 2,20 ночі під пивом по вулиці Федорова.
_sergius Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 21:09 Автор #254 Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 21:09 Раніше цей район об'їздив "бобік" і весь час патрулі ходили. Але це давно було, ще в "славні" часи бару Гайдамаки, коли без мордобиття не обходилась жодна ніч.
ursa Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 21:10 #255 Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 21:10 Такую милицию ... нет слов
Forever Autumn Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 21:11 #256 Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 21:11 Не лазити в 2,20 ночі під пивом по вулиці Федорова.точно! а сидіти вдома після наступання темноти і не потикати носа на вулицю. і боятися БОЯТИСЯ і БОЯТИСЯ...
Chill Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 21:18 #257 Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 21:18 Не лазити в 2,20 ночі під пивом по вулиці Федорова. За ребят, конечно, обидно, но... я мнение kmd поддержу... Обычно в таких случаях звучит банальная фраза - "не ищите приключений на свою голову"
ursa Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 21:28 #258 Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 21:28 Они вообще поигистами стали... Пару дней назад была ситуация - на остановке, возле "Варшавки", там где яблоками-апельсинами торгуют, какое-то пьяное тело цеплялось к продавцам, серьёзно так цеплялось. Добросердечные прохожие на переходе чуть ли не грудью кинулись на милицейскую "четвёрку", чтобы остановить. Потом минут пять пытались заставить "служителей порядка" выйти. Впрочем, это так и не получилось, не захотели они руки марать, видно. Единственное, чего от них добились - это звонка в "органы", чтобы прислали наряд. Я в шоке
fog Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 21:34 #259 Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 21:34 В подібних ситуаціях дуже допомагають підручні засоби. Вот наприклад ремінь дуже швидко перетворюється на удавку, або намотуєм на руку і пряжкою пояснюємо що неварто чіплятись по ночам до людей, ще можна з розмаху пряжечкою по фейсу....Приблизно місяць тому в районі Там-Тама підійшло до мене двоє молодиків з проханням підкурить, після відповіді що я не курю почались запитання - а дай звякнуть кудись і тд. Я чесно кажучи думав, що такий сценарій вигадка, але все ж... вот саме в цій ситуації мені дуже допоміг пояс, на фейсі у одного залишились ну дуже глибокі рани, зализувать буде не один місяць....Я зазвичай не стараюсь заспокоювати гопоту, чекаю поки перший доторкнеться... і вот зразу треба мочить, бо потім він вже налаштується і мало лі шо буде, а так поки він ще впевнений в наших благих намірах тулим і йдемо собі...
Luka Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 23:55 #260 Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 23:55 Не лазити в 2,20 ночі під пивом по вулиці Федорова.+1
Shkoder Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 00:03 #261 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 00:03 Forever Autumn, извини за нескромный вопрос, а что вас сподвигло сидеть с гитаркой в два ночи на Федорова? у вас там кто-то знакомый живет или так, загуляли случайно? район-то не самый благополучный, особенно ночью, и тем более в выходные. конечно, сидеть дома и бояться - не самый лучший выход, но и элементарные правила безопасности стоит соблюдать - нетрезвая компания, состоятельного вида, да на чужой территории.. идеальная приманка для местных "шакалов". в общем всей компании вдумчиво слушать Арию - "Мы раскачаем этот мир".разумеется, с нормальными силами правопорядка этого бы не случилось. так как первый же вменяемый наряд разогнал бы по домам гитаристов - любителей пива, нарушающих общественный порядок. во-вторых менты штрафанули бы троицу за "поход во дворик" (весь совсем недавно еще, десятка лет не прошло, как следили за такими вещами).
foxx77 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 04:47 #262 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 04:47 Я так розумію треба було зразу тих двох вирубати і ховати в кущах.
Mondiale Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 05:13 #263 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 05:13 name='Tum@n' date='6-4-2008, 23:34' post='189835']В подібних ситуаціях дуже допомагають підручні засоби. Вот наприклад ремінь дуже швидко перетворюється на удавку, або намотуєм на руку і пряжкою пояснюємо що неварто чіплятись по ночам до людей.... Підтримую! Гопів немає чого жаліти! Треба їх на землю опускати! Нас ше в школі вчили, шо проти вуличних мажорів можна використотувати ключі, парасольку, кірпічіну, гіляку і т.д. Forever Autumn, извини за нескромный вопрос, а что вас сподвигло сидеть с гитаркой в два ночи на Федорова? Нажаль ваша нічна прогулянка була як красна тряпка для бика Звісно не треба бути боягузом, но бажано уникати "гопівських районів" ночью. Погано шо ви розійшлись, гопи як блудні собаки - по одному неходять, збиваються в зграї чекають поки потенційна жертва від "своїх" відійде . Думаю всі бачили фільм "гоп-проект". Фільм повчає. Десь чув: "мєнти - це гопи в пагонах". З ситуації видно шо так воно і є. Побачим як вони будуть вести розслідування.
Forever Autumn Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 05:18 #264 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 05:18 Shkoder ) взагалі-то 21 школа- це місце тусовки ще з 2005го року, де почали збиратися місцеві жителі (любителі пива і музики). і жодного разу такого не траплялося. Зі всіх відповідей я не прочитала нічого "вразумітєльного" окрім критики і священного НЕ ТРЕБА БУЛО. сталось як сталось - нічого не зміниш. Я вас питаю, що робити далі, а не прошу розвивати теорію "що було би як"
Гість Zibers Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 07:43 #265 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 07:43 Я щось не догоняю....напастой соваюсь туди-сюди по ГПЗ по ночам, накуреним, півасом затарений, часто велік на горбу тащу, бо їхать, ногі не крутят, і нікакіх пріколів....дивно... А згадав... єсть така книжечка - тіпа, пачему я лох, і пачему ко мне цепляються, і в ній теорія, "Потерпілий найчастіше сам провокує до наслідків, або підсвідомо налаштовується і шукає каталізатора". З боку виходить так. Іду, нікаво не трогаю, бац - я без мабіли, побитий і в грязі.В данову випадку з Форевер Аутумм.....що я можу сказать... 3 пацана і не смагли нікаму драздоф дати ? Пішли пасцать ? З розтебнутими ширінками їх застали ілі как ? Я загалом гуманіст, не те що деякі. Але....з чого б це виникло таке бажання побити твоїх друзів ? Ви тіпа Хіпі ?Ілі кто ? Що зовнішній вигляд можна було ночю розгледіти і апределіть що "патлаті" і вас нада бити...скоріш за все тут інша історія в корні, і веде в інший час. Кто то із тваїх друзей вже напевно десь красава-світанув, вот його і вичислили - ЕТО мая теорія подій.Вендета по суті без смислу...бо пізно чото доказувати.А на рахунок гітаркі і песенок - я позітів, але негатів - еслі еті песенкі і весьолиє ребята у мну пад акном півас жруть
Forever Autumn Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 07:52 #266 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 07:52 ESPECIALLY 4 ZIBERS.... взагалі-то 21 школа- це місце тусовки ще з 2005го року, де почали збиратися місцеві жителі (любителі пива і музики). і жодного разу такого не траплялося. Зі всіх відповідей я не прочитала нічого "вразумітєльного" окрім критики і священного НЕ ТРЕБА БУЛО. сталось як сталось - нічого не зміниш. Я вас питаю, що робити далі, а не прошу розвивати теорію "що було би як"
zaHARE Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 07:53 #267 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 07:53 В ситуації,коли правоохоронні органи пасивні,потрібно гуртуватись в збройні дружини і гамселити гопів без суда і слідства.Таким способом встояли перед безпрєдєлом переселенці Америки і Австралії.
Shura Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 08:01 #268 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 08:01 райончик, конечно, еще тот... но... трое и ничего не сделали?да пока металлолом подносили, тех двоих, что беседы беседовали, можно было на запчасти разобрать...а вообще, народ конечно оборзел.уже на группы нападают...ну, а что делать: сама написаласнимать побоиписать заявунайти кого-то, кто будет держать дело на контроле и, по возможности, перекладывать его повыше в стопке "на рассмотрение"
ursa Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 08:26 #269 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 08:26 Але....з чого б це виникло таке бажання побити твоїх друзів ? А с какой радости, например, оно возникло у выпускников (на последний звонок), когда я с девушкой сидел в парке на скамейке? Материализовалось же это желание броском на нас двоих (хорошо хоть погендерно набросились), причём участие в этом принимал ВЕСЬ тот грёбаный класс. Что с того, что они были лет на пять меня младше? Ну одному я костюмчик подпортил, второго там цепанул... но я ведь не Джекки Чан Попытка "драздоф дати" при численном перевесе гопоты может быть успешной разве что ты КМС по единоборствам каким-нибудь, потому что способ "вырубить главного" далеко не всегда работает. И с чего ты взял, что им нужен повод? Да у них единственное желание дое...ся до кого-нибудь, и чем дольше оно не реализуется, тем тяжелее последствия. Какова же была причина этой ситуации? Длинные патлы и косуха не понравились? Так почему же я тогда нормально общался с представителями обсуждаемого класса и до этого случая, и после? Может, скажешь, что в тот момент мне захотелось на асфальте поваляться?
Forever Autumn Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 08:32 #270 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 08:32 ну-с.. а як зробити так, щоб написана заява не завалялась в десь під пилюкою і наші правоохоронні органи не забили болт на даний випадок, що трапляється ДУЖЕ часто?..
zaHARE Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 08:37 #271 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 08:37 Болт они забьют однозначно,ведь это "висяк".Мне знакомый рассказывал,что они взятку за возврат украденой мобилы берут в размере 50% от стоимости телефона.ТО думаешь они просто так возьмутся за это дело.Нужно самому найти обидчиков,а потом проплатив органам,активизировать движение дела,но как правило тут идет игра кто больше даст?Обиженный или обидчик?
Forever Autumn Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 08:40 #272 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 08:40 Болт они забьют однозначно,ведь это "висяк".Мне знакомый рассказывал,что они взятку за возврат украденой мобилы берут в размере 50% от стоимости телефона.ТО думаешь они просто так возьмутся за это дело.Нужно самому найти обидчиков,а потом проплатив органам,активизировать движение дела,но как правило тут идет игра кто больше даст?Обиженный или обидчик?так от щоб знайти обідчиків, треба спочатку знайти телефон. бо в обличчя ніхто нікого не пам*ятає. а коли я прибігла, то нікого з тих уродів вже не було.
zaHARE Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 08:57 #273 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 08:57 Ну тогда,как это ни грустно,фонарь.
Forever Autumn Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:00 #274 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:00 Ну тогда,как это ни грустно,фонарь.ні не фонарь.це не єдиний випадок, Як виявляється. Значить саме там і є якесь "угрупування". просто треба мати свої ходи в органах і не тільки. тоді все було б набагато простіше
vetra Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:05 #275 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:05 1. Іванка, нєхєр лазити ночами де не треба, а спати вдома... 2. Не вірю чогось що просто так підійшли і доколупались... 3. Якщо і просто так доколупались - можна було все парішать "базаром" ))) 4. Телефон хрєн знайдете 5. Зяву в міліцію - обов"зяково писати - знайдуть дуже швидко уродів... 6. тобі зауж пора, а не пиво під гітару з толпою патлатих сьорбати на вул. Федорова... гиги я тебе теж юблю
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.