Перейти до змісту

Хто встановлював безкоштовні лічильники на газ?

INVICTUS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чи встановлював собі хтось безкоштовні лічильники на газ?

в нашому будинку поставили і щось мені цей лічильник підозрілий - трохи забагато намотує... за добу не надто інтенсивного використання газу - 2 куба... якщо вийде за місяць, то кубів нехай 60.... а до нього платили за 52

то не економія виходить, а навпаки

є підозра, що в тому лічильнику щось накручено

відгукніться, хто ставив за цією програмою лічильника собі

Опубліковано

в сусідів теж була підозра на лічильник, визвали газовщиків - виявилось, що травило після лічильника (сам лічильник на дворі).

Опубліковано

в нашому будинку поставили і щось мені цей лічильник підозрілий - трохи забагато намотує... за добу не надто інтенсивного використання газу - 2 куба... якщо вийде за місяць, то кубів нехай 60.... а до нього платили за 52

"До нього" платили "середню по палаті", зараз фактичну. Є підозри на лічильник? Зробіть повірку, зверніться у Волиньгаз....
Опубліковано

крім Волиньгазу є ще хтось, хто міг би його перевірити? бо якщо там щось не так, то це і так їх рук справа і навряд вони захочуть виправляти це

Опубліковано

Це може бути заводський брак, наприклад. Вам же ж його нового ставили, так?

Подзвоніть спитайте, зайдіть на волиньгаз, поговоріть ТАМ - борда в такому явно не допоможе.

Опубліковано

мене цікавить, чи хтось із бордівчан мав з таким справу

в першому пості ж писав "відгукніться, хто ставив за цією програмою лічильника собі"

Опубліковано

Також поставили лічильника "на халяву" - на всі квартири в будинку.

Якось здалось, що за ніч показники змінились. Наступного вечора записав, і зранку звірив. Не здалось - "накрутило" літрів 30 чи 40. Так і з'ясувалось, що кран перед газ.плитою "травив". Після заміни - все ок.

По витратах газу - після встановлення лічильника платити також більше. Не пробував порівнювати з іншими, але якщо є газова колонка, то 30-40грн./міс. вважаю нормально. Виходить все-одно дешевше, ніж в тих, в кого централізована гаряче водопостачання - звірявся зі знайомими.

Опубліковано

мене цікавить, чи хтось із бордівчан мав з таким справу в першому пості ж писав "відгукніться, хто ставив за цією програмою лічильника собі"

відгукнувся. вибачте, що я не волиньгаз і не можу онлайн перевірити Ваш лічильник.
Опубліковано

мене цікавить, чи хтось із бордівчан мав з таким справу в першому пості ж писав "відгукніться, хто ставив за цією програмою лічильника собі"

відгукнувся. вибачте, що я не волиньгаз і не можу онлайн перевірити Ваш лічильник.

я і не просив, щоб ви його перевіряли

Опубліковано

А що за програма ? Теж би поставив халявний лічильник в квартиру, проект є.

Опубліковано

А що за програма

Читаємо офіційну інформацію.

Поміняли безкоштовно елекролічильник недавно на "новий, більш точний", платити стали більше.

ну правильно - більш точний, тобто менша похибка.
Опубліковано

На днях закінчив встановлення газового лічильника, правда на платній основі, бо одна газова плита в квартирі, без колонки чи котла. Платили без лічильника 15 гривень, зараз з лічильником за перший місяць набігло менше 5 кубів, до оплати менше 4 гривень. Також був замінений електролічильник, більше платити не став.

В батьків є газова колонка, лічильник ставили халявний, також платиться менше чим нараховувалося по нормі на людину. Це я пишу, бо не згідний з коментарем вище про "безкоштовний сир".

Опубліковано

На днях закінчив встановлення газового лічильника, правда на платній основі...

Скільки обійшлося встановлення?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...