Jump to content

Лучани vs. гопота

Recommended Posts

Вночі в нашому місті по звірячому побито людину і пограбовано. Цих нелюдей потрібно покарати. Єдина зачепка щоб вийти на цих покидьків - мобільний телефон. Хто знає як реально можна визначити його місцезнаходження за кодом ІМЕІ?

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ещё на пиши где случилось - чтобы там неходить впредь

в милицию хоть обратились?

Такі випадки непоодинокі. Останнім часом просто йдеш десь ввечері пізно, луплять ззаду чимось важким, потім луплять ногами і забирають мобільний і гроші, якщо є. Мобільний як правило є в усіх. Це просто п-ц. Звірі малолєтні. А зараз ще амністія була на День Незалежності, так що вважайте...

ещё на пиши где случилось - чтобы там неходить впредь

в милицию хоть обратились?

Я сам ще точно нічого не знаю. Так розумію десь в районі трол. депо. Так покоцати нормального мужика... це так не можна залишати, бо скоро від цієї п'янючої сволоти яка лазить по місту в пошуках халяви, не можна буде пройти.

Знайду - вб'ю! А таких бажаючих вже багато.

Такі випадки непоодинокі. Останнім часом просто йдеш десь ввечері пізно, луплять ззаду чимось важким, потім луплять ногами і забирають мобільний і гроші, якщо є. Мобільний як правило є в усіх. Це просто п-ц. Звірі малолєтні. А зараз ще амністія була на День Незалежності, так що вважайте...

Про це і мова. Треба з цим щось робити. Якщо не карати, то їх розплодиться... і так вже хоч відбавляй, ввечері з дівчиною іноді страшно йти. Один отримає по заслузі, інший вже задумається. Жаль все таки що в нас "вишку" відмінили.

Так що, якщо знаєте чим можна допомогти - пишіть. За мною не заржавіє.

Всі вони падли добрі. Іноді міліція (маю на увазі ті вуличні патрулі по вечорам, та й так) ще гірше за бандюків. Так що якщо чесно, я не бачу сенсу потерпілому звертатись в органи, все рівно справу відкладуть в довгий ящик. Якщо хочеш результату, треба діяти самостійно.

сам ничего не сделаешь...

а в милицию - обращаться надо...

сам ничего не сделаешь...

а в милицию - обращаться надо...

На рахунок міліції, то цією стороною питання займаються інші знайомі. Мабуть що вже і подали заяву, чи подадуть пізніше. Але сидіти і чекати не можна, потрібно і самим щось робити.

Кожен зараз по своїм каналам спробує щось дізнатись. Якщо знайдем (дай Боже!) то за "важкою ударною групою" питання не стане.

Ну, я думаю, ти розумієш, що прямо не форумі тобі тут ніхто не напише, до кого звертатися, щоб вирішувати це "неофіційно" :()))

в милицию обращатся нужно - а то скажут "проюлем 0 - народ не жалуется"

только они, гады, потом ничего не делают.

по моему случаю - IMEI даже "в угоне" не числится :(

хоть полночи дома у меня сидели и протоколы строчили, сверяли все коробочки, гарантийки и пр.

Ну, я думаю, ти розумієш, що прямо не форумі тобі тут ніхто не напише, до кого звертатися, щоб вирішувати це "неофіційно" :()))

Звісно ж, ніхто так прямо не скаже. Одна ідейка на рахунок цього в мене є. Але є інформація, що якось можна пробити ІМЕІ через інет, є сервіси, які працюють через комерційні супутники. От я і хочу в народа попитати, може хто що знає, підкаже. Потрібно чіплятись за будь-який шанс, а там видно буде.

• Адміністратори

Только массовые расстрелы спасут Родину... (с) не скажу

А не простіше піти вечером в той район і поговорити з маншим підростаючим поколінням, думаю шо хтось шось знає і навіть розповість.

Телефон уже продан, или будет скоро продан. Ничё не найдете. Реально туда ехать на машине, ловить любых одного двух, и в лес. Раскажут кто, где, когда, и с кем гуляет. В на одном раёне, все друг друга знают.

А не простіше піти вечером в той район і поговорити з маншим підростаючим поколінням, думаю шо хтось шось знає і навіть розповість.

в том районе одни цыгане. они своих не сдадут - раз.

а два - эти подростки еще и за вопросы добавить могут :(

Якшо телефон забрали вночі, то скоріше всього, що зранку в них його вже не було. Він був скинутий або валютчикам, або в точки, які на базарі мобілами торгують, або торгашам за "пятку". Скидають або на "варшавці" або на "північному". Походити попитати такий телефон в валютчиків і бариг. В схожих телефонів звіряти серійник, якшо співпаде номер то тягнути такого дільця в мусарку, бо статтю за скупку краденого ще ніхто не відміняв. А люди в погонах дуже швидко дізнаються хто цей телефон приніс, бо за малолітніх шакалів, які в стайки позбивались, ніхто на зону топати не захоче... А от, якщо все-таки взнають дані того, хто телефон скинув, тоді вирішувати, що робити - чи писати заяву і сажати їх нахєр, чи уточнити адресу проживання і завітати в гості на чайок. Треба прийняти до уваги, шо скидати телефон може не той хто його "замутив", а якась шоха, яка робить те шо їй кажуть... Але якшо взнаєш прізвище хоч одного, то піз**ти треба так, шоб розказав де нори інших... ніхто з них Зою Космодем"янську з себе корчити не буде... ось таке моє ІМХО... шоб це все вигоріло, то треба тільки фарт і трохи попраюцвати ногами, оббігаючи всі точки з трубками...

А, взагалі, ситуація в місті мені починає нагадувати кінець 90-х... тоді робилось шось схоже... Зараз страшно жінку саму на вулицю випускати, бо ці дікарі вже взагалі всі мозги прокурили і пропили, і для них різниці вже немає хто стоїть перед ними... Спочатку наломають дров, а потім кричать "Міліція" і "Чого ж ти мене лупиш я ж менший..."... придурки... Твому товаришу співчіваю...

Якщо що то можу допомогти з розборками! Маю М16А3! Думаю це буде не зайве!

А от такі виродки кстаті дуже поширена річ!

Телефон уже продан, или будет скоро продан. Ничё не найдете. Реально туда ехать на машине, ловить любых одного двух, и в лес. Раскажут кто, где, когда, и с кем гуляет. В на одном раёне, все друг друга знают.

бред какой...

какой нафиг лес?

"это не наш метод" (с)

я к тому, что уподобляться быдлу - вряд ли стоит.

еще бы предложили приехать на БТР, расстрелять весь район и сровнять с землей.

в том районе одни цыгане. они своих не сдадут - раз.
Дивяличсь як питати, в кожного є свій рубіж... навіть среед циган не багато людей, які готові за своїх сісти в інвалідний візок
а два - эти подростки еще и за вопросы добавить могут
Знову ж таки дивлячись хто і як буде питати.

Shura

1. Якшо в районі тролейбусного депо, то там циган не багато (там ще бурса є з общагою, спокійно можуть і студенти бути).

2. Якшо спробують "добавити", то інформація в них є точно, а термо-ректальний криптоаналіз не відмінили в цьому році.

adebt правий, якшо інцедент стався сьогодні вночі, то телефон будуть скидати сьогодні зранку, або на протязі дня.

А такі питання з такими індівідуамами можна тільки так і вирішувати. Можна звичайно прийти в костюмі і краватці, і засікти час, за який цю краватку на горлі зав"яжуть двойним морським :(
еще бы предложили приехать на БТР...
м-м-м... БТР... оце було б рельно кльово :D

бред какой...

какой нафиг лес?

"это не наш метод" (с)

еще бы предложили приехать на БТР, расстрелять весь район и сровнять с землей.

Ну якщо чесно то це як матюки! Такі люди іншого не розуміють! А оставляти все як є теж не можна, бо буде повторюватися якщо буде безнаказане! ТАке їм подобається. Заробіток на халяву чим погано, а якщо отримають не менше того чим зробили от тоді подумають перед тим як ще раз таке робити!

Ну якщо чесно то це як матюки! Такі люди іншого не розуміють! А оставляти все як є теж не можна, бо буде повторюватися якщо буде безнаказане! ТАке їм подобається. Заробіток на халяву чим погано, а якщо отримають не менше того чим зробили от тоді подумають перед тим як ще раз таке робити!

100% вірно. Одного вливання культури через жопу їм звичайно буде мало, а от 2-3 заїзди у відділення ракетно-костильних військ в обласну лікарню і майбутній можливий заїзд на "кічу" може заставити задуматись. Хоча поодинокі вирішення таких проблем нічого не дадуть в загальній зміні ситуації. Суспільство має цим переболіти. От коли в нас з"являться добропристойні райони, в яких патрулі будуть не просто шаритись і п"яних щемити, а дійсно дивитися за порядком, тоді може шось і почне потихеньку мінятися.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...